- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
jah, az a kegyetlen buntetes annyibol allt, hogy be kellett tenni egy bongeszovalaszto kepernyot (windows 7 - E valtozatba). amire te gondolsz, mint "kegyetlen buntetes", az a media player miatt volt.
-
Воланд
titán
válasz
Pete55555 #101 üzenetére
"Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem."
nem, a legegyszerubb megoldas az lenne, ha minden oldal ugyan ugy jelenne meg minden bongeszo alatt. na, erre meg varhatunk egy jo darabig.
"bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti"
na az szvsz konkretan hanyinger, hogy egyreszt letrehoz egy google+ fiokot (eleg nekem az fb is), masreszt nem megy az, hogy fb-bol szinkronizalja a nevjegyeket minden kulso program, meg piszkalas nelkul.
-
Воланд
titán
válasz
Depression #98 üzenetére
"Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs"
pedig egyszeru. az ms nem enged be mas bongeszot a marketra (ami van, az is az ie motorjat hasznalja), meg az opera is bejelentette, hogy nem keszit wp-re bongeszot, pedig biztos meg tudtak volna egyezni.
alapvetoen ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a nevevel. na meg sok egyeb alkalmazasnak meg a rendszernek sem kell gondolkodnia, meg megkerdeznie a usert, hogy ugyan mar ezt a linket hol nyissam meg. ettol is kicsit folyamatosabb lesz a mukodes. persze megertem hogy masnak masra van igenye.
"Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják."
ez meg mindig nem igy van. ha nem tetszik akkor nem kell hasznalni, a win7 meg sokaig tamogatott marad, meg ott a linux is.
-
Воланд
titán
válasz
daniel909 #48 üzenetére
"hogy minden wp7 totál ugyanazt hozza gyártótól függetlenül ami nem kicsit unalmas..."
a vicc az, hogy ez nem igaz, mivel nem tudnal mutatni ket keszuleket amin ugyan azok a lapkak vannak kituzve a start kepernyore (a dobozbol kivetteket leszamitva), ugyan olyan sorrendben. a felhasznalo teszi egyedive, anelkul, hogy a rendszert kellene piszkalnia. a hatter meg szepen eltakarna az elo lapkakon levo informaciokat. persze annak akinek romolgatas meg ilyen-olyan launcher kell annak nem valo ez a rendszer.
-
Воланд
titán
válasz
buktagt540 #37 üzenetére
en meg hajlamos vagyok abbol kiindulni, hogy ha nekem megfelel, akkor masoknak miert nem? szoval ezert sorry, termeszetesen megertem, hogy esetleg a te igenyeidet nem elegiti ki a jelenlegi kinalat.
-
Воланд
titán
válasz
buktagt540 #33 üzenetére
"legalább nem kong az alakalmazásbolt mint a wp7nél."
ezt nem mondanam, foleg nem annak fenyeben, hogy nem hasznaltal meg wp7-es keszuleket. az alkalmazasbolt koszoni szepen jol van. vagy esetleg egy ev alatt legyen x ezer fingos app? inkabb professzionalis appok hianyoznak (pl. tavoli asztal), meg normalisabb pdf reader. de ismetlem, egy ev (+1-2 honap) telt el az indulas ota.
"Én undorítónak tartom az olyan reklámot amiben a másikat fikázzák(lásd coca-cola és pepsi)"
persze, ketelu fegyver az ilyen reklam, ebben egyetertunk.
-
Воланд
titán
válasz
buktagt540 #29 üzenetére
beekelodni sehogy, lehagyni meg vegkepp nem fogja egyiket sem. ahhoz tul nagy a reszesedese a konkurencianak. viszont ki tudja, hogy mit hoz a jovo (win8, wp8 es utanna).
"És oké hogy marketing,de azért az elég elkeserítő,hogy ilyen alacsonyra kell süllyedni ahhoz,hogy érdekeljen valakit a WP7."
es amikor az autogyartok "fikazzak" (nem talaltam jobb szot) egymast a hirdeteseikben? alapvetoen ez egy teljesen jo lepes, kihasznalni a masik gyengesegeit, hibait (nem, meg mindig nem szeretetszolgalat sem az ms, sem a google, vagy egyeb telefongyartok). radasul ez meg annyira nem is durva. vagy ez mekkora volt mar. igaz, a vezetoseg nem ertekelte, de szvsz nem volt rossz.
a westendben, az ms vilagban van ket wp7-es htc kirakva, meg lehet oket nyomkodni, de szvsz meg az is keves, gondolom a gyari appok vannak csak fent a telefonokon.
-
Воланд
titán
nezd meg, hogy milyen esemenyek voltak az elmult masfel - ket honapban amik a wp7-rol szoltak akar amerikaban, akar ny-europaban (es jovore jon azsia - mondjuk a japanoknal mar elkezdtek - es remelhetoleg k-europa). ehhez kepest a tavalyi reklamkampany nulla volt. mondjuk a rendszer is. az alapok jok voltak, de szvsz mango es marketplace (ami szinten eleg sok orszagban nem volt elerheto trukkozes nelkul a mango megjeleneseig) nelkul tul sok embert nem is tudott megfogni.
-
Воланд
titán
es vannak olyan forumozok akik keptelenek megerteni azt, hogy a mango megjeleneseig nem tul sok reklam volt a wp7-rol (nulla?), ennek ellenere dobaloznak az ilyen-olyan reszesedesi adatokkal. majd ha ez lesz a helyzet jovore is, akkor lehet ezzel jonni. vagy esetleg reszvenyesnek tetszik lenni?
bar ebben az esetben sem kellene miert aggodni, nem ebbol az egy termekbol el az ms.
-
Воланд
titán
válasz
daniel909 #24 üzenetére
pff, videok alapjan jo, hogy "uncsi". igazabol a lapkak nem egyhanguak, csak nem a statikus phone, meg messaging tile-bol kell kiindulni. persze nem ertheti meg mindenki az alapkoncepciot, meg nem johet be mindenkinek a rendszer. de ez az "uncsi a csempe" is eleg uncsi mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest