- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ramos készítette, wayteq címkézte inkább. Nem is vészes itthon az ára kintihez képest. Ha kiadnák ips panellal giga rammal elég ütős jószág lenne
-
Chaser
legenda
Tudtommal igen. Ha futár hozná valahonnan ennyi erővel az is személyes átvétnek minősülne sztem. Tehát ha az nem az, akkor a te eseted sem.
szerk: Ha műszaki hibája van akkor 3 napon belül személyes átvétnél is kötelesek cserélni/pénzt visszaadni. Ha azért vinnéd vissza mert nem tetszik, és másra cserélnéd a bolton múlik. Adhat vissza pénzt vagy levásárolhatod, nyilván utóbbival jobban járnak. Viszont ha csak pénzvisszaadás van arra van egy hónapjuk, nem kell azonnal. Ez volt a standard mikor még követtem a garis dolgokat. Nézz be sztem a garis topikba.
-
Chaser
legenda
Nah, én egy szóval nem mondtam hogy rossz lenne. Ennyiért rendben van! Viszont fürgébb lenne ha nem ics4 lenne rajta. Ennyi. Azért annak kell a ram. Részemről mivel hw rendben van, a ház is, akkuidő is elég jó minimum tetszett plecsnit kapott volna ilyen árcédula mellé. Napokban láttam valami 80k-s csodát az ajánlott v tetszett plecsnit kapott, mert "ezért az árért jó"..hát ez is jó ennyiért
Mondjuk ha ez is jóval drágább 37k-nál akkor már nem feltétlen, arra a másikra is beírták hogy leginkább 100k az a 80, amit a cikkben említettek. Nem néztem.
-
Chaser
legenda
Ha standard a bruttó 37000ft-os ár sztem azért annyira nem vészes. Jó, szeretne az ember ips-t meg giga ramot, 2 magos cpu se lenne rossz..de azért legyünk már reálisak egy kicsit. Ennyiért rendben van a cucc. Talán nem feltétlen kellene 512mb rammal ics4-et erőltetni lehet fürgébb is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest