Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Depression

veterán

válasz Touch-ko #78 üzenetére

Ez a szabadság ára. Kokurencia megoldotta? Egyrészt az ios nem konkurencia, hanem egyetlen márka három, évente kiadott készülék os-e. Az ios5 legnagyobb durranása, a siri ugye nem támogatott még az iphone4-en sem[/.off] Másrészt a wp7 a mango megjelenéséig ugyanaz a készülék más márkajelzéssel, és még így is katasztrófába torkollott néhány frissítési kísérlet.
    Androidnál el kell fogadni, hogy a supportot otthoni lelkes programozók csinálják. (off).Ezt nem lehet összahasonlítani a linux-szal, mert a linuxnak a legnagyobb problémája a driverek hiánya, mert a gyártók titokban tartják a hardverek felépítését.(/off) Sejtem, hogy számodra a ''főzés'' boszorkánykonyhából való, de valójában egy 5 perces művelet. (off)Valójában meg tévesen használja a legtöbb android-ot ellenző és nem ismerő ember ezt a kifejezést, hisz csupán egy custom rom telepítéséről van szó, a főzés egy egyedi rom összeválogatása.(/off)

Nos, hogy miért is írtam mindezt? Azért, mert míg az ios-nál a saját fejlesztésüket írja tovább az alma, addig androidnál maga a gyártók kézhez kapták az androidot, és egy idegen kódban kellett optimalizálni. Lassan viszont képződik egy olyan generáció, akik ismerik kívűlről-belülről a rendszert, és képesek lesznek könnyedén optimalizálni.

Egy teljesen más történet viszont az is, hogy míg androidnál verzióról verzióra egyre gyorsabb ugyanazon telefonon, addig az ios-nál pont fordítva van, egyre erősebb vas kell alá. (off)Ez nem fikázás, és nincs is semmi bajom vele, csupán azért írtam le, mert a legtöbb friss romot hiányoló ember ezt a gyorsítást várta mindig a készülékére.(/off)

Új hozzászólás Aktív témák