- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
De én nem akármilyen böngészőt írtam, hanem egy olyat, ami 80-90%-kal csökkenti az adatforgalmat és a betöltési időt külső szervereket használva.
Innentől kezdve akkor át lehet fogalmazni ismét az okostelefonok fogalmát? Olyan telefon, melyre lehet natívan futó programokat telepíteni, amíg azok nem sértik az os fejlesztő anyagi érdekeit/pénzéhségét?
Ja, mégsem! Az EU egyszer már kegyetlenül megbüntette a MS-ot az IE miatt.
moonman: mindegy, hogy hogyan írod, amíg ők szabják meg, hogy mivel kell böngészned, addig az diktatúra, és elitélendő.
-
Pete55555
addikt
"...ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a..."
Androidban sincs ott feltétlenül, mert alapértelmezetté tudod tenni x böngészőt, és akkor az is egyből abban nyitja meg. Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem. Az meg, hogy csak IE-t használhatsz, vicc. (Google sem korlátoz, hogy csak Chrome-ot használhatsz, bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti
)
(#100) floatr: Tudja a különbséget, de hát ugyanaz az OS van rajta, akkor ugyanolyan
-
szcsi
tag
Ez szerintem nem feltétlenül igaz. Nem trollkodni akarok, de a rendszer felépítéséből adódik, hogy a gyártónak kell vele foglalkozni. Elég egy asztali oprendszerre gondolni...
Amúgy a fentebbiekkel kapcsolatban leszek marha kiváncsi a kínai Xiaomi MIUI telefonjára. Gyári unlock, két rom, heti frissítés... Csak amig nincs eu szerviz és 500$-ért ér ide addig nálam nem játszik. -
buktagt540
senior tag
Valahogy nem tudom elképzelni,hogyan fog az iOS és az Android közé beékelődni a WP7.Manapság az okostelefont használók zöme iOS-t vagy Androidot használ.És nem hiszem,hogy bármelyiknek is csökkenni fog a népszerűsége.De majd meglátjuk jövőre....
És oké hogy marketing,de azért az elég elkeserítő,hogy ilyen alacsonyra kell süllyedni ahhoz,hogy érdekeljen valakit a WP7.
Én még nem használtam Windows phone-t,szívesen kipróbálnám ha lehetőségem nyílna rá,de így videókról elég egyhangúnak tűnik.(én is a telefonbuzi vagyok
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest