Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem tudom, hogy miért csináltok apple vs samsung vitát egy olyan topicból, ami a ms által indított lejárató kampányáról szól.
Biztos sikerül majd ezzel szerezniük néhány új ügyfelet, de aki céltudatosan vásárol, vagy tudja, hogy mit akar, azokra az ilyen hírek nem lesznek hatással. Eleve a wp7 külseje annyira megosztó. Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják.
Nekem nem lényeg a smooth működés, viszont a tile-ok helyett sokkal jobban szeretem a színes widgeteket, szeretem, hogy van szép háttérképem, és azt is, hogy az ikonjaim egyedi formával rendelkeznek. Nálam az eye-candy a lényeg, és gyűlölöm a minimalista, egységes designokat.
Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs. És míg csak az androiddal jövök ki egy 90 megás csomaggal, és 2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is, addig a többi nem is alternatíva.
Lehetne mondani, hogy a wp7-es telefonok egy ideig elég olcsóak voltak, (hisz szinte senki sem vette), de a mostani mangós készlet ismét felemelte a 100k-es alsó határ felé. Tehát újból csak az android marad a nem prémium kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Nem beszél az AMD a Ryzen 7 5700X3D-ről
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest