- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Reignman #5217 üzenetére
Honeycomb -ra már nem kell számítani, eddig azért nem kellett mert nem volt elérhető a forráskód, most meg már azért nem kell mert itt van az ICS.
Ez a frissítés dolog meg nem egy szimpla A → B folyamat. Ha a gyártó (a tényleges) szarik rá, nem akar vele foglalkozni akkor sok mindent nem lehet tenni.
-
Raypapa
tag
válasz
Reignman #5217 üzenetére
Igen, mint fentebb említettem, a Concorde-nál a tavaly kijött 7020 és 7030-as készülékre és a most megjelent 7015-ösre is pikk-pakk optimalizálták a ICS-et, így a hardver gombok is működnek a rendszerrel. Pedig kell a jó "support" árkategóriától függetlenül, mert sok esetben ez a legfontosabb szempont a vásárlás előtti mérlegelésnél! Minden tiszteletem Kelzsocának és mindenkinek aki önszántából és lelkesedésből támogatja a WayteQ készülékét, de tényleg lehetne ez hivatalos is. (Hacsak Kelzsoca nem a WayteQ fórum-beépített ügynöke
)
-
déjani
csendes tag
válasz
Reignman #4122 üzenetére
Volt rá időm az elmúlt két hétben
Kicsivel közelebb jutottam a megoldáshoz.
Ha -véletlenül- sikerrel járok, akkor színes-szagos videót csinálok az MF190 csatlakoztatásáról. Talán így másnak már nem kell annyit szívni vele, mint nekem.
Persze, ha valaki megelőz azért nem fogok haragudni...
A mai termés:
A telepítés után rádugott stickkel indítva a gépet az op. rendszer bejelentkezésekor a képernyő bal felső részén ezt írja ki : (Nincs szolgáltatás),
majd pár másodperc után: DIGI
Kicsivel később a státusz soron megjelenik a 3G ikon. A böngészés még mindig nem megy, de már "kínlódik" a kütyü. (Eddig azonnal kiírta, hogy nincs internet kapcsolat.)
Az gyanús, hogy a 3G ikonnál csak a felfelé nyíl villog.
Ma estére egy kissé belegabalyodtam ebbe a dologba, mint macska a gombolyagba és nem dokumentáltam rendesen a csatlakoztatás lépéseit.
Majd holnap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest