Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
Sebright #1330 üzenetére
a legnagyobb problema a fb ertesitesekkel van, azok nem jonnek meg a legujabb fb appal sem. a tobbi szepen megy.
amugy ez az fb ertesites most mar nagyon gyanus nekem hogy fb oldali. lassan 4 ev alatt sem megy. nem hiszem el hogy az ms ennyit nem tud kijavitani sehogy.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Sebright #1325 üzenetére
Sajna a Dropbox felejtős, tartalmát eléred egy két app.-val, de az se tökéletes, szinkronizálni nem tudsz vele, de hát erre van a Skydrive.
HERE Maps mellett semmi szükség szerintem Google maps-ra, de vannak ahhoz is kliensek, azt én nem próbáltam mert az alap térkép tökéletesen teszi a dolgát.
Email értesítésekkel semmi gond, hibátlan... Facebook nem ennyire jó. 95%-ban jól működik. Platformok közt szerintem a legjobb ez az integrált chat, de volt nekem is egy hét hogy az istenért se működött... aztán egyszer csak jó lett. Utóbbi egy hónapban nem volt vele gond.
Én összességében ajánlom a telót, fél éve használom semmi bajom vele, zeneileg tökéletes (mobilos berkekben), szép kijelző, élénk színek, gyönyörű formavilág... -
legiaap
félisten
válasz
Sebright #1325 üzenetére
Jobban teszed ha iosről nem váltasz erre. Ott tényleg hibátlanul jön minden értesítés itt nem.
gmail-os üzenetek nem akkor jönnek, mikor a feladó elküldte, facebook értesítések ímmel-ámmal vagy még annyira sem.
Google maps van,de totál fapados, nem olyan mint az ios-en. Még köszönő viszonyban sincsenek. Van Bing maps, meg Nokia maps, de én azt mondom az ios saját térképe jobb, látványosabb mint ezek. A google maps meg ugye zsír ios-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Keresünk dokkolókat
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest