- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyll
csendes tag
válasz
kelzsoca #3296 üzenetére
Elnézést... (a korábbi thyl vagyok, két l-lel) de ha megszakadok, sem tudok belépni a privát letöltésbe. Csináltam ezt a "vadiúj" profilt, ha nem nagy kérés, elküldenéd a korábbi csomagot (kampec wifi, mélyformázás) erre a privátra is? Új névvel, új jelszóval talán sikerül...
Kössszz... -
thyl
csendes tag
válasz
kelzsoca #3296 üzenetére
Bocsi, aligha Te vagy az illetékes, de ki lehet az adminisztrátor(?), ugyanis:
A mobilarena fórumába be tudok lépni, de a privát üzenetekből nem tudom letölteni a beérkezett anyagot, mert ott újra belépést kér. Kértem új jelszót, (kaptam is) gondolván, hogy rosszul emlékszem a régire. Így most van egy jó e-mail címem, egy felhasználó (nick) nevem (ez) és két jelszavam, a régi (ami jó volt) meg az új, amit másodjára kaptam. Semmilyen kombinációban nem működnek, ha le szeretném tölteni a privátba érkezett anyagot: mindig visszadob a kitöltendö két mezőhöz. Mi a teendő?
Üdv: GG -
suste
veterán
válasz
kelzsoca #3226 üzenetére
Nem értem mire gondolsz
Hogy megváltozna a véleményem???
Én pont az vagyok, aki meg van elégedve a tablettel (még 4.0.3-mal is), szóval nem akarom hogy megváltozzon ez, pont ezért nem piszkálom (ugye van egy örök igazság erre).
Ha szükségem lesz valami újításra, amit csak az újabbak tudnak, majd akkor megpróbálom talán....de elég erős indok kell, hogy feladjam a biztosat bizonytalanért....A 2.részben egyet értek veled, és az a tapasztalatom, hogy vannak emberek, akik szeretnek szenvedni (főleg az ÚJ dolgokkal), de nem akarok ezzel megsérteni senkit. Mindenki keresi a legjobbat magának, csak valakiknek sosem elég
peace
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
kelzsoca #3210 üzenetére
Azért ha visszaolvasol látni fogod, hogy sok embernek fagyogat alvó módban az új 4.2.2, köztük nekem is.
Már sokszor leírtam de leírom még egyszer: A zoom-os patch előtt nem fagyott abszolút. Amint felraktam a patch-et elkezdett fagyni alvó módban. Ha a wayteq oldalán lévőt rakom fel akkor is fagyogat.
Illetve pontosabban fogalmazva: újraindul és indulás közben lefagy.
-
mrnobody
tag
válasz
kelzsoca #3194 üzenetére
Nem baj!
Szerencsére csak a játék ugrottak a levesbe.
Valószínűleg az a gond, hogy nekem még a legelső 4.2.2 volt fent.
Amikor kijött a javítás a zoom gondhoz, akkor már egy másik 4.2.2-őt teszteltek az itt lévők.
Szerencsére maradt a 881 MB, vagyis megúsztam a hibát. (Egyszer már sajna kellet mélyformázni.)
Most még az usb leválasztáskor jelentkező hibára készített patch-et kell megkeresnem és telepíteni.U.i.: Működik a mindig tv app!!!! Király!!!!
-
mrnobody
tag
válasz
kelzsoca #3191 üzenetére
Felraktam a patch-et a frissítés programmal és újraindult, megjelent a robot (elindult a telepítés), majd kis idő után a Wayteq logó. Szépen pörgött a logó alatt a folyamatjelzés és így volt 5 pecig, aztán kikapcsolta.
Már letöltöttem a Wayteq oldaláról a rom-ot és neki is állok telepíteni. -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kelzsoca #3149 üzenetére
Oké. Letöltöttem a SuperSU-t, ahogy az összefoglalóban is írva vagyon.
Rootolni lehet a készüléket?
Igen, van rá lehetőség, hogy rendszergazdai jogokkal rendelkezzünk a gépen, ennek a menete a következő:
● A Play Store -ból telepítsük fel a SuperSU alkalmazást, majd az alkalmazás beállításaiban frissítsük az su binárist.Nekem ez az egész ott sántít, hogy eleve a SuperSU és a Superuser esetén is írja a Play Store, hogy eleve rootolt készülék kell hozzá. Az enyém meg nyilván nem az.
Ennek megfelelően a SuperSU a letöltés után frissítést kér, leokézom, de sikertelen. Nyilván azért, mert root access kell hozzá.
Tehát el sem jutok a bináris frissítésig.
Ez a 22-es csapdája, csak azt nem tudom, mások hogyan csinálják.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
kelzsoca #3139 üzenetére
kelzsoca: megvan a fagyogatás oka? próbáltam log fájlt csinálni a fagyásról de ahogy újraindítom a tab-ot már 0kb a log fájl. Törlődik?
Próbáltam beállítani, hogy az sd kártyára mentse, de nem tudok megadni neki használható elérési utat. Az sdcard0 és sdcard1 nem jó neki. Mit írjak be neki?mikorra várható új cm?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kelzsoca #3101 üzenetére
Akkor egyelőre jegelem, köszi.
Más kérdés: hogyan lehetséges, hogy gyakorlatilag minden letöltött (pl. hír) alkalmazásnak szinte olvashatatlanul kicsik a betűi, a legtöbbnél még a legnagyobb méretben is (ha egyáltalán van ilyen beállítási lehetőség).
Értem én, hogy ennek viszonylag nagy a felbontása egy ekkora kijelzőn, de azért nem tudom, hogy gondolták ezt.
Ez azért lehet, mert a Google Play-ben elsősorban telefonokra optimalizált appok vannak?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kelzsoca #3093 üzenetére
Köszönöm a segítséget, gyakorlatilag már lemorzsoltam a kártya végét, úgyhogy ez most benne marad, egyébként nem szükséges. Tovább nem feszegetem csipesszel, bankkártyával, gemkapoccsal, mert a készülékben nem szeretnék kárt tenni.
Egyébként "gyárilag" már 4.1.1-es Android van rajta. Azért annyit még kérdeznék, hogy a gyári 4.2.2 telepítőt csak és kizárólag SD kártyáról tudom akkor felrakni? Mert ha igen, akkor nálam ugrott a frissítés.
Egyébként ez nem más, mint user error a részemről, pedig nem egy számítógépet rajtam össze, de ez most a tanulópénz: ami nem megy, nem kell erőltetni. Az is megtévesztett, hogy sokan írták, ami igaz is: kicsit be kell nyomni, hogy kipattanjon.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
kelzsoca #3057 üzenetére
Az volt fenn most legutóbb, és azzal csinálta, hogy alvó módban lefagyott és a wifi sokszor nem tudott csatlakozni, küldtem is log fájlt de nem tudtátok megállapítani a hibát.
Most a zoom-olós előtti verzióval ezek a hibák nem jelentkeznek.
suste: a 4.0.3. -al neked mennek a you-tube hd videók akadás nélkül?
-
-
LacckaGy
csendes tag
válasz
kelzsoca #2981 üzenetére
Azt lehet esetleg tudni, hogy a Wayteq xTAB-70qci mikorra várható? Egy hónapja azt jelezted, hogy pár héten belül. Csak azért kérem, mert szülinapi ajándéknak szántam volna (ami a múlt hétre lett volna esedékes)
Érdemes várni rá, vagy inkább keresgéljek mást? Köszi a választ előre is! -
ranger69
tag
válasz
kelzsoca #2762 üzenetére
Frissítettem a legújabb 4.2.2-re, de a DIGI-s stick megint nem működik, a digis APN nem jelenik meg és nem tudok újat sem felvinni. Az előző 4.2.2-re (#2156) készítettél egy patchet, rakjam fel újból? Pedig elvileg be lett építve az új verzióba.
Más: lecseréltem a samsung sd-t egy ADATA 16gb-os kártyára, de sajnos ez sem és a szoftver frissítés sem segített rajta, hogy időnként nem mountolja fel a rendszer az SD-t. Ilyenkor egy kivesz-berak megoldja a problémát. Nincs valami ötlet mi lehet a gond, elég idegesítő, hogy amikor lenne 10-15 percem olvasni a metrón, akkor az SD-vel kell szórakozni és nem túl könnyű ki-berakni, nem szeretném, ha elrepülne a metrón.
-
ranger69
tag
válasz
kelzsoca #2762 üzenetére
Köszönöm.
(#2763) starr: nekem is ilyen van, csak 16GB-s és nem mindig ismeri fel, és többen írták, hogy a samsungot nem "szereti". Nekem is telefonban, fényképezőben, mp3 playerben, másik tabletben csak samsung kártyáim vannak egyikkel sem volt még soha semmi baj.
Tehát olyat keresek, ami nem samsung és megbízhatóan működik ebben a készülékben. -
zso79
őstag
válasz
kelzsoca #2758 üzenetére
Csináltam egy gyors, nem reprezentatív felmérést 10 ismerősömmel. Senki nem pöckölgeti az oldalt, hanem húzza amíg érdekes tartalomhoz nem ér. Nekem még nincs tabom, de telefonon én is így használom
Pöckölni csak akkor szoktam, ha tudom, hogy valami sokkal lejjebb ill. feljebb található.
-
.DLL
veterán
válasz
kelzsoca #2746 üzenetére
A nektek nem nektek szólt, hanem azoknak kiknek problémájuk van a készülékkel.
Én javaslom mindenkinek, hogy a problémáról készítsen egy videót. Ma már egy mobiltelefon is, de egy átlagos fényképezőgép meg főleg, képes jó minőségű HD videó készítésére, töltsétek fel YouTube-ra, akár nem listázott módon, és linkeljétek be ide, hagy lássák a fejlesztők, hogy mivel állunk/állnak szemben, csak legyen jól kivehető, hogy mi történik.
-
.DLL
veterán
válasz
kelzsoca #2733 üzenetére
Na ezzel a "módszerrel" végre nekem is sikerült előidéznem a zoomolást.
Mindig is a gyári böngészőt használtam, és sosem jött elő eddig. (talán 1-2X max, de azt betudtam a határozatlan érintésnek)
De általában egy határozott lendítéssel görgetem lejjebb az oldalt, nektek akkor is előjön a jelenség?
-
SBali
csendes tag
válasz
kelzsoca #2619 üzenetére
kelzsoca: sajnos nálam a wifinek az a jellegű gondja, hogy csatlakozáskor 15-19Mbit/s a sebessége rá 2 percre meg már csak 1,5Mbit/s, továbbra is fennáll. Eddig minden ROM-mal ez volt a helyzet sajna. Ez a javított 4.2.2 annyiban jobb az előzőnél, hogy tényleg gyorsan csatlakozik, és legalább nem dobja el, mert az előző le is szakadt.
Namost itt váltig állítod, hogy szoftveresen minden oké, jónak kell lennie, akkor nem tudok másra gondolni, hogy az én példányomban valami hardveres gond van a wifi körül. Vigyem be szervizbe kivizsgáltatni? -
válasz
kelzsoca #2726 üzenetére
Zoomolós hibajelenség CM romban is megvan. De meg is van miért gondoltam azt hogy e fölött van csak bug.
Először leírom, hogyan tudod 100%-ban reprodukálni a hibát. Nekem 10 próbálkozásból 10x zoomolt.
- indítsd el a gyári böngészőt, majd hozd be a prohardver TELJES oldalát (tehát nem a mobil nézetet), ne görgesd lejjebb, mert fontos hogy a weboldal tetejét lásd
- indítsd újra a tabot állítva
- amint bebootolt az oprendszer, indítsd el a gyári böngészőt, ami megnyitja az utolsó oldalt (prohardver.hu)
- görgesd lefelé az oldalt, itt meg észre fogod venni, hogy a görgetés mellett zoomol isAzt még nem próbáltam fekvő üzemmódba hogyan viselkedik, és biztos weboldal függő is a dolog, mert amivel eddig én találkoztam, ott a görgetésnél csak zoomolt. Most meg zoomol is meg görget is.
De amire rájöttem, hogy ezt csak a gyári böngészővel produkálja. Chrome-t felrakva és azt használva nem jön elő a hiba. És hogy miért gondoltam, hogy CM utáni ROMoktól áll fent a hiba? Mert régen nem használtam a gyári böngészőt
Volt aki írta, és régen én is tapasztaltam (mikor még olvastam)
a wayteq magazint, ott is előjött a hiba. De hogy ennek mi köze a gyári böngészőhöz, azt már nem tudom.
Még egy fontos dolog, nem volt töltőn a készülékem a teszt során.
-
válasz
kelzsoca #2715 üzenetére
Én is írtam, hogy gyári szoftverrel nem volt ilyen bugos mikor megvettem. Nálam is a CyanogenMod utáni firmware-eknél jött elő. Részemről már mindegy, én inkább visszaraktam a CM ROMot, nem látok semmi újat, vagy jobbat ha a gyári szoftvert rakom fel. Fórumtárs jól írja, nem duplakattintásról van szó, hanem behozok egy weboldalt, amit egy ujjal görgetnék lefelé, és olyan mintha egy másik ujjam is a kijelzőn lenne, ahogy húzom lefelé elkezd zoomolni. Ha esetleg segít, én használat után mindig lekapcsolom a gépet. Soha nem használom a készenléti üzemmódot.
Na közben látom, mégsem kettő usernél jelentkezik a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest