- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbgin
tag
Sziasztok!
Újfent a segítségeteket kérném.
Két hónapig tünetmentesen működött az X TAB-70-em majd két napja újra rakoncátlankodik.Szinte minden nap használom.
Legutóbb egy kikapcsolás után nem akart felállni a gép.Reseteltem majd ismét bekapcsoltam, de a második Wayteq logó felvillanás után úgy maradt.
A Wayteq oldaláról letöltöttem a legújabb rendszert,újra telepítettem majd miután újra raktam mindent az első kikapcsolás után újfent nem akart bebootolni.
A gépet szinte csak ebook olvasásra használom így minimális mennyiségű programot telepítettem amelyekkel az utóbbi két hónapot tünetmentesen átvészelte.
Szerintetek most, hogy tovább, mert tele van a hócsukám. -
bbgin
tag
válasz
bull84ghia #10582 üzenetére
Bár lehet, hogy igazad van ellenben ez egy zsír új bontatlan Sandisk kártya.
Azért köszi a segítséged lecsekkolom aztán majd kiderül. -
bbgin
tag
Segítségeteket kérném!
Pár nappal ezelőtt vettem egy 32Gb Micro sd kártyát.
Újra telepítettem mindent a tabon.
A könyvtárakba felmásolt adatokat (ebook, mp3, képek, dokumentumok) látszólag szerepelnek a listán, de miután újraindítom a tabot már részlegesen vagy teljesen eltűnnek a kártyáról.
Többszöri kísérlet és számítógépes ellenőrzés után mindig ugyan ez a helyzet.
Van, hogy komplett könyvtárak nyomtalanul eltűnnek, amit később sem tab sem pc nem látja.
Olyan ez akár egy fantom.
Mi lehet az oka? -
bbgin
tag
Helyzetjelentés Xtab 70 android Ics
Már több alkalommal észleltem az akkumlátor töltöttségi szint különböző szintjelzéseit.
Jelenleg a tétlenségi és a beállítások/ akkumlátor menüpont szerint 83%-on míg a Battery Indicator szerint csak 18%-os a tőlőttségem. Ez utóbbival van gond ugyan is az alacsony tőltöttségszint jelzésre a készülék kéri, hogy csatlakoztassam a hálózati töltőre majd ezután ki is kapcsol a tab.
Töröltem majd újra telepítettem a programot. Egy darabig szinkronban volt a tabbal majd kisvártatva újra behülyült.
Eddig ilyen jellegű problémám nem volt. Maga a program is zavartalanul üzemelt.
Mi történhetett? -
bbgin
tag
Már jó ideje zavartalanul működik az xtab 70-em.
Leszedtem minden haszontalan programot és a gyári ICS-vel futtatom a gépet.
Egy valami viszont állandóan visszatér.
Időközönként a naptár és az óra meghülyül. Többször visszavisz a múltba.
Jelenleg nálam 1918 november 26. kedd (alsó óra) 00:25 (widget óra) 01:45-öt ír a tab.
Ha vissza állítom, egy darabig veszi, az adást majd egy alvó állapot után újra visszamegy a múltba.
Mi lehet az oka ennek az „időutazásnak”? -
bbgin
tag
Helyzetjelentés Wayteq xTad 70
Eddigi tapasztalatom szerint a következő programok okoztak fagyást vagy alvó állapotból való vissza NEM térést.
Túl vagyok a kritikus időszakon. A szervizben újraindították a gépet majd telepítettem rá egy tiszta Ice Cream Sandwich v2.0
Eddig minden gondosan válogatott tőrt és töretlen programot akadálymentesen működtet.
Szinte olyan mintha rootolva lenne.
Amelyekkel ez idáig tuti gondjaim voltak : Beautiful Widgets, Bt Call-Bluetooth, Nova Laucher, és az összes Facebook alkalmazás.
Jelenleg ezek nélkül 3. napja zavartalanul üzemel. Alvó és kikapcsolt állapotból gyorsan feláll a rendszer és az aksim is sokkal tovább bírja, mint eddig.
Remélem ez így is marad. -
bbgin
tag
válasz
LamaCube #9906 üzenetére
Újabb Wayteq szerviz jelentés.
A be nem kapcsolhatóság nem a töltés hiánya okozta.
Egyszerűen egy fantom tabletről van szó ami időszakonként behal ,majd újra éled.
Most is ez történt.A szerviz valamit berhelt vele majd újra fellát a rendszer.
Közölték, ha továbbra is rakoncátlankodik vigyem vissza egy alaposabb szerviz átvizsgálásra. -
bbgin
tag
Közvetlen a Wayteq-hez.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Office Campus - A épület, Mester u. 89 sz. felől
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig nyitva
szombat, vasárnap zárva.Most én is hasonlóra gyanakszom.Mármint a töltő meghibásodására amit sajna nem tudok lecsekkolni.
Már vagy 3 órája töltöm de nem akar bekapcsolni ellenben a szervizben amint a sajátjukat rádugták egyből működött. -
bbgin
tag
Az én csodám is csak 3 napig bírta. Sokáig zsörtölődtem, de végül egy zsír új készüléket vettem, ami az első nap után már csak resettel indult be majd a harmadik napon már az sem segítet rajta.
Párszor még megjelent a Wayteq logó, ami később elmosódott majd végül teljesen bedobta a törölközőt.
Most vihetem a szervizbe! -
bbgin
tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy az Xtab 70 hány Gb-id bővíthető.
Jelenleg egy 16gb van benne, de ha viszi a 32 akkor szívesebben lecserélném. -
bbgin
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Tegnap előtt vettem egy zsír új Xtab 70-et.
Két napig zavartalanul üzemelt ellenben ma reggel már be sem kapcsolt.
Nyomogattam, de semmi nem történt majd egy kosza gondolat révén megnyomtam a reset gombot amitől teljesen helyreállt.
Most üzemel, de aggaszt a történet. Visszavigyem vagy ez egy általános jelenség? -
bbgin
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne!
Újdonsült Xpad 70 tulajdonos lettem.
Az xpad szűz rootolatlan gyári állapotba android 4.0.3 van telepítve.
Alapvetőleg eddig csak egy akadályba ütköztem.
Mikor a marketra csatlakozom és le szeretnék valamit tölteni az elfogadás után egy bizonyos 921 hibakodra vonatkozva megszakad a letöltés. Lehet csak az én tudatlanságom, de a market nem látja a készüléket úgy, mint az eddigi készülékeimet.
A marketten belül hol tudok készüléket hozzá adni vagy épp törölni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest