- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thetan
aktív tag
válasz
kelzsoca #1042 üzenetére
A hang kimenet nálam is jó. Én nagy fültakarós márkás fülessel hallgatom a zenét, és szépen szól. Ezt a link lejátszót megvettem, nagyon jól konfigurálható - és nagyon jó a hangzása
Más. ma reggel volt időm kipróbálni a TV-n a gépet. A táviótányitó használható, de nem rengeti meg a földet. Időnként kénytelen voltam kézzel besegíteni, - főleg amikor valami gubanc volt (előszőr nem játszotta le a film hangját) Meg kell szokni a használatát.
Az a reményen, hogy esetleg konzolként lehet játszani vele szertefoszlott, mert egérkurzorként érzékeli az ujjmozdulatokkal nem engedi a több érintést (pl psx játékoknál ahol több mindent kell egyszerre nyomogatni) gondolom más játékokkal is így van.
Szépen megy a tv-n nagy felbontásban is, így viszont most láttam meg először (eddig nem vettem észre vagy kellett a más felbontás) hogy a jó drága plazma TV-men szépen ott virít az RTL felirata beégve. basszus
-
barnade95
tag
válasz
kelzsoca #1011 üzenetére
Az új rom tényleg szuper, egy hibája a töltöttség kijelzése, két órája wifizek, 100%-ot ír. Illetve ma egyetlen gyengélkedése volt így 5 nap alatt, a speedtest.net-et akartam megnézni a következő logout-cikkem miatt, az opera eleve nem flashes, csak a gyári böngésző, az aztán annak rendje és módja szerint be is szart, de utána sajnos a tablet is, újraindult...
...volna, de csak töltött. Töltött. Töltött. Negyed óráig. Meguntam, reseteltem. És ez volt az egyetlen összeroskadás, úgyhogy 6×10²³ hála
-
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1011 üzenetére
Teljesen igazad van, csak tudod teljesen belaktam újra a tabot, és most nem lenne időm megint mindent újratelepíteni, nem beszélve arról, hogy a Cogs játékban lehetetlen pályákon mentem át, és ezek az adatok sajnos elvesznének.. korábban volt, hogy nem ajánlottad a Titanium-ot, és én szót fogadok.
-
thetan
aktív tag
Holnap teszem fel az új romot, mert akkor jön meg a memóriakártyám. Kérdésem : akkor a legújabb gyári rom alapesetben a belső tárhelyet használja, és ha a külsőt szeretném akkor tegyem fel ezt a programot? (merthogy a második romnál a külső volt az alaphelyzet)
-
FET-MEN
veterán
akkor ezért nem fut nekem lehet a max payne? mert flash-be tettem a data mappát
-
FET-MEN
veterán
tisztában vagyok vele
SD-t csak frissítésre használom. Még jó hogy nem vagyok memóriazabáló.. mondjuk ha belebonyolodnék 1-2 filmbe akkor esetleg
-
FET-MEN
veterán
még jóhogy nem használok SD-t
-
FET-MEN
veterán
a kompaktibilitáshoz nem tudsz nyúlni szoftveresen? 10k egy új modem...
-
kokaix
csendes tag
A WayteQ által kiadott frissítés nem jó?
-
tomee007007
addikt
holnap kipróbálom, köszönöm!
-
tomee007007
addikt
Igen, ez igaz, de az a furcsa, hogy ugyan azok a programok vannak fent, mint amikor még nem rebootolt, sőt még kevesebb is
-
FET-MEN
veterán
Ezt aláírom. Androidnál nagyrészt az maga az alkalmazás okozhat fagyást.
Zsoca, egyik haverom most vesz egyet holnap mehet fel egyenest a legfrisebb Rec-ből vagy sorozatba kell frissíteni? Szerintem mehet egyből
-
agocs
csendes tag
Hát, már volt szó itt róluk,
- az idő ugrálás
- a véletlenszerű fagyások, rebootok -
FET-MEN
veterán
frissítés hegyekbe
-
agocs
csendes tag
Van esetleg valami changelog szerű, hogy mik ezek a javítások? Csak mert problémáim vannak, de ha ezek pont nincsenek a javítások közt, akkor nem pakolnám újra
-
oszlopos
tag
Lehet nem is kell a csere progi?
Van egy olyan program, amit az előző verziónál még nem tudtam telepíteni mert kereste az sd kártyát, csak a cserélős progival volt hajlandó felmenni, most viszont tökéletesen telpül az alap szoftverrel sd nélkül is.Más, valaki nem ajánlana valami olyan "tennivaló lista" apk-t, ami beépül a gmail-be, hogy mondjuk szinkronizálódna a tablet, a telefon, meg a pc között?
Köszi
-
oszlopos
tag
Erre a verzióra is érvényesek az eddigi apró modok, úgymint a root, vagy a két tárhely felcserélése, ilyesmi. Fel lehet őket tenni?
-
thetan
aktív tag
Ebbe már javítva van a videolejátszó felirat hibái? Aki feltette nézze már meg legyen szíves.
-
kameraman77
tag
Inkább jól képzett amatőrnek mondanám magam. Hobbi és munka is a fotózás. De profi nem vagyok
Munkában épületeket, tereket, hobbiból meg rendezvények, természet, felhők. De ahogy látom a profi Te vagy, hiszen itt az újabb frissítés
Anglergab köszönöm az újabb részletes leírást.
-
spiritex
veterán
Köszönjük!!
-
agocs
csendes tag
Hoppá. Hát emmeg micsoda?
Újabb javítások?
-
kameraman77
tag
Amúgy nagyon szép képe van, a térkép kifejezetten jól nézett ki a kijelzőn, én maximálisan meg vagyok vele elégedve, általában 6 megapixeles képeket nézegetek rajta.
-
spiritex
veterán
Ok, értem, akkor fent hagyom a 0720-as Build-et, és akkor gondolom lesz majd javítás később.
A (#774)-ről mi a véleményed, az is javítva lesz? Illetve nem tudod hova tűnt a sok MB-nyi játék? -
spiritex
veterán
Nos, van egy kis problémám a legfrisebb rom-mal, amit a szervizben raktak fel a gépemre. Build: xTAB-70w.8GB.20120717.
Van egy 16 gigás SD kártyám a gépben, aminek most ugye SD-kártya a neve.A problémám az, hogy amikor a kb. 50-70 MB-os feltelepített játékokat az Alkalmazások kezelésénél a LETÖLTÖTT fülön rájuk kattintva áthelyezem a külső SD kártyára, mert most ugye az SD-KÁRTYÁN fül a külső 16 GB-os külső kártyára vonatkozik (alul is rá vonatkoznak a Foglalt/Szabad értékek), akkor egyrészt furcsán viselkedik a gép, mert amikor rányomok az Áthelyezés az SD kártya gombra, akkor vagy elhalványodik mind a 4 gomb vagy csak kettő (Kényszerített leállítás, Eltávolítás, Adatok törlése, Áthelyezés az SD kártyára), de utána látszólag sikerül neki, mert újra élők lesznek a gombok és az SD kártya fülnél már ott a pipa a játékok neve mellett és a sok MB adat is. El is lehet indítani az áthelyezettek 80%-át, a többi nem indul.
Csakhogy újraindítás után már egyik áthelyezett játék sem akar elindulni, a LETÖLTÖTT fülön furcsa szürke egyforma ikonjuk lesz kis SD betűkkel és kis KB mérettel, pl. az Angry Birds Space neve: com.rovio.angrybirdsspace.ads. Az SD-KÁRTYÁN fülnél ugyanaz a szürke ikonja van mindnek viszont 0.00B a méretük! Amikor vissza akarom rakni a táblagépre, azt írja ki, hogy Nem lehet..., mert az alkalmazás nem létezik, ha pedig indítani akarom, akkor azt, hogy az Alkalmazás nincs telepítve. Hova lettek a MB-ok? Eltávolítottam őket egyessével, de nem maradt fenn valahol az a sokszor 50-60 MB-nyi adat, mert 1-2 másodperc alatt eltávolította mindegyiket... Hol keressem a szemetet, ami valószínűleg fennmaradt valahol?
Ez a hiba egyébként a rom hibája? Ugye nem csak nálam van ez a dolog?
-
morpheuss12
tag
köszi szépen , de mit jelent hogy recoveryből lehet telepíteni? ki kell másolni sd kártyára és hangerő+ és a bekapcsgomb együttes lenyomása ? Törlődik minden ami eddig a tabon van?
-
morpheuss12
tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást így már értem . Már azt hittem elszállt a flash vagy valami nagyobb gáz van.
-
morpheuss12
tag
Eddig tudtam letölteni fájlokat emailból és a nokiaprogramok-ról ,de most azt írja ki hogy tegyen be egy sd kártyát és próbálja újra . Hiába teszek bele akkor sem történik semmi tehát nem tudok letölteni semmit sem . Ha megnézem a tab tárhely állapotát akkor csak annyi van hogy belsőtárhely /összes hely alkalmazások és az elérhető szöveg és akkor van még egy belső tárhely ott csak annyi van összes hely és az elérhető . Ha jól emlékszem akkor régen volt képek zene stb....
Sőt amikor megnyitom a gyári fájl kezelőt akkor van belső memória és SD kártya ha rábökök a belsőre akkor be jön és csak az a három mappa van rajta amit én rámásoltam a pc-ről. De ha jól emlékszem akkor volt olyan is régen hogy DCIM , Download System stb... -
morpheuss12
tag
Leszedtem ,feltettem most látja de nem kezeli , ki írja hogy szabad memória 6.06 gb de a file kezelő nem kezeli. Lehet ebből szervíz lesz.
-
morpheuss12
tag
Hali. A tied az utolsó . Eddig nem csinálta csak tegnap vettem észre.
-
FET-MEN
veterán
azon belül
mert az ONDEMAND az ébresztéskor azonnal 100%-ra terheli majd a terhelésnek megfelelően állítja az órajelet.
-
FET-MEN
veterán
természetesen. figyelj azt nem tudod hogy a processzor ONDEMAND-on fut-e?
-
FET-MEN
veterán
nekem most net közben egy fajta szinnél elkezdett hullámozni de qhogy lejebb lapoztam abba hagyta. szerintem nem lesz itt gond.
-
tomee007007
addikt
Igen, elképzelhető, mondták is a szervízben hogy ebből a modellből nem sokat hoztak vissza még....
-
Amantius
senior tag
Nekem azt írták vissza a Wayteqtől, hogy a garancialevélen lévő számot hívjam. Azt az Elektrodokinál vették fel, egy keceli címre kell elküldenem a gépet.
-
FET-MEN
veterán
hmm. ennyit nem biztos hogy kiadnék egy ilyenért. pedig jó dolog. de szerintem most lejár telenor hűség, bemegyek és hoszabbítással lehet kihozunk egy kompaktibilis modemet. kár hogy ebbe nem tudsz belenyúlni szoftveresen
-
thetan
aktív tag
Néztem azokat, de elég drágák 20eFt-tól kezdődtek. Ez is hordozható cserélhető akkumulátorral - igaz nem belső simes de csak 14.eFt. Ezért gondoltam ilyenre.
-
FET-MEN
veterán
őő. a jelenlegi most is rendben van. egyszersem volt lefagyás, mindent megcsinált amit kértem tőle. annyi hogy az OTG-vel nem ismerte a mobilnetes modemem. a frissítés má most is menne
nagyon egyszerű
-
FET-MEN
veterán
mert estig kockulok rajta.
éjjel töltőre dugom. reggel meg frissítem. mert addigra feltölt normálisan. ma korán megyek aludni mert korán keltem
a romot már töltöm lefele. fasza, ismét visszatért a moddolós FET-MEN, najó itt mondjuk nem lesz szükség CM-re mert itt a gyári teljesen jó. csak azt sajnálom hogy kell vennem egy kompaktibilis mobilnet eszközt
-
thetan
aktív tag
Ez az amit korábban kitettél, vagy egy újabb?
-
spiritex
veterán
Köszi, de kérdeznék akkor még egyet: nem a megjelölt szerviz számít "egyenes"-nek? A WayteQ-nek gondolom nincs saját szervize, így ők fogják postázni Bács-Kiskun megyébe kijelző cserére, nem?
-
tomee007007
addikt
kiégtek a pixelek szépen függőleges vonalban a kijelző kb 1/6-án kb 26 nap használat után.......
-
tomee007007
addikt
köszönöm, ezek telepítva vannak, akkor már csak a dupla gombnyomást kell kipróbálni
-
spiritex
veterán
Ezt most nem értem.. nem ez a legújabb optimalizált gyári rom?
-
illes.bence
tag
De nem értem milyen/melyik szoftverre gondolsz?
-
illes.bence
tag
Mire gondolsz? Amúgy az nem lehet, hogy vírusos lett? Szinte csak netről lekalózkodott játékok vannak rajta...
-
Browny
csendes tag
tegnap előtt tettem fel a legújabb romot, de egyelőre nem nagyon tudom, hogy mit kéne tapasztalnom...
-
agocs
csendes tag
A 22-én feltöltött ROM verzió van fenn (20120717) a mai Flash-es patch-csel, és root-tal, szintén innen.
-
spiritex
veterán
Ha jól követtem a dolgokat, akkor a "jelenlegi alap állapot" a 20120722-i gyári módosítatlan szoftvert jelenti, ahol a belső tárhelyet "flash"-nek hívják.
Tehát a mai javítás csak annak kell, akinek nem felel meg ez a 20120722-i szoftver, mert nincs külső SD kártyája és azért nem tud telepíteni bizonyos játékokat, mert ebben a rom-ban a belső tárhelyet "flash"-nek hívják és nem SD kártyának? -
thetan
aktív tag
ezt csak akkor tegyük fel ha nincs sd kártyánk? Vagy mikor érdemes?
-
minikahona
tag
Műkszik nekem is! Nagyon szépen köszönjük!!
Egy Isten vagy
-
agocs
csendes tag
Szuper! Feltettem, jónak tűnik, köszi!
-
FET-MEN
veterán
túl van trágyázva
-
FET-MEN
veterán
a recovery mindíg rendben van. ő vágja ezeket, neki nem akadály. cserélt már kernelt, nyitott loader stb.. ez gyerekjáték neki
-
minikahona
tag
Üdv! Lehet tudni valamit arról hogy mikor kerül ki ide az a bizonyos csomag?
Nem akarok idegesítő lenni, csak már várom nagyon.
-
agocs
csendes tag
Na, ebbe én is pont beleszaladtam, de látom már kiderült itt is. Akkor várok türelmesen
Köszi előre is!
-
minikahona
tag
Várom és nagyon szépen köszönöm előre is!
-
spiritex
veterán
"elsődlegesként az SD-t használja"
mármint a belső tárhely elnevezésére vagy játékok telepítésére, amikor is a belső tárhelynek flash a neve?
-
minikahona
tag
Köszönöm a csomagokat, de sajnos nem segített. Először felraktam a "primary_flash.zip"-et, ez annyit csinált nekem, hogy a beállítások->tárhely menüben az "SD-kártya" és a "Belső tárhely" (6 Gb) a listán felcserélődött. De a játékok még midig az SD-re akarják letölteni a fájlokat. Szóval nem tudom mit lehetne csinálni. Azért kipróbáltam az SD-s zip-et is, de természetesen az csak visszaállította az alapra. Az alkalmazások menüben pedig még midig az SD-re akarja áthelyezni az alkalmazásokat a 764 megás belső tárolóról. Valszeg visszarakom a 20-i frissítést, amíg nem lesz valami megoldás rá. Mondjuk azzal nekem nem volt semmi problémám, csak gondoltam ha már van újabb frissítés akkor felrakom. Azért még egyszer köszi!
-
minikahona
tag
Jaaa bocs
tényleg
A csomagért pedig 1000 köszönet!!! -
FET-MEN
veterán
ilyen gyorsan frissítés? elbújhat minden gyártó melette
-
spiritex
veterán
Köszönjük a terméktámogatást neked/nektek, most már tényleg örülök, hogy WayteQ-et vettem! Meg lehetne-e oldani azt, amit én személy szerint nagyon hiányolok, hogy ha kikapcsolt állapotában töltöm a gépet, akkor látható legyen hány %-nál jár a töltés? Illetve ha nem, akkor az is jó lenne, ha legalább a 100%-ot láthatnám ha elérte, és ne kéne bekapcsolni a gépet ahhoz, hogy ez kiderüljön..
(#381) thetan
G-mail-es e-mail címhez kötődik a vásárlás, úgyhogy később is bármikor fel lehet rakni ugyanarra, de másik kütyüre is, és egyszerre többre is ugyanazt a programot. -
spiritex
veterán
A friss gyári rom felrakása előtt ajánlatos factory reset-et nyomni, vagy mehet fel simán a belakott rendszerre? Köszi!
-
Yeti77
tag
Nincs semmilyen sd kártyám.Régi a telefonom is.És ez az első tablet.
Veszek kb 8 gigásat.Amúgy is akartam venni majd. -
thetan
aktív tag
Ha a belső tárhelyet nézem, akkor valóban elnéztem az a foglalt területet jelentette, de engem ami aggaszt, hogy futó alkalmazások- ra kattintva most éppen (még nem tettem fel semmit) azt írja ki, hogy 235MB foglalt 143 Mb szabad. Ahogy beindulnak a programok (pl a háttérben bekapcsolnak hogy nem is tudok róla, - ilyen a térképszoftver) vagy elkezdem programokkal feltölteni a szabad memória gyorsan fogy. elég kevésnek tűnik. Ezért gondoltam alapból az eredeti programból is kilőni amit nem használok.
Mellesleg az uj rommal gyorsabbak tűnik, és van egy új csatolási pont, (vagy csak nem láttam korábban ) ami az USB -tár.
-
Yeti77
tag
Bocs de elég láma vagyok még a témához.Szal nem a belső tárhelyre gondoltam hanem külön micros sd-t amit belerakok.
-
Amantius
senior tag
Az edigitálnál vettem, oda viszem vissza. Beszéltem is velük, mondták próbálkozzak, aztán, ha semmi, akkor menjek. Pécs.
-
Amantius
senior tag
Igen, holnap be is viszem. Remélem nem tökölnek hónapokig vele.
-
Amantius
senior tag
Eddig OK, de innen hogyan tovább?
Ha nyomok egy: apply update from sdcard-ot, akkor ezt kapom:
E:failed to mount /sdcard (No such file or directory)
Ezt 4x, végül:
E:cannot mount /sdcard (No such file or directory)
Felül megjelenik:
Choose a package to install:
/sdcard
../ -
Amantius
senior tag
Ha nincs benne kártya, akkor igen.
-
thetan
aktív tag
Köszönjük!
-
thetan
aktív tag
Szuper. Mint a régi szép időkben a ZTE blade-re. Remélem ezzel a géppel is olyan szerencsés leszek mint azzal - soha nem volt semmi baja pedig hetente uj rom volt rajta. Még ma is azt használom nagy elégedettséggel
Egyébként egyszer nekem is magától leválasztotta a kártyát és sipitozott hogy csatoljam fel de nem lehetett. Kikapcs-bekapcs után felismerte. azóta nem ismételte meg a hibát
Van egyébként még egy bug a szoftverben, amikor telepitek, kiteszi automatikusan az ikont, egy idő mulva csak kitenné mert állandóan feljön egy felirat, hogy nincs hely az ablakban - de ez nem igaz, mert rengeteg helyre fér még ikon. Másnál ez nem jött elő?
-
Amantius
senior tag
Gondolom nekem mindenképpen vissza kell vinnem, ha csak külső SD-ről lehet frissíteni.
-
FET-MEN
veterán
egyet értek veled
-
FET-MEN
veterán
de warez azért nem
-
thetan
aktív tag
Igazad van, csak arra gondoltam hogy ez főleg szoftveres ügy. - de biztos érdekel másokat is hogy lehet a 70w vel psx.es játékokat futtatni ezért ide irom amit a elküldtem ezzel kapcsolatban:
"Szia. Most már menteni is tudok, - ehhez psx bios-t külön fel kell tenni, (rákeresel találsz, 3 féle van - Amerikai.- Európai- Japán. A játék betöltésekor valahol jelzi melyik bios jó az adott játékhoz.
Tehát betöltöd a játékot, utánna az emulátor system mezőben betöltöd a biost (load bios - amit előzőleg feltettél valahová magadnak), input mezőben a touchscreen re kattintasz utánna amegkeresed a Draw button 4 Start és a Draw button 5 Select -et kipipálod - ezzel teszed fel a képernyőre (alapból nincs fenn) a start és a select gombot. A képernyő tetején fog megjelenni áttetszően - és ennyi az egész. Miután elkezdted a játékot csinálsz egy mentés az emulátorból és többet nem kell előről állitgatnod csak betöltöd.
Remélem segítettem."Ja és akadás mentesen fut amit eddig kipróbáltam
-
elpatkorado
aktív tag
Tudom, csak gondoltam itt többen vannak és hátha tudnak segíteni.
Akkor beírom a 80-ashoz is.
-
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ez már az a bizonyos kelzsoca féle custom ROM vagy az majd ezután jön?
-
thetan
aktív tag
Honnan tudom ellenőrizni, hogy a frissített szoftver fut? Megcsináltam mindent, megy szépen - csak nem tudom az új van-e rajta
Lehet láma kérdés volt, mert minden eddig telepített szoftver törlődött, de én valami verziószám ellenőrzésére gondoltam (már ha van ilyen)
-
thetan
aktív tag
Köszönöm a választ
-
thetan
aktív tag
Szia!
A fenti program mennyiben más mint ami eredetileg rajta van? Rootoltam a készüléket a korábban leirt 80-ashoz kiadottak szerint - ha felteszem a romot újra meg kell-e ismételni a rootorlást?
Más. Digi internetem van, és a tablet miatt gondolkodom kiegészítő kedvezményes mobilinternetben is. Nem próbálta valaki véletlenül, hogy működik e a digi álta adott modemmel? (nem ismerem a típusát milyet adnak)
-
agocs
csendes tag
Sajnos a gyári ICS-sel nem kompatibilis a Total Commander
Az elsők közt volt pedig, amit feltettem (volna).
-
Yeti77
tag
Köszi de már felraktam.De leirhatnád hogy hol találom meg a pendrive-ot
Köszi szépen. -
Yeti77
tag
Köszi de ott nem találtam eggyáltalán hogy hol tudom megjeleniteni a pendrive-ot.
-
spiritex
veterán
Tud "root módban" működni rootolás nélkül is, vagy csak miután rootolva van a készülék? Mert annyira jó lenne az előző, bár lehet, hogy hülyeség..
(#112) anglergab
Köszi! Mi az a terminál? -
RealGonzy
csendes tag
SD kártyával is ezt csinálja, de szerintem a media partíció az a beépített memória, adatok számára leválasztott része, a külső kártyát még ebbe mountolja bele.
-
Psytech
őstag
Azért köszi
Akkor marad a reménykedés, egy 100is volumenű gépet megnéznék 16:9 képaránnyal....
-
tomee007007
addikt
Valóban, de a 8"-os lassabb is, mivel nagyobb kijelzőt /felbontást hajt ugyan az a hardver...elég csak megnézni a benchmark pontokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest