- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Watch 4 - sokáig mutat valamit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Browny
csendes tag
Én is hasonlót akartam írni, nekem csak az fura, hogy feltöltöttem tegnap este, levettem kb 22-kor, játszottam vele úgy egy órát (olimpiát néztem, el kellett ütni az időt a magyarokig
) utána éjszaka nem töltöttem, most reggel is 2 óra játék után 100%-ot jelez ki az akksinál!! Azért ez érdekes... (legújabb rom van fent)
-
thetan
aktív tag
Nálam nem jelentkezett hasonló töltési gond - lehet nálad is rendbe jön több töltési ciklus után.
Egész éjszakára nem szoktam rajta hagyni
-
kelzsoca
félisten
Egy sima kis 1gb-os SD is elég, ez miatt nem kell nagy költségbe verned magad szerintem, de ha van otthon már SD kártya, akkor azt is használhatod, lemented róla az adatokat, leformázod, frissítést felrakod, és mehet is.
A felmerült problémára is megoldást jelent a friss szoftver.
(#368) thetan
Természetesen van lehetőség a gyári alkalmazások közül is törölni, ehhez rootolni kell a készüléket, és egy megfelelő fájlkezelővel (pl: root explorer ES file explorer stb..) a system/app alól lehet törölni alkalmazásokat (csak óvatosan) vagy bizonyos alkalmazások, szintén root joggal is alkalmasak ezen appok eltávolítására/fagyasztására.
-
anglergab
addikt
(#342) Yeti77
Az ilyen és hasonló problémák hátterében általában szoftveres hibák (bugok) állnak. Itt sincs ez másként.
A további teendők tekintetében lásd kelzsoca hozzászólását.(#343) Amantius
A gyári visszaállítást (factory resetet) próbáltad? Másik micro SD-kártyával próbáltad?
-
Amantius
senior tag
Kikapcsolod. Belépsz a recovery menübe (bekapcs és hangerő+ gomb egyszerre). Itt nyomsz wipe media partition-t, majd reboot. Nálam rendbe jött így a belső, de a külső továbbra sem jó.
-
anglergab
addikt
Készíts biztonsági másolatot minden adatodról, majd tedd fel a kelzsoca által közzétett gyári szoftvert. Minden infót megtalálsz az 1. hozzászólásban.
Ha ezután is tapasztalod a problémát, jelezd itt a topicban. -
anglergab
addikt
Az alap fájlkezelő appot elindítod, ott megnyomod a házikó ikont, és a 2. sortól látszónak a csatolt partíciók (USB-n csatlakoztatott tárolóeszközök).
(#119) spiritex
A biztonságos eltávolítás annak felel meg, hogy
sync
sync
umount /mnt/sdcard/scard_ext2 (vagy az adott rendszeren érvényes csatolási pont)Ha ez sikeres (0-val tér vissza
), akkor eltávolítható a lemez.
Ha ez nem történik meg, akkor adatvesztés felléphet.
-
kelzsoca
félisten
Én ajánlom mindenkinek az ingyenesen letölthető, magyarul beszélő, PC-s körökben már bizonyított fájlkezelőt a Total Commander-t.
Kétablakos fájlkezelő, ami akár root módban is tud dolgozni.
-
anglergab
addikt
Van egy belső tároló (media a partíció neve, esetünkben 6.06 GiB), ez az /mnt/sdcard helyen van felcsatolva a fájlrendszerbe (ami a RAM-ban van). Az egyszerűség kedvéért mindig létrehozódik egy szimbolikus link (parancsikon) erre az /sdcard helyen.
A belsó memóriához, micro SD-kártyához hasonlóan a pendrive szintúgy a RAM-ba gyökerező fájlrendszerbe van felcsatolva automatikusan, ha kártyát helyezel az olvasóba, vagy pendrive-ot csatlakoztatsz. A külső SD-kártya csatolási pontja lehet a belső memória (belső "SD-kártya") csatolási pontján belül is, szóval: /mnt/sdcard/sdcard_ext (és /sdcard/sdcard_ext). A pendrive-é is valószínűleg itt lesz, pl. /mnt/sdcard/sdcard_ext2 vagy /mnt/sdcard/sdcard2
Egyszerűen egy fájlkezelővel másolhatsz a két mappa között: ekkor a két "meghajtó" (külső, belső SD-kártya, pendrive) között másolsz valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest