- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Az opera mini nem a tényleges oldalt tölti be, nem is olyan szép, stb., viszont iszonyat gyorsan jönnek be az oldalak. Pl. fórumozásnál ez rengeteg előnyt jelent. Azért is írtam a puszta közepét, mert vonatozásnál, autopályán, amikor csak gprs hálózat elérhető, egy több megabyte-os oldal percekig jön le.
Másrészt viszont az okostarifa csomagokkal az opera mini adatforgalma nem számít bele a keretbe. Azaz az adatkeretem megmarad letöltéseknek. -
Depression
veterán
Nem tudom, hogy miért csináltok apple vs samsung vitát egy olyan topicból, ami a ms által indított lejárató kampányáról szól.
Biztos sikerül majd ezzel szerezniük néhány új ügyfelet, de aki céltudatosan vásárol, vagy tudja, hogy mit akar, azokra az ilyen hírek nem lesznek hatással. Eleve a wp7 külseje annyira megosztó. Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják.
Nekem nem lényeg a smooth működés, viszont a tile-ok helyett sokkal jobban szeretem a színes widgeteket, szeretem, hogy van szép háttérképem, és azt is, hogy az ikonjaim egyedi formával rendelkeznek. Nálam az eye-candy a lényeg, és gyűlölöm a minimalista, egységes designokat.
Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs. És míg csak az androiddal jövök ki egy 90 megás csomaggal, és 2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is, addig a többi nem is alternatíva.
Lehetne mondani, hogy a wp7-es telefonok egy ideig elég olcsóak voltak, (hisz szinte senki sem vette), de a mostani mangós készlet ismét felemelte a 100k-es alsó határ felé. Tehát újból csak az android marad a nem prémium kategóriában.
-
daniel909
addikt
csak abból indulok ki hogy droidon állandoan cserélgetem a hátteret launchereket, ikonokat (ezekhez nem kell root) mert egy idő után uncsi minden ikon, ezt ugye wp7 alattt nem tehetem meg, sőt wp7 alatt van fekete meg fehér háttér ami eléggé lelombozó. használtam launcher 7-et droidon és annyira megdobta mikor hátteret tettem alá h hihetetlen! lehet nektek más igényetek van, használtam wp7et már 10percig kb és tényleg valami van benne vmi folyamatosság ami még talán az iOS-ben sincs, így megértem h van aki szereti, de azért ismerjétek el hogy minden wp7 totál ugyanazt hozza gyártótól függetlenül ami nem kicsit unalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Alkoholista nevelde
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged