Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Воланд

titán

válasz Depression #98 üzenetére

"Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs"

pedig egyszeru. az ms nem enged be mas bongeszot a marketra (ami van, az is az ie motorjat hasznalja), meg az opera is bejelentette, hogy nem keszit wp-re bongeszot, pedig biztos meg tudtak volna egyezni.

alapvetoen ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a nevevel. na meg sok egyeb alkalmazasnak meg a rendszernek sem kell gondolkodnia, meg megkerdeznie a usert, hogy ugyan mar ezt a linket hol nyissam meg. ettol is kicsit folyamatosabb lesz a mukodes. persze megertem hogy masnak masra van igenye.

"Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják."

ez meg mindig nem igy van. ha nem tetszik akkor nem kell hasznalni, a win7 meg sokaig tamogatott marad, meg ott a linux is.

Új hozzászólás Aktív témák