- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Még az első MM bétákban volt ilyen, azóta javították. Úgy látszik, visszatért a probléma...
MIUI 8 6.5.17 cracked: [link]
Délelőtt kipróbáltam a tegnapi verziót (haverom Mi4-én). Az állapotsáv lehúzás totál más érzés. Ez már 100% smooth! A WiFi kapcsoló szövegére kattintva pedig megnyílnak az elérhető hálózatok, hasonló animációval, mint AOSP-ben. A beállításokban navigálva viszont még mindig nincsenek érintési effektek, kár értük.
Most felteszem én is ezt a mai verziót.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Nekem volt gondom vele, nem ment be tövig. Aztán alaposan kipucoltam a csatlakozót vékony acéldróttal, (az a kütyü is jó amivel a varrótű hegyébe lehet befűzni a cérnát) utána egy mm-el beljebb csúszott. Kábelből a nillkin 120 cm 2A lapos féle jött be, banggoodról rendeltem. -
Tomi_Ohl
veterán
Nálam a gyári töltő kiesik néha, de azért van, mert már egyszer leejtettem vele a telefont és meggörbült. Többi töltővel jó.
berzser67 gratula, sikerült bekerülni az első tulajdonosok közé. Magyarországon meg szerintem abszolút első.
pozanos nálam az egyetlen lejátszó, amit a Powerampon kívül használok. Jobbat ennél a kettőnél nem találtam.
Utánanéztem a ROMnak amit említettél, nem rossz, meg lehetne csinálni Mi3-ra is. Az egyetlen amit nem értek, hogy a régi Notes appot minek tette bele.
Egyébként a régebben linkelt Sony zene nem ment MM MIUI-n, de ezt az újat még nem próbáltam, hátha itt is megy.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Sajnos nincs....
KK alatt legalább általában volt rá ok, MM alatt akkor is képes ezt csinálni, ha egy csomó szabad RAM van. Mindenesetre tudnak a hibáról, így valószínűleg tesznek majd valamit érte.Mr.C végülis csak egy betű más
Fejvadi
Ha az a szemed üveggömb, a jövőt is látod vele?[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Van benne logika, miért ez lenne a megoldás. Legközelebb is ezt fogom javasolni.
eriador84 szia, bár nem csak a kérdésedre válaszolok, de:
1. a legutolsó stabilból nem készült magyar ROM (elvileg multilanguage azért van), verziója: V6.7.1.0.KXDCNCH
2. A MIUI 7 tulajdonképpen MIUI 6 pár extrával, szóval éppen olyan stabilan (sőt, gyorsabban) működik, mint a 6.Szerk: igen a 7-tel jobban jársz. Töltsd le a MIUIHU (magyar ROM) változatot, abból is az 5.9.17-eset, az jól működik, legközelebb meg elég lesz frissítened teszem azt két hónap múlva.
Szerk2: úgy van, frissíted és megy tovább. Maximum belépsz recoverybe és csinálsz egy wipe cache-t, de nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia,
Na ez egy rejtély, mert valakinek (pl nekem is) gond nélkül megjött, másoknak viszont sehogy sem akar. Egy dolgot próbálj meg: kapcsold be a Mi üzenetkezelést az Üzenetek beállításaiban, lehet, hogy úgy küldik.mizoli úgy van, kivéve ha hibás darabot vett.
Na ma akkor megpróbálom, tényleg megy-e a ROM bontása.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest