- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
válasz
Barthezz2 #11197 üzenetére
Else tudom képzelni, hogy "kilyukadt a fólia" . Ezt hogy sikerült megvalósítani? Talán ha valami élesebb kavicsra esik és úgy találja el, de akkor elég nagy szerencse kellett hozzá, hogy a kijelző meg nem kapott belőle.
Aztán lehet, hogy pont csak ez miliméternyi vastag kis fólia védte meg a kijelződet a sérüléstől. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #11110 üzenetére
Ki is lehetne szedni a ROM-ból, de én csak fogtam, és letiltottam az 'app"-ot. Úgysincs "mikim" (és nem is lesz).
Persze az "ultimate solution" egy bekattintható "default" beállítás lenne.
Egyébként az a kedvencem, hogy beállított "pattern lock" esetén bedugom a fülest, és szépen dobja a választó ablakot. Mindezt teszi úgy, hogy látszik a háttérben a "desktop". Át ugyan nem lehet "kattintani", de akkor is. Lehetnek ott egy widget-en privát adatok.(#11107) RazorGTR1
Szörnyű életed lehet.Milyen TV-t és monitort használsz, hogy el bírd viselni?
"... még kevesebb programot zárjon be a rendszer a háttérben ..."
Háát, én 2 Gb-nél se nagyon futok bele ebbe a problémába. Persze, ha a hónap elején félbehagyott ótóversenyzős gémet akarod folytatni ott, ahol abbahagytad, akkor előfordulhat ilyen probléma.
Minden esetre jók az esélyeid, mert olyan világot élünk, hogy a több (és nagyobb) mindig jobb. -
válasz
Barthezz2 #11071 üzenetére
Elmagyaráztam már többször is, kezdjek el példákat írni neked?
1. Tegyük fel hogy van egy ember akinek rákos a párja. Hívogatja a sebészt hogy mikor fogja megműteni, mert azt kérte előző nap hogy hívja fel holnap reggel hogy tuti legyen időpont időben. A retkes kiba***tt telefonja meg csak azt írja hogy "Nincs kapcsolat" és fogalma sincs hogy most akkor újra hívja az orvost 2 mp-el később, mert a szolgáltatója megint szaraxik, vagy csak foglalt a doki és látni fogja hogy kereste, vagy foglalt és nem látja de mondjuk egy átlagos 2.3-as androidon már beállítható a foglalt esetén az automatikus újrahívás és majd azzal fog tudni telefonálni.
2. Tegyük fel hogy egy ügyeletben lévő informatikus vagy, akinek most szóltak hogy leállt az egyik szerver az ügyfelednél és próbálod elérni a kollégádat aki 2 percnyire onnan van, és nem éred el.
Azt kellene elképzelned hogy van aki ezt a hibaüzenetet naponta 8-10 alkalommal látja, érted? Miközben egy ótvar 1.6-os android tudja, és a 10 éves nokia bunkofonod is.
No meg azt, hogy ez a funkcionalitást tekintve nem egy lényegtelen apróság, mert a telefon legfőbb funkcióját érinti: a telefonálást!De ettől függetlenül téged nem zavar, hurrá. Ezt már tudjuk, ettől függetlenül ez egy idegesítő, bosszantó hiba. Az hogy "tragédia"-e csak attól függ hogy milyen szituációban és lelki állapotban kapod.
Valaki nézze már meg, hogy a M1cha féle CM11 portban ez hogyan működik? Ott is "Nincs kapcsolat" van foglalt esetén?
(#11081) aryes
Kikapcsol, csak neked azt jelzi hogy 100%, és továbbra is zölden világít, tehát fel van töltve. Ez nálam nem bug, hanem feature.
Tudod miért?
Ha használsz pl. Taskert, akkor ehhez hozzá tudsz rendelni profilokat. Pl.: Ha töltőn van a teló, akkor wifi on, gps on, screen brightness max, vibration off, cpu speed max.
Milyen tuti ha navigációra használod az autóban... Nekem ilyenkor van hogy ha letépem azonnal 99%-ot ír ki. Arra tippeltem hogy 99 és 100% között tartja az akksit. -
válasz
Barthezz2 #11071 üzenetére
Az a durva hogy tényleg baromság (pl az asztali laptopom évek óta töltőn csücsül, és tovább bírja az akkuja mint a velem szemben ülő kollégáé, aki szépen kivette hogy "ne tegye tönkre a töltő".
Ezt a műszaki eladók terjesztik, minden akkus elektronikai cikknél a lelkedre kötik hogy ne legyen mindig hálózaton mert tönkremegy az akksi... -
hriska
aktív tag
válasz
Barthezz2 #11046 üzenetére
Nos.
Mi2-t több mint egy éve használom,Mi3-at is gyötröm néhány hónapja,és nálam sehol egy ilyen szellem....
Mindent kipróbáltam rom terén amit lehetett,lehet (TDB on/off, 4.3/4.4 egymás mellett,WIUI,FCR stb.) és mégsem tapasztaltam a jelenséget.
Azt sem állítom hogy user hiba,mert ahhoz túl sok az elmúlt időben.....
Inkább ficsőr hibára gondolnék,vagy arra,hogy az utóbbi időben gyártottaknál változtattak valamit.
Mikor még én vettem,nem lehetett ezekről a gondokról hallani.Érdekes hogy a korai daraboknál nem jelentkezik,ha jól olvastam.
De mint írtam,nekem nem jelentkezett eddig....
-
Monyos
aktív tag
válasz
Barthezz2 #11037 üzenetére
Az "itt lévő emberek" elég szerencsések, hogy csak 1-2-en vannak/vagyunk a ghost touch problémával.
A globális fórumon: [link] 42 -nél jár azon személyek száma akiknél előjött ez a hiba, sőt ha beleolvasol a kommentekbe, akkor láthatod, hogy többen is jelezték, hogy már rányomtak a "NEM" szavazatra, majd később előjött nekik is a ghos touch és már nem tudnak IGEN-re szavazni. (Köztük én is!)Tehát már minimum!! 45 embernél előjött ez a hiba (ami szerintem igenis hiba ha már ennyi telefonnál előjött) és kitudja hányan vannak még akik ezzel szívnak a világban csak még nem jelezték.
Ui.:
Bár az igaz, hogy arra még nem gondoltam, hogy a fólia is lehet a ludas.... hmmmm.
Jött már elő itt valakinek fólia nélkül?
Én már a kezdetek óta fólia nélkül használom, fél évente cserélem rajta. -
Zamasun
aktív tag
válasz
Barthezz2 #11037 üzenetére
Nálam sem jelentkezett még a felsorolt problémák közül kb semmi, 1 éve elégedetten használom a telót, egyedül a Z1C az, ami elgondolkodtatott, de gyorsan kivertem a fejemből, mert annyival nem tud többet hogy megérné, kipróbálás után meg végképp lemondtam róla.
Off: rendeltem egy MiPad-ot, elvileg a héten megkapom, ha érdekel valakit szívesen megírom majd a tapasztalataimat és élményeimet róla.
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #11021 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, én csak a jövőt vetítettem előre. Android 4.4.4-nél tartunk és áldom a napot amikor kipróbáltam végre a CM11 official 4.4.4-et.
Más :
Úgy néz ki M1cha beleteszi a "double tap to wake" feature-t a CM11-be. Legalábbis dolgozik rajta (semmit nem várok most jobban) -
balewi
aktív tag
válasz
Barthezz2 #10953 üzenetére
Nem biztos hogy jól tudom, de ez azért lehet, mert a fb (és más app-ok is) több folyamatot futtatnak és ezeknek külön-külön ikon kell.
Például a fb-nál: com.facebook.katana, com.facebook.katana.LoginActivity.
Ha a téma készítője csak 1 ikont tett bele a témába, akkor nem lesz mindenhol egyforma az ikon. -
válasz
Barthezz2 #10945 üzenetére
Neked is mi2s van? látom igen.
Úgy látom itt a vodásoknak nincs problémájuk. Én telenoros vagyok.
Aki rootolt és problémás a hangminőség:
a /system/build.prop nevű fájl végére be kell illeszteni egy sort:ro.ril.enable.amr.wideband=1
Ez nálam mintha javított volna a helyzeten. Utána telefont újraindítani.
Ha nem javult, esetleg az 1-et átírni 0-ra. -
válasz
Barthezz2 #10937 üzenetére
Van, hogy meghallják, de jellemzően csak a végét, azt is torzan.
ginola: a playen van egy ingyenes program, az "any cut", amit már vagy 5 éve használok. Ezzel ki lehet tenni a launcherre a telefon rejtett menüit is, vagy bizonyos almenüket, amik amúgy mélyen el vannak rejtve a menüben. Na ezzel csináltam egy linket az "akkumulátoradatok" nevű menühöz, ami gyárilag rajta van a telefonon.
-
vornia
senior tag
válasz
Barthezz2 #10924 üzenetére
HM...
nekem volt ez a ghost touch...kb 3 napos volt a telefon,és wiui volt rajta, még valamikor március végén,igaz ott pl kocsi hátsó ülésén ültem,és a nap telibe sütötte a kijelzőt,nem tudom az mennyire befolyásolta.
Oké,utána otthon is előjött ez, de kb a következő verzió óta nem fordult elő ilyen nálam /velem.és ÉN tutin nem bütyköltem bele a rendszerbe!
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #10902 üzenetére
Furcsa hogy valakinél megjelenik, valakinél nem. Ez is magic kategória...
Skacok,
visszaállítottam a névjegyeket miui mentésből a telóra, az MiCloud-ban egyből meg is jelentek a névjegyek. Majd bekapcsoltam a gmail szinkronizálást is Peanar javaslatára, de a a névjegyeket nem tolja fel a gmail fiókba. Miért? Azt írja 0db gmail névjegy, hiába van szinkronizálva, minden naprakész!
-
bojtix
tag
válasz
Barthezz2 #10772 üzenetére
Én a MAKITA-ra és a BOBCAT-re esküszöm
!
A gondom a BT füles + háttérzaj kombóból fakad, mert egyszerűen akadozom, kimaradnak szavak és közben hallom, hogy nem értenek semmit én meg nem értem mit nem értenek....
A kemény az, hogy csak telefonon nincs gond a minőséggel, sőt mindig minden tisztán érthető... ezért szoktam olyankor visszavenni fülesről, csak autóban ugyebár nem megyEzzel azzal még próbálkozom még, de valami tesztet kéne lefuttatnom, mert amennyiben készülékhiba erősen elgondolkodtat a gariztatáson.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Barthezz2 #10772 üzenetére
Persze, értem én, igazad is van. Nem a hazai kiskereskedő hibája ez. Makrogazdasági kérdés lehetne ez (ÁFA, adathordozó után fizetendő díj, stb). Így viszont tény, hogy árban drágább lesz, és egy globális, angolul beszélő, kicsit is kockáztató fogyasztó számára nem versenyképes.
Más: Ismeri valaki az MiBoxot? Szimpatikus kis ketyere. Jobbnak tűnik, mint a samsung smart tv használhatatlan smart része.
-
válasz
Barthezz2 #10659 üzenetére
A többi telefon szól, hogy "öcsém, 100%-on vagyok, húzz le a töltőről", és onnantól az én döntésem, hogy rajta hagyom-e. Itt még a jelzőfényből se látom mi újság, mert már 90%-nál zöldre vált. A töltést jelző ikon, ahol be van állítva a % kijelzés, töltés közben átvált szaladgáló zöld csíkká, a szám meg eltűnik. Legalább akkor zöldülne ki, mikor kész van, vagy hagyja abba a villogást, és akkor más értesítés is lehetőséget kapna.
(#10661) ginola: Ezt próbáld ki, saját layoutot is tudsz benne csinálni.
-
-
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2 #10585 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy van hivatalos platformfüggő szoftver (izraeli) és van hivatalos platform független magyar térkép ami szintén megvásárolható. Az hogy nem egyszerre vettem és használom, a jog képviselőit annyiban érdekelné ha én jelenteném fel az iGO-t, hogy eltévedtem miatta. Erre mondhatná a gyártó, hogy az én bajom mert nem összeillő részeit használtam az amúgy nálam legálisan lévő termékeinek.Tegye a térképet is platform függővé (egy bitet kéne neki átállatni a fileban valahol amit a program felismer és azt mondja, hogy a térkép ezen a platformon nem használható) és ha én nyúlok bele, hogy mégis menjen az én verziómon onnantól valóban warez (lenne ha ezt továbbadnám)! De ezt így egy bíróság sem fogadná el warez-nek (az izraeli biztos nem)
1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról:
60. § (1) A szerző engedélye nem szükséges a kód olyan többszörözéséhez vagy fordításához, amely elengedhetetlen az önállóan megalkotott szoftvernek más szoftverekkel való együttes működtetéséhez szükséges információ megszerzése érdekében, feltéve, hogy
a) e felhasználási cselekményeket a jogszerű felhasználó vagy a szoftver példányának felhasználására jogosult más személy, vagy az ő megbízottjuk végzi;Ez még azt is jelenti, hogy nem is kell hivatalos IGO! Ha megveszem és én magamnak le tudom fordítani, hogy más szoftverekkel (android) együttműködjön, akkor ezt megtehetem, vagy az általam megbízott
személy. Csak nem adhatom tovább!A te logikád szerint vehetek téglát meg maltert, csak nem építettek belőle házat csak ha tüzépes egyben adja háznak összerakva!?
-
tom81042
tag
válasz
Barthezz2 #10580 üzenetére
Ez igy ebben az esetben akkor érthető. Bár nem tudom hogy vajon a más platformokra megvásárolt térképeket lehet e használni androidhoz, mert ha jol tudom ugyanolyanok a file-ok, tehat a technikai lehetoseg szerintem adott.
Illetve ha nagyon a jogi részébe akarnék belemenni, akkor megkérdezhetném hogy ugyan már mi tiltja hogy izraeli térképpel (azaz térkép nélkül) használjam itthon? Azt például rendkívül jól lehet tesztelni térkép nélkül is full legálisan, hogy mennyi idő alatt talál GPS jelet
-
tom81042
tag
válasz
Barthezz2 #10560 üzenetére
Létezik olyan navigációs program amit lehetetlen legálisan megvásárolni androidra, de amugy siman mukodik, es szinte mindenkinek az van?
Elég beteg.
Amugy azt nem értem hogy az miert lenne warez, ha Izraelben megveszi valaki az IGO-t android-ra full Európa térképpel?
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #10348 üzenetére
Nem, soha nem emelem el a fülemtől a telefont. Hívás indításkor kezemben van a teló és nézem a kijelzőt, mint mindenki más, csak én még így tartom legalább egy csengetés erejéig, mert ennyi idő már elegendő, hogy lássam várakoztatva vagyok-e, vagy sem. Az első csengés pillanatában már kiírja a másik telefonom, hogy "várakoztatás" ha a vívott fél beszél - szóval nem kell végig bámulni a kijelzőt - és már nyomom is ki, hogy ne zavarjam azzal, hogy ott pittyegek a fülébe és majd később hívom, vagy visszahív...
Persze én sem dőlök késbe emiatt, csak remélem egyszer lesz rá megoldás....
-
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2 #10348 üzenetére
szerintem nics tökéletes telefon és hibái ellenére nekem ez a telefon a legmegfelelőbb. Ennyit el tudok nézni neki
Más telefonnak meg más "hibái" vannak, meg kell találni azt amivel együtt lehet élni...
(#10345) cimp: ha jól értem azt mondod, hogy a Mi3-al van híváskor foglaltjelzés a Mi2-vel meg nem?
KK alatt is? Csak mert a KK alapú MIUI ROM a Mi3-as forráson alapszik és az akkor elég érdekes lenne....
Pontosabban azt jelentené majdnem biztosan, hogy nem a programok között kell keresni a megoldást, hanem vagy kernel vagy egyébb komponensben a motorháztető alatt... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #10307 üzenetére
Azért nem mindegy - szerintem se - mert ha foglalt, akkor - feltételezve azt, hogy a hívott félnek nincs szófo*ása - egy-két percen belül újrapróbálkozok. Először mikor szembesültem ezzel, csak bambán néztem, hogy mi van. Azt hittem valami hálózati probléma (nálam, vagy a hívott félnél). Kellett egy pár próbálkozás, mire rájöttem, hogy foglalt volt a vonal. Ne menjünk már át "szifon fanba", és ne védjünk már egy nyilvánvalóan hibás funkciót! Ez rossz, hibás működés. Minden más készülék tud foglalt hangot adni.
Sőt, tovább megyek! A blokkolt számoknál meg lehet adni, hogy mit jelezzen vissza a túloldalnak (foglalt, nem kapcsolható, stb.) Minek, ha az is egy Miui ROM-ot futtató készülék?(#10306) Williamgrant
Kössz a felmentést!(#10310) DrKapocs
Te pl boltot vagy éttermet sose próbáltál még hívni? Azok bizony nagyon ritkán hívnak vissza. -
DrKapocs
őstag
válasz
Barthezz2 #10285 üzenetére
Ha már így kamera téma; Ti milyen beállításokat használtok? Tudom, sok tényező befolyásolja, de milyen alapértékekkel fényképeztek? Nekem a gyári beállításokkal készített képek kicsit életlenek, "vérszegények" voltak.
Én ezeket használom:
- Picture size: 8M (16 gigás telóm van)
- Picture quality: Super fine
- ZSL: off
- Focus mode: standard
- Auto exposure settings: frame average (de sokszor center weighted)
- Anti-banding: auto (ezt nem igazán tudom, hogy mire jó)
- Sharpness: 5 (így élesebb a kép)
- Contrast: 7
- Saturation: 6 (így telítettebbek a színek; néha 7, bár ekkor talán már "túlszaturált" a kép).És általában a HDR-t bekapcsolom.
Nekem, ezekhez a beállításokhoz nem jó ha megemelem az exponálást (exposure): +1 - +1,5 környékére.
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #10243 üzenetére
Ez szerintem a cwm hiányossága, nem jól működése lehet!? De nem akarok ezzel senkit bántani, az is lehet hogy (egyelőre) kivitelezhetetlen...
Én is hasonló képen jártam, vissza toltam a backup-ot és bootolás után a natúr rom fogadott. Ha vissza léptem system1-be, majd a DualbootSwitch alkalmazással indítottam el a system2-t ott volt a full rom. Ezt eljátszottam vagy 2x, majd fejemet vakargatva kikapcsoltam a TDB-t -
Disque
aktív tag
válasz
Barthezz2 #10243 üzenetére
Lehet particionálni az MI2-t
Itt leírják hogyan kell
Igaz itt a belső tárhelyet növelték a data partició rovására, de az érékeket változtatva gondolom a data particiót növelni is lehet.
Ja és gondolom ilyenkor minden adat törlődik a belső tárhelyről is bár nem tuti. -
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #10231 üzenetére
Ha a kettőt mentetted egyszerre....azt nem tudom, de ha külön mented a system1, majd a system2-t akkor szerintem igen!! Nekem elindult a restore, csak ugye nem mentette el rendesen, így nem is tudott vissza menni! Próbáld meg így külön a mentést, kíváncsi vagyok, nálad mit csinál! Én egy régebbi cwm-et hsználok, lehet nálam az volt a ludas!?
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #10228 üzenetére
Hát, én szívtam ezzel, nekem a system2-n lévő romot nem akarta elmenteni!
Csinált róla biztonsági mentést, ott volt a clockworkmod mappában, csak kicsit hiányosan!! Persze először nem tűnt fel, csak mikor nem sikerült a visszaállítás. Megnéztem a terjedelmét és a system1 kb. 1,7GB-jához képest a system2 mentése csak kb.500valahány MB-al rendelkezett. -
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #10056 üzenetére
Egyébként szerintem is...sőt a Xiaomi.eu fórumon is olvastam már párszor Ingbrzy-éktől a ROM frissítéssel kapcsolatban, hogy fő verzión belül: "don't wipe anything". Viszont én úgy vagyok vele, hogy egy kis wipe cache gyári recovery-ből biztosan nem árt a rendszernek...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #9956 üzenetére
Azért a KK-ban volna pár dolog, ami jól jönne, és még kicsit gyorsabbá is tudná tenni a telefont. A Miui v6-tól én kimondottan félek
Az a lilás színvilág, ami az eddig napvilágra került képernyőkről visszaköszönt, nagyon nem az én világom. Persze skin-ezhető, de akkor is. Alapból azért uniszexnek kellene lennie, nem?
(#9957) tomic
Kizárt. Nem lenne szabad akadnia. Nekem legalábbis nem szokott, bármiből is lépek ki. Egy cache + dalvik cache törléssel megpróbálkozhatsz, de lehet az lesz a vége, hogy újra kell majd húznod a rendszert. Egyébként én is mindig rátelepítek, de nem OTA-n keresztül, hanem CWM-ből, és az előbb említett cache törléssel. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #9907 üzenetére
Nem vagyok egy elektronikai szaki, de én úgy tudom, hogy 2A-s töltővel se fog gyorsabban tölteni. A Mi2 1A-rel tud tölteni (annyit vesz fel, ha tud).
Karavik és peanar,
Köszönjük a leírást! Egyszer biztos nekem is hasznos lesz. Egyelőre viszont én nemes egyszerűséggel kikapcsoltam a blokkolást, mert szerencsére se SMS-be se telefonon nem kapok SPAM-et (ill. néha be-be fut egy-két "porszívó ügynök", de azokat nem tudnám úgyse előre kiszűrni) -
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #9649 üzenetére
Egyelőre nem tapasztaltam elmászást, elugrálást dupla klikk nagyításnál sem. Magyar torrent oldalon teszteltem (BH) mert nálam ezelőtt itt volt a legkritikusabb a helyzet. De ha vannak is még kisebb hibák, ez az irány nagyon jó amit most felvettek szvsz.
Igen, valóban feltűnően gyorsabb lett a rendszer!
-
vagyula
senior tag
-
Digojr
csendes tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #9179 üzenetére
"... mi kellene bele még?"
- bővíthetőség
- cserélhető akksi
- (még) jobb minőségű DAC
- kisebb keret a kijelző körül
- szebb, egyedibb (!) ház
- alsó hangszórók (mint a szifonon vagy a BB10-en)
- dedikált segédprocesszor (lásd.: Moto X)
- LTE támogatás
- (még) jobb kamera (állítólag tud RAW-ot, de a minősége mégsem olyan ütős mint, ahogy azt az ember elsőre gondolná ez alapján)Így hirtelen ennyi
(#9182) Wajk
Szerintem a Find7 fog.Piston fülesnél megoldható valahogy, hogy számot is tudjak léptetni, és a hangerőt is tudjam állítani? Mert rendszer szinten vagy-vagy állítható.
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #9151 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
Azért kérdeztem a tokot, mert a munkámból adodóan párszor már kiesett a telefonom a zsebemből és ha nincsen rajta tok, a betonon landol, igy viszont meguszta karcolás nélkül
Mennyire csúszos ez a burkolat a gyári hátlaphoz képest, mert sajna a gyárinak nincs sok tapadása. -
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2 #9151 üzenetére
+1
nekem még az tetszik benne, hogy szép szimmetrikus oldalról is, fekete csík kijelző, ezüst oldal, fekete csík hátlap. Egyedül a gombok nem tetszenek igazán, nem tudom miértnem tudták a gyárit lemásolni, vagy vannak olyan 3rd party hátlapok, amiken még nagyobb a gomb mint a gyári. Ezen kicsit nyiszlett...(#9140) fo_di: Nekem ez, a Mi logós féle van, a Shenzen szöveg is rajta van.
-
Karavik
veterán
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Barthezz2 #8903 üzenetére
Skifta pl. jó erre. A szerveren kiválasztod a filmet a Skiftaban, és amikor rányomsz, hogy melyiket akarod lejátszani, akkor kínálja fel lehetőségként a különböző lejátszókat.
A fent említett programot még nem próbáltam, de én így játszok le filmeket DLNA-n MX Playerrel. -
válasz
Barthezz2 #8851 üzenetére
A hiba: elindul az ébresztő, majd megdöglik a dac. Nem ébreszt, nem zenél, nem csipog. Restartig. Ennyi.
Karavik
Szerinted ujjból szopta ki ezt a bugot több száz panaszos Mi2 user? :-)
Egy srác le is írta mi miatt van ez. Én szívtam ezzel, wipe nem gyógyította, sőt semmi szoftveres trükk. -
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #8835 üzenetére
Szerintem nem a töltő miatt nem ébreszt. Én már egy éve minden nap telóra kelek úgy, hogy minden éjszaka töltőre van dugva, és sose volt ilyen problémám.
Legtöbb furcsaság backup & restore után jelentkezik. Töröld az óra alkalmazás adatait és indíts újra a telót. Done! -
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2 #8837 üzenetére
a töltővel kapcsolatban más problémát nem olvastam, pedig rajta vagyok többnyire a fórumok ütőerén. Ha arra gondolsz, hogy valamit tönkretett volna valamelyik töltő a telódban, azt kétlem.
- biztos használsz valamilyen átalakítót a töltőhöz, esetleg próbálj ki másikat,
- vagy persze a gyári esetleg döglődhet, próbálj nem gyárit a teszt kedvéért
- vagy próbáld meg, hogy törlöd az ébresztő appnak az adatait.Itt olvashatsz bővebben a töltő vs ébresztő problémáról, a legtöbb usernek valamelyik megoldás bejött...
-
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2 #8835 üzenetére
nem a hangszórót hanem valamit a rendszerben ez egy régi hiba, lehet HW-s. Gyári töltőd van?
Régebben írta valaki, hogy nem gyárival volt ilyen gondja. Én teszteltem gyárival, nekem nem volt ébresztési gondom soha...(#8832) muchacoado: nem kell károgni egyből
Én mindig heti ROMokat teszek fell össze-vissza, még sem futok bele a problémák nagy részébe, amiket a külföldi fórumokon is megemlítenek. Többnyire user error, beállítás, vagy valami app kavar be a legtöbbször, de egy Wipe Cache helyett egyből inkább fórumra írnak a userek. Nem kell pánikolni...
(#8833) tib78: mit értesz azalatt, hogy "Hoppá" meg hogy "MIUI ROM", azt hittem valaki összegyúrt egy 4.4.2-es MIUI Rom-ot...
-
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #8825 üzenetére
Itt megtalálod, hogy hogyan. Nem kell hozzá semmilyen program, megnyitod az oldalt, rákattintasz a MI feliratra, majd belépsz a xiaomi accountoddal! Itt is kínai lesz minden, de 1-2 próbálkozás után egyértelművé válik, hogy mikor mire kell kattintgatni
zdanee-nak igaza van, néha tényleg lassú, de vannak olyan napszakok, mikor viszont teljesen jól használható!
Ha a webes felületen keresztül töltesz fel valamit, akkor 300MB a feltöltési fájlméret korlát, viszont telefonról feltölthetőek nagyobb méretű fájlok is! -
zdanee
őstag
válasz
Barthezz2 #8739 üzenetére
Azért van a Feedback app a MIUI ROM-okban, hogy az ilyen észrevételeket lehessen közvetlenül a fejlesztőknek küldeni. Ha jön 1000 "OMG tök szép" de 2000 "nem tudom használni!" visszajelzés, akkor visszateszik a régit. Akinek nem tetszik, küldjön róla egy feedbacket (angolul) és záros határidőn belül megoldódik, addig pedig segíti felhívni a problémára a fejlesztők figyelmét.
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #8732 üzenetére
és Williamgrant
Ha rá tudnátok kérdezni az angol fórumon (az én angol tudásom ehhez kevés), hogy melyik app, vagy jar fájl (vagy mi) felelős az állapotsor kinézetéért, működéséért, akkor össze tudnám vetni, nézni az előző, még normálisan működő verzióéval, és lehet, tudnám orvosolni (mint a számomra nem előnyös 3dot menüt).
Nekem sem jönni be, ezért vissza tértem a nekem legjobban működő (új verziók közül) 4.1.10 verzióhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest