- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealGonzy
csendes tag
Még egy kis adalék a #66-os hozzászólásomban jelzett hibához. WIFI haználat+másolás, letöltés közben történik valami. Amikor nagyobb adatmennyiséget töltök le, vagy másolok, akkor egy idő után megakad a folyamat. Ezután újraindítva a tabletet nem csatolja fel a belső sd kártyát. Ha kikapcsolom a gépet, és hagyom pihenni kb. 30-40 percet, bekapcsoláskor újra rendesen működik. Tehát itt valamelyik alkatrész bizonytalan működéséről lehet szó. Jó lenne, ha ezt más is kitudná próbálni, mert akkor kiderülne, hogy egyedi esetről van-e szó, vagy típushiba.
-
RealGonzy
csendes tag
Filmeket másolva a belső SD kártyára szintén előjött a probléma. 3,06GB-nál ki-be kapcsoltam a TAB-ot, és megint csak nem tudta mountolni a partíciót.
-
RealGonzy
csendes tag
Megpróbálok más adatot másolni, pl. csak filmet, semmi játékot. Kíváncsi leszek akkor is jelentkezik-e a probléma.
-
RealGonzy
csendes tag
Igazából nem akarok elállni, csak egy cserét. Nem rossz kis tablet ez.
-
RealGonzy
csendes tag
Azt megtudnád nézni, hogy a recovery menüben neked is szerepel az általam írt hibaüzenet?
Recovery menü: bekapcsoló+hangerő nyomvatartása bekapcsoláskor. (bocs, ha tudtad) -
RealGonzy
csendes tag
Köszi. Lehet megpróbálom a cserét. Holnap azért még rájuk csörgetek.
-
RealGonzy
csendes tag
kb. 3-4GB adatmennyiség után teszi.
Más!
Amennyiben a neten foglaltam a tabletet, de e-digital üzletbe kértem a vásárlást, az minek minősül?
Ebben az esetben is érvényes a 8 nap, ha visszaviszem kicseréltethetem? -
RealGonzy
csendes tag
SD kártyával is ezt csinálja, de szerintem a media partíció az a beépített memória, adatok számára leválasztott része, a külső kártyát még ebbe mountolja bele.
-
RealGonzy
csendes tag
Felteszem itt is a kérdést! (Eddig a sima xTAB-70 topikba írtam)
Furcsa hibákat produkál az xTAB-70w-m. Amikor nagyobb mennyiségű adat kerül a belső sdkártyára - a media partícióra - akkor egy idő után, újraindításkor nem tudja mountolni a partíciót, a tablet akadozik, belassul, végül teljesen lefagy. Ebből az állapotból csak a recovery menü wipe media partition művelet elvégzése hozza ki. Ezután megint működik rendesen egy ideig, amíg nagyobb mennyiségű adat nem kerül újra rá.
Amit még észrevettem: A recovery menübe lépve alul sárga felirattal az alábbi üzenetek láthatóak:
E: Bad bootloader arguments
"(null)"
E:unknown volume for path [/udisk/factory_update_param.aml]
E: Can't mount /udisk/factory_update_param.amlAmikor wipe-olom a media partíciót:
Formatting /media...
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft18p1 (1)
Media wipe completeVan valakinek valami ötlete, vagy szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air - 16 GB
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest