- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
buktagt540 #91 üzenetére
Tény, hogy a többi rendszernél is jellemző, de a droidosok vannak a legtöbben és ők hallatják legszívesebben a hangjukat.
Az én tapasztalatom az, hogy az iPhoneosok gyakran csak egy legyintéssel és egy mosollyal le****ják az Androidot (a 3 iPhoneos ismerősből mind a 3), de az drága telefonos/Blades androidosoknak mindig kisebbségi komplexusuk van és be kell bizonyítaniuk, hogy az övék a tökéletes rendszer, nincs benne semmi hiba, stb. Idegesítő, hogy mindenhol azzal találkozok, hogy buta emberek zseninek hiszik magukat ebben a témában, attól hogy vettek egy Androidos okostelefont, és osztják az észt mindenkinek róla.
Mivel ez WP7-es topik is, így egy példa:
Olvasgattam a gyakorikerdesek.hu-n WP7-hez kapcsolódó kérdéseket, mert érdekel a rendszer, és kb az összes válasz az volt, hogy "a windows/winfos mobil (!!!) szar, mert 3 éve egyszer kipróbáltam és iszonyat fos volt, vegyél androidos telefont mert az nagyon jó meg menő." Az egyik kérdező már konkrétan bele kellett írja a kérdésébe, hogy kösz, nem kell android, és lehetőleg hagyják vele békén, inkább válaszoljanak a kérdésére.
Ehhez akárcsak hasonlót egyik másik rendszer fanjai között sem láttam még.Tisztelet a kivételnek
-
Abysmal
aktív tag
válasz
buktagt540 #89 üzenetére
Nem trollkodásnak ment, bár tényleg annak tűnhet, ezért bocs.
Amit írsz jogos, de aszerint amit mond egy megfelelően optimalizált ICSnek gyorsabban kéne rajta futnia, mint amivel kijött, pedig az egyre több funkció miatt ez nem valószínű. A lényeg, hogy nem kicsit idegesítő, hogy a droidosok nagyon szeretnek nagyot mondani imádott rendszerük védelmében. -
Abysmal
aktív tag
válasz
Depression #80 üzenetére
"Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá."
Akkor milyen gyors lehetett ez a telefon az ICS előtt? Bele se merek gondolni...
http://www.youtube.com/watch?v=Ym4A82ft5pw
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest