- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
De én nem akármilyen böngészőt írtam, hanem egy olyat, ami 80-90%-kal csökkenti az adatforgalmat és a betöltési időt külső szervereket használva.
Innentől kezdve akkor át lehet fogalmazni ismét az okostelefonok fogalmát? Olyan telefon, melyre lehet natívan futó programokat telepíteni, amíg azok nem sértik az os fejlesztő anyagi érdekeit/pénzéhségét?
Ja, mégsem! Az EU egyszer már kegyetlenül megbüntette a MS-ot az IE miatt.
moonman: mindegy, hogy hogyan írod, amíg ők szabják meg, hogy mivel kell böngészned, addig az diktatúra, és elitélendő.
-
Pete55555
addikt
"...ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a..."
Androidban sincs ott feltétlenül, mert alapértelmezetté tudod tenni x böngészőt, és akkor az is egyből abban nyitja meg. Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem. Az meg, hogy csak IE-t használhatsz, vicc. (Google sem korlátoz, hogy csak Chrome-ot használhatsz, bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti
)
(#100) floatr: Tudja a különbséget, de hát ugyanaz az OS van rajta, akkor ugyanolyan
-
szcsi
tag
Ez szerintem nem feltétlenül igaz. Nem trollkodni akarok, de a rendszer felépítéséből adódik, hogy a gyártónak kell vele foglalkozni. Elég egy asztali oprendszerre gondolni...
Amúgy a fentebbiekkel kapcsolatban leszek marha kiváncsi a kínai Xiaomi MIUI telefonjára. Gyári unlock, két rom, heti frissítés... Csak amig nincs eu szerviz és 500$-ért ér ide addig nálam nem játszik. -
buktagt540
senior tag
Valahogy nem tudom elképzelni,hogyan fog az iOS és az Android közé beékelődni a WP7.Manapság az okostelefont használók zöme iOS-t vagy Androidot használ.És nem hiszem,hogy bármelyiknek is csökkenni fog a népszerűsége.De majd meglátjuk jövőre....
És oké hogy marketing,de azért az elég elkeserítő,hogy ilyen alacsonyra kell süllyedni ahhoz,hogy érdekeljen valakit a WP7.
Én még nem használtam Windows phone-t,szívesen kipróbálnám ha lehetőségem nyílna rá,de így videókról elég egyhangúnak tűnik.(én is a telefonbuzi vagyok
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest