- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Tök mindegy, hogy személyesen vetted át, ha neten rendelted, akkor áll a 8 munkanapos - akár indoklás nélküli - elállási lehetőség... Viszont ebben az esetben az eladónak van 30 napja arra, hogy visszaadja a pénzedet...
(#82) RealGonzy: Hát ezt meg a bolttal kell megbeszélned...
-
tomee007007
addikt
igen, ugyan ezeket írta ki....
-
tjb007
nagyúr
Ha az interneten keresztül adtad le a rendelést (van róla visszaigazolásod is) és a személyes, a kijelölt üzletben való átvételt választottad akkor te is gyakorolhatod az elállási jogot.
-
Chaser
legenda
Tudtommal igen. Ha futár hozná valahonnan ennyi erővel az is személyes átvétnek minősülne sztem. Tehát ha az nem az, akkor a te eseted sem.
szerk: Ha műszaki hibája van akkor 3 napon belül személyes átvétnél is kötelesek cserélni/pénzt visszaadni. Ha azért vinnéd vissza mert nem tetszik, és másra cserélnéd a bolton múlik. Adhat vissza pénzt vagy levásárolhatod, nyilván utóbbival jobban járnak. Viszont ha csak pénzvisszaadás van arra van egy hónapjuk, nem kell azonnal. Ez volt a standard mikor még követtem a garis dolgokat. Nézz be sztem a garis topikba.
-
tomee007007
addikt
Szia!
Nekem is volt ugyan ez a probléma, pedig volt benne mellé egy 32gb-os micro sd.....
Nekem elég sok program van a tableten, kb 50, ebből 20-25 játék.....Volt fent két "crack-elt" gameloft-os játék (kb 150-200mb-osak), amik ha fent voltak, ugyan ez a hiba jött elő. Leszedtem őket, azóta nincs probléma. Hogy ezt mi okozhatta, azt nem tudom....Ez hátha segít valamit
-
anglergab
addikt
A rejtély hátterében valószínűleg az áll, hogy a media partíció boot rekordja valamiért megváltozik (felülíródik), így lehetetlenné válik a csatolás (mivel már nem korrekt vfat fájlrendszerű). Ez az ADB log-ból derült ki.
Ezt a problémát fsck-val (fsck_msdos) nem tudtam javítani, csak az újraformázás segített.A partíciót PC-ről való írása után mindig válasszuk le (biztonságos eltávolítás). Linux rendszereken a lecsatolás előtt érdemes sync-elni. Előfordulhat, hogy cachelt a rendszer írási műveleteket, és ha eközben kihúzzuk, akkor adatvesztés lép fel. Akár magic módon ez érintheti a boot rekordot is.
Vagy a NAND kiolvasó és fordító (FTL) logikájába került téves adat. Így elképzelhető, hogy a media partíció FAT(32) fájlrendszerének boot rekordját tévedésből felülírta.
Mindenesetre (ezek szerint) a probléma nem egyedi, és korábban ilyennel nem találkoztam. Lehet hogy firmware eredetű, vagy az elektronika szed össze zajt.
RealGonzy (#66)
Mennyi adatnál lépett ez fel?
-
kelzsoca
félisten
Formatting /media...
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft18p1 (1)
Media wipe completeMint látható a media cache az SD kártyán lenne, ha lenne a készülékben SD kártya, de mivel nincs, ezért nem tudja formázni sem (E:format_volume: fdisk.media failed)
Próbáld meg hogy teszel bele egy SD kártyát, és akkor is előjön -e ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest