- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Depression #80 üzenetére
A Siri egy funkcio, nem pedig a support resze. Ne keverd a kettot
A kovetkezo mondatodra nem irnek semmit, mert gondolom te sem gondoltad komolyan.``Lassan viszont képződik egy olyan generáció, akik ismerik kívűlről-belülről a rendszert, és képesek lesznek könnyedén optimalizálni.``
Ez a lassan jon a.. mondatot Androidnal mar evek ota hallani lehet, szinte minden teren.
``Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá. (off)Ez nem fikázás, és nincs is semmi bajom vele, csupán azért írtam le, mert a legtöbb friss romot hiányoló ember ezt a gyorsítást várta mindig a készülékére.(/off)``
Ha egyaltalan kapnak ra frissitest. Nem garantalja senki, hogy az ujonnan vasarolt keszulekekre egyaltalan lesz frissites.. Az Apple pedig fejleszti a software-t, igy emiatt ertelemszeruen novekszik a hardware igeny, mivel uj feature-ok kerulnek az uj verziokba. A lassulasrol meg annyit, hogy nem ritka, hogy az 1 magos fele akkora hardware-rel rendelkezo iPhone gyorsasagban ledaralja a 2 magos Androidos okossagokat. Nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy egy software ala atomeromuvet epitenek, hogy fusson normalisan, es a scroll-ozas ne akadjon allandoan. Hany olyan csucstelefon volt Androidnal az elmult evekben, ahol alegalapabb funkciok szaggattak? Igen, ezen lehet mit gyorsitani, valoban..
-
Touch-ko
őstag
válasz
Depression #77 üzenetére
Elejen vagyunk? Szerintem az Android igencsak a piacon van mar evek ota. Ez ido alatt kellett volna megoldast talalniuk a support-ra, mert eleg nagy a kaosz ezen a teren is.
A konkurencia igen csak szepen megoldotta ezt a kerdest..Kivancsi leszek a 18 honapos kotelezettsegre
-
Touch-ko
őstag
Az iOS 5 valoban nem fut egy 3 eves telefonon. Miert kellene futnia? Ki az akinek meg 3G-s iPhone-ja van? Itt nalunk(nem M.o.) az iPhone tulajok kozott alig van akinek 3GS-e volna. Tovabba sokan 2 evre veszik, igy a 2 eves termek supportban pedig benne volt a 3G is.
Mutass nekem akar egyetlen 3 eves Androidos, vagy WM telefont, amin fut a legujabb software. Peldaul az en WM5-os telefonomon (2007) nem futott a WM7 (2010).
Androidos telefonokrol ne is beszeljunk..
A WM7 szerintem jobban fog allni, mert nem annyira kesze-kusza az egesz, mint Android eseteben. Ez lesz az Android veszte( ezen a teren), hogy minden telefonra mas es mas verzioszam van, egyik tamogatja a legujabbat, masik meg nem. Szoval mar most hatalmas a kaosz ezen a teren.
-
Touch-ko
őstag
válasz
buktagt540 #33 üzenetére
Tok, jo mert a felet le sem irtam....
Szoval elotte pedig mar a BB is hasznalta, meg az iPhone megszuletese elott. A mai napig ez a notofication rendszer mukodik a BB-ken.
-
Touch-ko
őstag
válasz
buktagt540 #33 üzenetére
Nekem sosem volt jailbrake-elve a telefonom, sem iPod, sem iPad, de akinek igen, az pedig az Androidban lathatta viszont az `ismeros` dolgokat. Itt, most nem csak a JB, es a Notification-ra gondolok, haenm ugy az Android megoldasaira egeszben. Ebbe viszont tenyleg ne menjunk bele, mert akkor anyazas lesz megint...
-
Touch-ko
őstag
válasz
buktagt540 #12 üzenetére
`Szétpereli az Androidos gyártókat,közben az iOS 5-ben a lehúzható statusbart alkalmazzák.(ami szerintem előbb volt már Androidon(1.6) mint ahogyan elkezdték megtervezni az iOS 5-öt,de javítsatok ki ha tévedek!)`
A legordulo Notification mar joval Android letezese elott elerheto volt az iPhone-ra, a jailbrakelt keszulekek eseteben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest