Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
legiaap
félisten
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
zolikaDB #1785 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy nem csúnyább a telefon tőle, viszont ha véletlenül karcolódna valahogy, hát ne a kijelző karcolódjon, a fóliát leveszed raksz rá egy újjat (800 Ft 5 db), a kijezőt nem tudod levenni (vagy legalább is többe fáj mint 160 Ft)... ha később túladsz rajta többet ér... ne meg addig is szebb a telefon...
-
Kbali
nagyúr
válasz
zolikaDB #1785 üzenetére
Tipikusan a Gorilla Glass a homoktól tud karcolódni, nem egy késtől, kulcstól vagy ollótól.
Ha a zsebedben van egy kis homok, por, az simán tudja az apró, kemény szemcséivel karcolni.
Az én telefonomon első szériás Gorilla van, egy éve hordom fólia nélkül zsebben, mikrokarcok sincsenek rajta. -
legiaap
félisten
válasz
zolikaDB #1753 üzenetére
Annyiban jelent előnyt a referencia, hogy a Microsoft-os frissítéseket előbb kapja meg, mint a 920.
Nem lutriphone, értem ezalatt sokkal kisebb az esélye, hogy hibás darabot fogsz ki. A beats miatt jobban szól, mint kihangosítva, mint fülesen keresztül. Nekem a kijelzője is személy szerint jobban bejött. Kamerában is jobb (szerintem), viszont videózásban sokkal gyengébb. HTC-s appok nem igen vannak.
Nagyjából ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest