- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Már csak ez hiányzott: ha az apple-nek eddig szabad volt, akkor a ms miért ne csinálhatná!
Kb. a vista megjelenésétől kezdve egyre szimpibb lett a ms, de amit az elmúlt pár hónapban műveltek, azzal az alma szintjére süllyedtek. Ez a legocsmányabb üzletpolitika, amit ezek művelnek!
-
Pete55555
addikt
Erre meg már csak azt tudom mondani, hogy 2 koppintás, és soha többet nem jön fel az az ablak, azt meg szerintem akármelyik tulaj meg tudja tenni. Egyébként az általad leírt eset az androidos telefonok elég kis részére jellemző (konkrétan én nem találkoztam hasonlóval). ("OEM úgy szabja testre, hogy alapból három böngésző, öt zenelejátszó és 12 képnézegető")
-
Pete55555
addikt
Az már nálam erősen a User error kategória. Aki nem tudja mi az a böngésző, az ne vegyen okostelefont, mert ott tényleg fennáll a "a telefonom okosabb mint én" dolog.
Egyébként az még mindíg igaz, hogy megnyit valamit, benyom egy pipát, és rábök az egyik böngészőre, és onnan nem kell vele foglalkoznia. (ez egyébként alapból hülyeség mondjuk, mert ha nem tudja mi az a böngésző, akkor nem is tölt le másikat a marketről, Rgo csak a gyári van fent neki, akkor meg nem jön fel a választó ablak sem, tehát itt bukott az egész elméleted, mivel egy böngésző esetében érvényesül a "rábök, hogy "olvas" és olvasható legyen, kész."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged