- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Touch-ko #103 üzenetére
Attól, hogy még egy gyártó nem él a lehetőséggel, még lehet olyan, aki viszont igen, és ez a gyártótól függ. Ezért mondom azt, hogy választhatsz olyan gyártót/eszközt, ahol nincsen ilyen probléma -- első körben ott a nexus... és akkor visszaértünk oda, ahonnét jöttünk.
-
floatr
veterán
Ha tudod a különbséget, akkor miért hasonlítod össze alaptalanul? Ja hogy így jobban hangzik
Én sem örülök neki, hogy a gyártók ennyit vacakolnak a frissítésekkel, de ne tegyünk már egyenlőségjelet egy huawei minősége/frissítési mechanizmusa és az android között. A gyártó megkapja a rendszert, aztán él vele ahogy tud, a felhasználó meg használja ahogy tudja, és kialakítja róla a véleményét. Ettől nem kell továbbgondolni a semmit.
-
buktagt540
senior tag
"A lassulasrol meg annyit, hogy nem ritka, hogy az 1 magos fele akkora hardware-rel rendelkezo iPhone gyorsasagban ledaralja a 2 magos Androidos okossagokat. Nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy egy software ala atomeromuvet epitenek, hogy fusson normalisan, es a scroll-ozas ne akadjon allandoan. Hany olyan csucstelefon volt Androidnal az elmult evekben, ahol alegalapabb funkciok szaggattak? Igen, ezen lehet mit gyorsitani, valoban.."
Valóban van,hogy a gyengébb hardverrel rendelkező iphone gyorsabb de egy teljesen más rendszer.Míg az iOS kb egy menüből áll(tudom ez erős túlzás) addig az Android egy összetettebb rendszer(widgetek stb.)Tudom nem mindenkinek van szüksége az Android testreszabhatóságára csak vegyük figyelmebe ezt is.
Abysmal: Ezt ugye most nem gondoltad komolyan??
Ez az első androidos telefon egy nagyon béta állapotban lévő custom Rommal.Nagyjából olyan mintha az iphone 2gre iOS5 raknánk.Megy itt is a TROLLkodás
-
Depression
veterán
Ez a szabadság ára. Kokurencia megoldotta? Egyrészt az ios nem konkurencia, hanem egyetlen márka három, évente kiadott készülék os-e. Az ios5 legnagyobb durranása, a siri ugye nem támogatott még az iphone4-en sem[/.off] Másrészt a wp7 a mango megjelenéséig ugyanaz a készülék más márkajelzéssel, és még így is katasztrófába torkollott néhány frissítési kísérlet.
Androidnál el kell fogadni, hogy a supportot otthoni lelkes programozók csinálják. (off).Ezt nem lehet összahasonlítani a linux-szal, mert a linuxnak a legnagyobb problémája a driverek hiánya, mert a gyártók titokban tartják a hardverek felépítését.(/off) Sejtem, hogy számodra a ''főzés'' boszorkánykonyhából való, de valójában egy 5 perces művelet. (off)Valójában meg tévesen használja a legtöbb android-ot ellenző és nem ismerő ember ezt a kifejezést, hisz csupán egy custom rom telepítéséről van szó, a főzés egy egyedi rom összeválogatása.(/off)Nos, hogy miért is írtam mindezt? Azért, mert míg az ios-nál a saját fejlesztésüket írja tovább az alma, addig androidnál maga a gyártók kézhez kapták az androidot, és egy idegen kódban kellett optimalizálni. Lassan viszont képződik egy olyan generáció, akik ismerik kívűlről-belülről a rendszert, és képesek lesznek könnyedén optimalizálni.
Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá. (off)Ez nem fikázás, és nincs is semmi bajom vele, csupán azért írtam le, mert a legtöbb friss romot hiányoló ember ezt a gyorsítást várta mindig a készülékére.(/off)
-
Depression
veterán
Android support: SE hivatalosan támogatja a custom romokat, míg a zte-ről tudom, hogy hivatalosan támogatja a fórumunk egyik legnagyobb rom készítőjét. Szerintem az elején vagyunk, majd idővel kiderül, hogy merre tart a droid. Mellesleg meg most már minden gyártónak kötelező 18 hónapig támogatni a készülékeit.
-
Syl
nagyúr
Touch-ko, szcsi
Ki az akinek meg 3G-s iPhone-ja van?
Például nekem kettő is van. Igaz egyi egy beázás végett csak iPod-nak használható, de a másikat a lányom gyötri. Semmi baja, holott lassan 3 éves.
csak leírtam a véleményem
Ahogy én is. Merthogy olyan hiányosságokat kértek számon az androidon, ami a másik két platformon sincs meg.
Amiben azt hiszem maximálisan egyetértünk, az az android legnagyobb hibája: nincs minimalizálva a követelménye. (Ebben a WP7 sokkal jobb) Minden 20 forintos vacakra fel lehet rakni, ahol aztán olyan amilyen.
-
ChipKng
aktív tag
Badarsag ez a ki masol kit cimu moka. Mindenki masol a masikrol es szerintem ez igy van jol. A vilagon mindenki jobban jarna ha a gyartok a pereskedes es a civakodas helyett arra pazarolnak a forrasaikat, hogy minel jobb termeket hozzanak ki. A konkurencia szapulasaval nekunk - felhasznaloknak - nem lesz jobb....sot... csak szivunk miatta.
-
buktagt540
senior tag
Igen? Erről nem tudtam.Akkor nem újdonság az egész úgy ahogy van.Itt m,egint előjön a kérdés,hogy ki kiről copyzta?
woland_y2k: Igen igazad van sok a marketen a szenny és valóban nem használtam még wp7 csak a neten néztem a kínálatot és az alapján alkottam véleményt.Lehet ha egyszer kaphatnék egy wp7 telót másodkészüléknek megtetszene.
-
buktagt540
senior tag
Jailbrakelt készülék esetében....Na ja de legtöbb iphone user azt se tudja mi az a jailbrake.Meg amúgy is hivatalosan az iOS5ben jelent meg.Csak furcsa volt,hogy az apple pereli a samut közben meg viszontlátok ismerős dolgokat az iphoneban.De ez igából nem ide tartozik.Csak újabb iosvsandroid vitát szül.
RaveForce: Abban igazad van,hogy minden kis szar telón android fut de legalább nem kong az alakalmazásbolt mint a wp7nél.
woland_y2k: Végülis igazad kell hogy adjak.Én undorítónak tartom az olyan reklámot amiben a másikat fikázzák(lásd coca-cola és pepsi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest