Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarceeKa
tag
Nálam még mindig megy a huzavona az ibuygouval, még decemberben rendeltem tőlük telefont, majd a 20.mailre visszaírtak h bocs elfogyott, most meg futhatok a pénzem után..
-
MarceeKa
tag
Üdv!
Kérem aki ibuygou-ról rendelt dobjon egy privátot, köszönöm
-
MarceeKa
tag
Üdv!
Komolyan már nem tudom mit gondoljak, 8 emailt biztos küldtem már az ibuygou-nak.. Semmi válasz, 14 napja rendeltem, és még mindig csak "Paid".. support@ibuygou.com címre kell írni nem?
-
MarceeKa
tag
Az h lehetséges hogy soha nem érem el az ibuygou online chatet ?:S próbáltam minden időpontban .. még hajnal kettőkor is.. , emailre meg nem válaszolnak :S
-
MarceeKa
tag
Üdv! Nektek mennyi volt míg megérkezett a termék ibuygou-ról?DHL-el jön, elvileg 3-6 nap, de ez már a hatodik :/ és még mindig semmi! Vagy az új év miatt lehet a csúszás?
-
MarceeKa
tag
Üdv!
Email szinkronizáció valamiért csak nem akar összejönni, próbáltam más appal is, és mégis mindig ez az üzenet fogad, igen tudom jól a jelszavam
http://kepfeltoltes.hu/131202/Screenshot_2013-12-02-12-30-54_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
MarceeKa
tag
Üdv!
Felraktam az új Wiui - t, pénteki update, és lenne egy olyan problémám h az Otg funkció nem működik, nem ismeri fel a pendriveot, először azt hittem a Pendrive ment tönkre, de nem, visszaraktam a 11.8 as Wiui-t azon pedig tökéletesen működik :/más tapasztalt ilyen hibát?
-
MarceeKa
tag
Nálam működik, Pendrive, egér, billentyűzet
jöhet neki minden, néha órákig jó nem dobálja, néha meg 5 percenként, érdekes.. Próbáld meg esetleg hogy a fejlesztői beállításoknál kapcsold ki az USB hibakeresést, nálam ha az be volt kapcsolva nem olvasta be egyáltalán!
-
MarceeKa
tag
Szerintetek miért lehet az h zenehallgatás közben (PowerAMP) néha dobálja az Otg kábellel rákötött pendriveot, és eléggé frusztráló hogy 3-4 számonként újra ki be kell dugdosni
-
MarceeKa
tag
Üdv! USB mass storage funkció valahogy bekapcsolható? Mert én sehol se találom!
-
MarceeKa
tag
Fúúú nálam az új Wiui nagyon pöpecül üzemel, gyors, nincs fc, és az akkuidő is zseniális, remélem jövőre megajándékoznak minket egy Android 4.4 miui - val az nagyon csecse lenne
-
MarceeKa
tag
Új Wiui-t most tettem fel 11.8,tesztelgetem majd írom mik a tapasztalataim vele
-
MarceeKa
tag
WIUI-ra várható a mai update ?
-
MarceeKa
tag
Szerintetek a Wiui és a mokee megfér egymás mellett vagy esélytelen? Valahogy meglehet oldani h megmaradjon a Wiui, viszont kipróbálnám a mokee -t
-
MarceeKa
tag
válasz
®abstract® #6455 üzenetére
Üdv, és kb mikorra várható az európai piacra szánt verzió? Lehet már tudni? Köszi előre is
-
MarceeKa
tag
Üdv!
én is boldog tulaja vagyok egy Mi2S-nek , viszont nővéremnek Hongmi-t szeretnék venni , ibuygou-ról , nem tudom az a telefon is működik európai hálózaton ?
-
MarceeKa
tag
Üdv!
Antutu , 27899 , és nem alapból volt fent az Antutu , én szedtem le
De most nézem h WIUI van rajt (4.1.1)
abból melyik a legfrissebb? -
MarceeKa
tag
Üdv!
Ma kaptam meg a Mi2s telefonom , szeretném gyári rommal frissíteni ,de telefonon át, viszont mikor lekérdezem ,h van e új frissítés azt írja h a jelenelgi a legfrissebb (3.5.9), de van már újabb , nem?
-
MarceeKa
tag
Sziasztok!
Ibuygou-nál rendelés esetén mennyi lenne a Magyarországra szállítás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest