- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #117 üzenetére
Értelek már.
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #98 üzenetére
Minek iPhone-ra az opera mini, ha a safari tökéletesen működik és "2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is" ?
Nem kötöszködök, csak ezt most tényleg egyáltalán nem értem... Nem jobb "annyival" (szerintem semennyivel) az opera mini, hogy úgy állítsd be, mintha más böngészővel valóságos kín lenne megnézni egy oldalt...
-
persil
nagyúr
válasz
buktagt540 #96 üzenetére
Ezekre csak annyit, hogy van "néhány" Apple termékeket használó ismerősöm és még sosem volt rá példa, hogy ők, vagy én teleírtam volna, egy-egy droidos fórumot, hogy ez, vagy az a termék mekkora szar.
Én nem szeretem, ezért meg sem veszem, annyira meg végképp nem érdekel, hogy kereszteshadjáratot indítsak egy fórumon xy termék ellen.Ellenben már milliószor volt rá példa, akár munkatársaimtól, akár vadidegenektől(!!!), hogy rámutattak a kezemben levő 4s-re, majd közölték, hogy nem is sokkal jobb, mint az android és erre elővették a saját 30-40 ezres fröccsöntött koreai vackukat... Nem vicc, volt ilyen, többször.
"óje most kijön a zúj szamszung, 6 maggal, ami majd szétsavazza azt a szar ájfontot, meg amúgy is az epöl szar, mert szar és különben is csak 3.5inch, pedig nem is ember, akinek nem 4+ inches a telefonja, és neked csak 1ghz-ed van, te szar, életed sincs, mert nem amoled blablabla..."
Ez nem jellemző az Apple-ösökre. És igen, tudom, hogy rengeteg a másokat lenéző, olcsójánosnak tekintő ember sajnos, akik miatt engem is bunkó Apple-ösnek mondhatna bárki,de be kell ismernünk, hogy már csak a rendszert használók átlagéletkorából adódóan is több az Apple hater.
Szerk.: OFF-ba tettem!
Talán az a legtisztább, ha azt mondjuk, hogy legalább ugyanannyi bunkó paraszt van, mindkét táborban.
-
persil
nagyúr
válasz
buktagt540 #37 üzenetére
Mindenképp nyomkodj meg egyet, jobban lehet szeretni/utálni, ha ismered a rendszert.(ez persze mindre igaz)
-
persil
nagyúr
Elnézést kérek minden droid használótól, tiszteletben tartom, hogy más ezt a rendszert kedveli, de ahogy megláttam ezt a képet, azonnal azt jutott eszembe, hogy vennem kell egy ilyen robotot az asztal alá kukának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest