- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djula
aktív tag
-
tibcsitube
csendes tag
A rizsát a kisfiamnak vettem aki majd karácsonyra kapja meg, addig szórakozok vele kicsit meg ismerkedem a MIUI ROM-al, meg már hiányzott a barkácsolás mert a One nem igazán igényli, az elég jó úgy ahogy "One".
Desire-t amivel szórakoztam azt meg kölcsön adtam azt hiszem azt nem fogom látni mostanában és nem is egy mai darab.
Visszatérve a Red Rice-ra, élőben sokkal jobbak az arányai mint a képeken. Jelenleg 2 Telenor SIM van benne egy net és egy telefon, Wifi bekapcsolva, de mivel csak este nyomkodtam sokat és nem használom rendeltetésszerűen napközben készenlétben volt ezért erre vonatkozóan nem sok használható infót tudok adni. 21 óra után 40%-on van az akku.
Két SIM van benne a második kártya a hang hívásra van, hogy lehet beállítani hogy hívásra ezt használja alapértelmezettnek a másikat ha lehet fel se ajánlja. Egy másik dual simes nem miui telefonon volt egy plusz menü arra hogy hanghívásra melyik legyen az alapértelmezett. Adatkapcsolatra be lehet állítani melyik legyen az alapértelmezett. -
-
esox
senior tag
Igen kicsit sötétek lettek. Nem akartam szétvakuzni, a szobában pedig már kevés fény volt az 50-es obinak...
Méret.... kicsinek semmiképp nem mondanám. Már az LG telefon is méretes. a Blade az valóban kicsi.
GPS még közel sincs tesztlve. Gmaps, rigó, navitel még sorra kerülnek... -
ÁrPi2
senior tag
Mixeshop.com?
EuExp szállítással (Nézd az "Estimate Shipping Costs"-nál a notes-t) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest