- Mobil flották
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClaydovE
aktív tag
Közben megtaláltam de nem lett jó ettől sem, A dead space pedig nem tölti le a fájlokat ezt a hibát írja "A server error has occurred. Please visit www.eamobile.com/countrygate to choose your country and click the customer support link. (5002)." Ott se találtam semmi értelmeset. A shadowgun-ra meg azt írja eleve a playon market, hogy megvásároltam (közben meg nem is, és nem is volt soha fent a gépen, de újrarakott rom mellett is ugyanez a helyzet. Esetleg más nem futott bele az itt és az előző hozzászólásomban lévő problémába? A modern combat 3 sem hajlandó letölteni magát a programot sem ott is a 403-as hibát irja, meg hogy nem sikerült letölteni....
Üdvözlettel: ClaydovE
-
ClaydovE
aktív tag
Ma azzal fogadott az xpadom, hogy a market mostantól Play Áruház lett, láttam pár játékot 109ft-ért gondoltam ennyit megérnek, meg is vásároltam kapásból 3-at és amikor le szeretném tölteni akkor a "a(z) xy alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (403)" hibaüzenettel fogad.
Külföldi oldalon találtam megoldást elvileg a proxy/data cache-t kellene üríteni ehhez. De azok mobil telefonok voltak, ezt a xpad-ban hol érem el recovery menüből vagy magából az android rendszerből is?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
apeelme
addikt
válasz
Mr.Kilmister #5294 üzenetére
Egyszerűen kiszűrheted hol a gond, próbáld meg másik PCk-re csatlakoztatni ha ott sem "muzsikál" még mindig újrahúzhatod a gyári rom-ot, majd ha ezek után sem működik akkor gari!
-
Mr.Kilmister
tag
Hello,
az abajom,hogy nem látja a win7 még mindig sem a készüléket,sem a kártyát.Ez mitől lehet?Rádugom,megnyomom a gombot,hogy usb tár bekapcsolása,de a win7 alatt sehol sem látom....mi lehet a gond?
Elolvastam már a kézikönyvet is,úgy jártam el ahogy le van irva,de semmi....
Lehet hogy ez szoftverhiba?(rendszer)Előre is köszi a válaszokat!
K.
Az élettel az ember úgy van:sodródik,mint bacilus a húgyban.De ez is több a semminél.
-
xalli
csendes tag
válasz
kelzsoca #5289 üzenetére
most raktam fel a gyári romot...és evvel is az elsötétülést csinálja......
teljesen szűz a gép..csak a marketröl az angry bird van rajta és már avval is csinálja,,,meg ha a marketten maradok...ott is egy idő után besötétül..és csak power gomb + reset inditja el ujra a tablettetvisszont a gyári romnál elindult magátol a rom felrakása..
tehát nem csináltam a formázásokat meg..a tiédnél én inditottam el a rom felrakást és meg csináltam a formázásokat..elötte[ Szerkesztve ]
-
xalli
csendes tag
felraktam újra és a végén azt irja ki hogy Installation aborted
ezek után mi az amit fel kell még tenni az 1-oldalról??
Cellainfo??
Gps javitás??Ad-Hoc javitás??
AC3 licensz??gondolom a játékok miatt a Chainfire3D és a pluginok kellenek....
és még mindig csinálja hogy szinte egyböl lezárja a képernyőt..csak a sötétség van...power gomb meg nyomás után elöjön a képernyö feloldási csúszka ..elhuzom és bár mit nyomok..pár perc múlva újra lezár
[ Szerkesztve ]
-
xalli
csendes tag
Sziasztok!!Olyan gondom lenne hogy felraktam ezt a rom-ot:
WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca
2011.12.01.és azt csinálja hogy szinte azonnal le kapcsolja a képernyőt
((
hiába teszem át az idözitést 10 percre akkor is -
xalli
csendes tag
Sziasztok!!!
kérdezném hogy ez mikorra várhatóayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.08
-
Bibby
addikt
Torrenttel akkor senkinek semmi gondja nincs?
Ελευθερια η θανατος
-
apeelme
addikt
válasz
Mr.Kilmister #5279 üzenetére
Az nem elég ha csak rádugod...húzd le a statusbar-t (állapotsort) és csatlakoztasd mint USB eszköz.
-
-
Athos1004
csendes tag
válasz
Raypapa #5269 üzenetére
Igen, ez e-Inknek nincs háttérvilágítása és pont ezért jobb olvasásra.
A háttérvilágítás zavaró a szemnek és sötétben még inkább rosszabb. Ezt is lámpa mellett érdemes használni (én állólámpa mellett szoktam), mert úgy jobb szerintem, de ez nézőpont kérdése. Viszont erős napfényben az e-Ink nagyon jól olvasható, ez meg elégé tükröződik. Viszont mivel erre is meg arra is kell, akkor eldőlt a kérdés.
-
gitarblx
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel látom hogy kelzsocának vannak xpad70-es romjai is.
A wayteq librásat már jó ideje nagy megelégedéssel használom.
Tegnap fel is raktam a legrisebbet (februári).
A problémám az , hogy ha marketről le akarok tölteni akkor azt írja ki, hogy nincs elég hely
az eszközön.
Sajnos az újratelepítés sem segített.
Mi lehet a gond?köszi a választ előre is.!
-
atravel
tag
Valaki keresett autos jatekot... Marketen most Ftnak irjak a Need For Speedet meg az Asphalt6-ot.
MEg sok maas jatekot is -
Reignman
aktív tag
válasz
Mr.Kilmister #5266 üzenetére
Szia, ami normális játék, és jól megy rajta:
edge
cut the rope
osmos (hang nélkül)
plants vs zombies
orbital
apparatus
glow hockey
world of goo
pinball hd -
Zimezoom
tag
válasz
Én ritkán játszom rajta, de gondolom nem is kifejezetten nekem akartad célozni a kérdést.
Pay attention, or pay the price!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jobb oldalt fent van egy kereső, a topicban tudsz vele keresni, keress rá a játék szóra, és ott lesz jópár cím, amivel nem lesz probléma.
-
Mr.Kilmister
tag
-
-
Camaro
csendes tag
válasz
kelzsoca #5247 üzenetére
Köszi a választ
Igazából már a 4. lejátszóval próbálkzom. VLC is befagy az mp4-en, a ES filekezelő lejátszója is lefagy, a gyári is, és a legutolsó is amit épp feltettem
Bár lehet váltok egy 70-esre ez a 100 túl nagy, nagyon kell rá vigyázni
nem fér be a zsebembe
Camaro
-
Zimezoom
tag
Van ehhez a cucchoz autós töltö? Tényleg 2A kell neki?
Pay attention, or pay the price!
-
xalli
csendes tag
Sziasztok!!!
kérdezném hogy lehetséges hogy azért kapcsol be olyan lassan a tablet mert 28 játék van telepitve rá???mert szerintem amikor meg vettem akkor gyorsabban bekapcsolt??? -
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #5255 üzenetére
Ezt jó tudni és gondolom ha a Mali 400-as chip ennyire kezd elterjedni, akkor biztosan előbb-utóbb erre fognak több programot optimalizálni...
Nekem az első desktop-om egy akkori (96') brutál izom 100MHz-es Pentium cpu-s gép volt komoly Diamond Monster 3dfx 1Mb-os 3D gyorsítóval, 512Kb-os S3trio videokártyával, talán 4Mb RAM-mal és 100Mb HDD-vel... Ehhez képest a mostani tabletek...Visszatérve a legutóbbi beszerzésemre, nem a chipek voltak a mérvadóak, hanem, hogy minél könnyebb és csajosabb készüléket vegyek a páromnak... (Az ő felhasználói szokásaihoz tökmind1 milyen a vas... mert ő szinte csak ol-vas!
)
-
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Raypapa #5251 üzenetére
Komolyan már várok egy olyan összehasonlítást, ami cpu,vga tesztel azonos egyéb hw-ek mellett.
pl.: azonos 1GHz-es cpu mellett gpu-k tesztje
azonos gpu mellett cpu-k tesztje.Valahol láttam egy nem túl szakszerű, bár figyelembe vehető performace viszonyítást
Adreno 220 >> Geforce ULP [tegra 2] >> SGX 540 = Mali -400 >> Adreno 205 >> SGX 535 >> Adreno 200 = SGX 530Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Raypapa
tag
Azt hozzáteszem, hogy szóba sem került sem a WayteQ, sem más gyártmányú termék, csak saját 2 termékét hasonlította össze, ezért fogadtam el a magyarázatot. Egyébként úgy gondolom, hogy árkategórián belüli termékeknél (legyen az Nvidia v.s. AMD/Ati vagy WayteQ vs más) kb. annyi a különbség mint a Danone tej v.s. Alföldi tej között, mindkettőt Juci néni tehene adhatja, csak az egyiknek jobb a marketingje, a másiknak meg szebb a csomagolása... Szóval döntsön mindenki kedve szerint, itt most az xTAB-70 (xPAD-70) vasat vesézzük na!
-
tjb007
nagyúr
-
Camaro
csendes tag
Üdv, érdeklődnék, hogy mindenki másnak is fagy ha egy mp4-et akarok lejátszani és beletekerni? eredeti rom van fent, hisz semmilyen más problémát nem találtam még. minden megy semmi nem fagy le, és működik minden. kivéve ezt az egy apróságot
Blade-men megy simán:STudnátok valamit ajánlani, hogy másoljam át egyik kártyáról a másikra az anyagaim?
simán ctrl+c ?? vagy van valami progi rá?Camaro
-
Athos1004
csendes tag
Most néztem, hogy kijött egy frissítés február 28-án az xTAB-70-re, amiben javították a lassú WiFi-t. De kelzsoca már megoldotta nekünk korábban ezt a problémát.
Azóta is tökéletesen működik.
-
Raypapa
tag
Ezt az infót a C. szervizes kollégától kaptam, gondoltam Ő ért hozzá...
(Mielőtt megvettem a 7015-öst a páromnak, megkérdeztem mi a különbség a 7030-7015 között és azt a választ kaptam, hogy a 7030-asban dolgozó grafikus mag a PowerVR SGX540 fejlett 3D támogatást ad és ezt szívesebben viszik a játékosok, mint a mali400-asokkal szereltet, ami sztem szintén nem egy rossz chip..)
Persze lehet hogy én értettem félre a tájékoztatást és nem a grafikus chip miatt jobb, hanem a samu proci vagy a nagyobb kapacitású akksi miatt, mindenesetre drágább is 10k-val...
A tapasztalatom az, hogy a C. 7015 és a mi WayteQ xTAB-70-esünk egy kategória, nekem az xTAB pont a 4:3 arányú képernyő miatt jobban tetszik, kényelmesebb a netezés és a könyvolvasás is! -
rabbit87
tag
-
fudi2002
veterán
Tudom apróság, de felteszem mint kérdést.
Fekvő képernyős játék esetén elforgatja a képet automatikusan a progi. Van vmi trükk arra, hogy másik irányba forgassa alapértelmezettnek?
(A fényérzékelőt folyamat letakarom és össze vissza állítja a háttérfényt...)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Kicso74
csendes tag
válasz
Raypapa #5211 üzenetére
Nagyon köszönöm a hsz.t
Pasinak lesz vásárolva, így a kinézete ebből a szempontból nem annyira érdekes, de az már igen, hogy a Concorde-ban nincs beépített mikrofon, legalább is a leírás szerint, míg a többi típusnál pedig fel van tüntetve. Így szerintem marad a Wayteq... Még van egy nap dönteni
)
-
Brutális eb
addikt
-
eszel14
csendes tag
Köszönöm a hanggal kapcsolatos segítségeket....
-
tjb007
nagyúr
válasz
Reignman #5217 üzenetére
Honeycomb -ra már nem kell számítani, eddig azért nem kellett mert nem volt elérhető a forráskód, most meg már azért nem kell mert itt van az ICS.
Ez a frissítés dolog meg nem egy szimpla A → B folyamat. Ha a gyártó (a tényleges) szarik rá, nem akar vele foglalkozni akkor sok mindent nem lehet tenni.
-
Raypapa
tag
válasz
eszel14 #5223 üzenetére
Nekem a hanggal annyi érdekesség van, hogy ha be van dugva a fülhallgató és bekapcsolom a gépet kicsit halkabb, de amint megnyomom a hangerőszabályzót beáll az eredeti hangerő, ami egyébként fülhallgatón csak akkor elviselhető, ha hangerőszabályzós a füles, különben a legkisebb hangerőn is iszonyú hangos!
Szóval próbáld nyomkodni a hangerőszabályzót, hátha beáll...
Más 5letem nincs...[ Szerkesztve ]
-
eszel14
csendes tag
Hagra nincs ötlet?
-
Raypapa
tag
válasz
Reignman #5217 üzenetére
Igen, mint fentebb említettem, a Concorde-nál a tavaly kijött 7020 és 7030-as készülékre és a most megjelent 7015-ösre is pikk-pakk optimalizálták a ICS-et, így a hardver gombok is működnek a rendszerrel. Pedig kell a jó "support" árkategóriától függetlenül, mert sok esetben ez a legfontosabb szempont a vásárlás előtti mérlegelésnél! Minden tiszteletem Kelzsocának és mindenkinek aki önszántából és lelkesedésből támogatja a WayteQ készülékét, de tényleg lehetne ez hivatalos is. (Hacsak Kelzsoca nem a WayteQ fórum-beépített ügynöke
)
-
Reignman
aktív tag
Azért a Wayteq is kiadhatna valami komolyabb frissítést, 3.x, vagy 4.x verziót az Xtab-hoz, vicc, hogy a Concorde frissíteni tudja az ugyanolyan tabletjét. Mondjuk én ezt az új 1.1et azért nem tenném rá, mert nem kell hypergyors internet, ami miatt letörölném a már belakott rendszert., de egy új softvert azért rápakolnék.
-
eszel14
csendes tag
Sziasztok!!!
Érdeklődnék, hogy valakinek volt e már az alábbiakban leírt hasonló hibajelensége.
XTAB70-en a hang meg nem határozható alkalmazások (pl. gmail és facebook) váltása után megszűnik, majd egy kibe kapcsolás után ismét visszajön.
Ha bekapcsolás után csak zenét játszatok vele, akkor a hiba nem jelentkezik órák múlva sem. Ez a jelenség a készülék vétele óta megvan. Azt hittem egy gyári frissítés megszünteti, de a frissítés (2012.02.29.) feltétele után is megmaradt a hiba.
Esetleg valakinek megoldás ötlete. Segítséget előre is köszönve.... -
kelzsoca
félisten
válasz
Mr.Kilmister #5212 üzenetére
A következő custom romban, ami készülni fog, ez a funkció is bekerül, illetve meg kell majd nézni, hogy melyik chippel szerelt USB LAN adaptert támogatja (mert minden fajtával nem fog menni, ez biztos)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Kilmister #5212 üzenetére
Lehetni lehet csak épp nem fog működni.
A szoftvernek tartalmazni/ismerni kell ezt a funkciót de ezt ugyebár nem ismeri, na meg ott van az is az, hogy ezekből 1000 féle létezik és nem csak egyfajta chippel szerelik hanem többel, ha menne akkor is lehet, hogy csak egy konkrét példánnyal. -
-
Raypapa
tag
válasz
Kicso74 #5202 üzenetére
Szia!
Nekem xTAB-70 van, a feleségemnek most vettem egy friss Concorde tab 7015-öt, amire már a M.o.-i forgalmazó központi üzletében Bp-en ráteszik "free" a készülékre optimalizált Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) op. rendszert is kérésre. Katt. ide!
Mindkettő készülék olcsó és alkalmas az általad felsoroltakra és még sok egyéb másra is. A különbség, hogy a Concorde 800x480-as széles képernyős, a WayteQ pedig 800x600-as felbontású 4:3 arányú kijelzővel bír. A paramétereik hasonlóak, a Concorde-ban 8Gb a belső memória, a WayteQ-ben csak 4Gb, de mindkettő bővíthető akár 32Gb-os MicroSD-vel.
Kinézetre a Concorde "csajosabb", mert szép fehér a háta, ill. hosszabb a töltő vezetéke.
(Az xTAB- töltőjének vezetéke kb. 50 cm-es, töltés közben nagyon zavaró, ha használni akarod. Lehet venni hozzá egy hosszabb vezetékű töltőt pl. ITT ...)Remélem tudtam segíteni, szeretem az xTAB-omat, de nem vagyok elfogult. Ha csajszinak veszed, talán jobban fog tetszeni a Concorde...
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
A telóm internetre való lépéskor DNS hibát ír.???
Most már tényleg nem értem....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
atyca
senior tag
Nem tudom már szerkeszteni..Bocs!
Az itthon lévő telefonok közül:
Samsung S5260 látja
Sony Ericsson x10 nem találja
Ezek szerint csak a wifi beállításoknál lesz a bibi?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
atyca
senior tag
-
atravel
tag
válasz
Brutális eb #5190 üzenetére
nekem is ezt játssza. Most visszatettem az utolsó gyári ROMot, azzal csak a gyors merülés volt eddig gond. Apránként telepítettem vissza illetve tettem fel a patceket. Tegnap ment a cellakészenlét is. most tegnap reggel óta még nem merült le. (igaz nem is használtam, de a wifi bekapcsolva maradt)
Az utolsó Kelzsoca ROMmal, amivel már a market is ment, azzal két-három naponta is elszállt már. -
rabbit87
tag
Igen ezekre alkalmas!
A szöveget azért itt ott nagyitani kell, mert a 7 coll az 7 coll sajnos.[ Szerkesztve ]
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
Kicso74
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Ajándékba vásárolnánk egy tablet-et, és vmi miatt nagyon szimpatikus nekem az xPAD-70-es. (tesztek olvasása + ár)
Viszont egyáltalán nem értek hozzá.
Amire használva lenne, az elsősorban netezés lakáson belül, képek nézegetése, vmint Skype-olás.
Ezekre alkalmas ez a szerkezet? Vagy érdemesebb lenne vmi mást venni?Előre is köszi, és bocsi a nagyon "hülye" kérdésért
Üdv
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A wifi-t hogyan kell beállítani,hogy lássa az xtab70?Manuálisan hozzáadtam a wifi kapcsolatokhoz-hatótávon kívül-írja a szentem.Érdekes a telefonom rögtön megtalálta a kapcsolatot.
Előre is köszi a segítséget.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Politika
- Mobil flották
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest