Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #117 üzenetére
Értelek már.
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #98 üzenetére
Minek iPhone-ra az opera mini, ha a safari tökéletesen működik és "2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is" ?
Nem kötöszködök, csak ezt most tényleg egyáltalán nem értem... Nem jobb "annyival" (szerintem semennyivel) az opera mini, hogy úgy állítsd be, mintha más böngészővel valóságos kín lenne megnézni egy oldalt...
-
moonman
titán
válasz
Depression #111 üzenetére
"amit az elmúlt pár hónapban műveltek, azzal az alma szintjére süllyedtek"
valahogy meg kell ragadni az emberek figyelmét, ezek az akciók pedig simán jók erre és még csak nem is hitelrontás, hiszen a téma adott, nem ők gyanúsítják meg a Google-t vagy szarozzák le az Androidot, hanem jön a hír a tényekről, amire reagálnak egy ajándék-akcióval. szerintem marketingből csillagosötös.
-
moonman
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
"amíg ők szabják meg, hogy mivel kell böngészned, addig az diktatúra, és elitélendő."
iOS-nél is csak a négy és feledik kiadásra jutottak el odáig, hogy támogatottak lettek az alternatív böngészők, ráadásul még piaci részesedésben is elég nagyok, szóval ott lehetne diktatúráról beszélni. de hogy egy újonnan indult, egyelőre béka segge alatti részesedéssel bíró MS oprendszerben diktatúra, hogy IE a böngésző... hát.
-
Воланд
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
jah, az a kegyetlen buntetes annyibol allt, hogy be kellett tenni egy bongeszovalaszto kepernyot (windows 7 - E valtozatba). amire te gondolsz, mint "kegyetlen buntetes", az a media player miatt volt.
-
Воланд
titán
válasz
Depression #98 üzenetére
"Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs"
pedig egyszeru. az ms nem enged be mas bongeszot a marketra (ami van, az is az ie motorjat hasznalja), meg az opera is bejelentette, hogy nem keszit wp-re bongeszot, pedig biztos meg tudtak volna egyezni.
alapvetoen ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a nevevel. na meg sok egyeb alkalmazasnak meg a rendszernek sem kell gondolkodnia, meg megkerdeznie a usert, hogy ugyan mar ezt a linket hol nyissam meg. ettol is kicsit folyamatosabb lesz a mukodes. persze megertem hogy masnak masra van igenye.
"Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják."
ez meg mindig nem igy van. ha nem tetszik akkor nem kell hasznalni, a win7 meg sokaig tamogatott marad, meg ott a linux is.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Depression #80 üzenetére
"Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá."
Akkor milyen gyors lehetett ez a telefon az ICS előtt? Bele se merek gondolni...
http://www.youtube.com/watch?v=Ym4A82ft5pw -
Touch-ko
őstag
válasz
Depression #80 üzenetére
A Siri egy funkcio, nem pedig a support resze. Ne keverd a kettot
A kovetkezo mondatodra nem irnek semmit, mert gondolom te sem gondoltad komolyan.``Lassan viszont képződik egy olyan generáció, akik ismerik kívűlről-belülről a rendszert, és képesek lesznek könnyedén optimalizálni.``
Ez a lassan jon a.. mondatot Androidnal mar evek ota hallani lehet, szinte minden teren.
``Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá. (off)Ez nem fikázás, és nincs is semmi bajom vele, csupán azért írtam le, mert a legtöbb friss romot hiányoló ember ezt a gyorsítást várta mindig a készülékére.(/off)``
Ha egyaltalan kapnak ra frissitest. Nem garantalja senki, hogy az ujonnan vasarolt keszulekekre egyaltalan lesz frissites.. Az Apple pedig fejleszti a software-t, igy emiatt ertelemszeruen novekszik a hardware igeny, mivel uj feature-ok kerulnek az uj verziokba. A lassulasrol meg annyit, hogy nem ritka, hogy az 1 magos fele akkora hardware-rel rendelkezo iPhone gyorsasagban ledaralja a 2 magos Androidos okossagokat. Nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy egy software ala atomeromuvet epitenek, hogy fusson normalisan, es a scroll-ozas ne akadjon allandoan. Hany olyan csucstelefon volt Androidnal az elmult evekben, ahol alegalapabb funkciok szaggattak? Igen, ezen lehet mit gyorsitani, valoban..
-
Touch-ko
őstag
válasz
Depression #77 üzenetére
Elejen vagyunk? Szerintem az Android igencsak a piacon van mar evek ota. Ez ido alatt kellett volna megoldast talalniuk a support-ra, mert eleg nagy a kaosz ezen a teren is.
A konkurencia igen csak szepen megoldotta ezt a kerdest..Kivancsi leszek a 18 honapos kotelezettsegre
-
szcsi
tag
válasz
Depression #68 üzenetére
Nem vitatom, hogy a spica nem egy erőgép, azt se, hogy az android nem sz@r. Sajnos nem csak a spicámmal és nem csak én gondolkozom így .
A problémám forrása az üzleti modellben van, abban is a közelezőség és egységesség hiányában.
Kb mintha meg lenne szabva, hogy milyen gumit rakhatsz a kocsidra, abból is max 2 garnitúrát, mert utánna beszüntetik a gyártását... Aztán dönthetsz, hogy ùjrafutóztatod vagy eldobod az egészet. Kicsit sántit a példa, de remélem sikerült érzékeltetnem a bajom.Mind az IOS mind a WP7 jóval hosszabb terméktámogatást ìgér mint az android. Mindhárom rendszernek vannak hibái, de sokkal megnyugtatóbb tudni, hogy legalább lehetőség van rá, hogy javìtják és a javìtás számodra is elérhetővé fog válni.
Szerk: a spica is nagyságrendekkel gyorsabb egy főzött 2.2vel mint a gyári 2.1el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged