Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sebright

csendes tag

válasz legiaap #1326 üzenetére

Köszi a választ mindkettőtöknek!

Ezek alapján inkább arra jutottam hogy leteszek a 8X-ről és inkább másfelé keresgéelk tovább. A Nokiák is nagyon tetszenek, de gondolom ez az értesítéses tökéletlenség az egész wp platformra jellemző, szóval inkább nem reckírozok mert nekem ez tényleg az egyik fő szempont hogy rögtön megkapjam az üzeneteket, ne manuálisan kelljen ráfrissítenem hogy van-e vmi új...
    Inkább most várok még inkább kicsit a telefonváltással, most a fő jelölt a htc ONE lett. Eredetileg is az volt, de a 8X tényleg olyan árban van most, ami erősen elgondolkodtatott. Kíváncsi leszek hogy június 10én mivel jön ki az apple, és winre valamikor jön a blue, hátha az rendbe teszi a wp-t. Az iPhoneal két bajom van: Magyarországon szerintem arcátlanul drága(bár sajnos minden mobil, totál hülyének nézik az országot), másrészről meg nem tetszik ez az új nyújtott 4"-os dizájn. Vagy legalábbis még szoknom kell, az i4/i4s se tetszett először most meg már nagyon bejövős. Olyat viszont azért nem akarok venni mert nem tudom meddig jön még rájuk a frissítés, minden telefonommal hosszab időre tervezek, nem váltogatok évente érelmetlenül.

• Sebright

csendes tag

Sziasztok!

Erősen gondolkodom egy ilyen teló beszerzésén, de lenne 2 kérdésem inkább magával a WP rendszerrel kapcsolatosan?
    Az egyik hogy mennyire kezeli jól a PUSH értesítéseket? Értem ezalatt hogy megbízhatóan jelzi ha mondjuk jött egy e-mailem, vagy facebook üzenetem? Ez utóbbi különösen érdekel mert elég sokat használom a fb chatet, és már olvastam jót is rosszat is, odáig jutottam hogy már tényleg nem tudom eldönteni hogy tökéletesen működk vagy abszolút sz.r a dolog. iOS-ről válatanék és itt hibátlan az értesítéses rendszer, rögtön kiírja a telefon ha valaki üzent a fb-on.

Ennél sokkal kevesebbet nyom a latba, ámde azért érdekelne hogy milyen térképszolgáltatás van a telefonra, illetve hogy Google Maps elérhető-e/jól működik-e böngészőből megnyitva?

És még egy ráadáskérdés is eszembe jutott így a végére :) Dropbox klienssel van valakinek valami tapasztalata? Jelenleg ezt használom, szeretem, és ha nem muszáj nem cuccolnék át már mindent a Skydrivera, csak ha nagyon muszáj.

Köszi az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák