- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
válasz
Kicso74 #5202 üzenetére
Szia!
Nekem xTAB-70 van, a feleségemnek most vettem egy friss Concorde tab 7015-öt, amire már a M.o.-i forgalmazó központi üzletében Bp-en ráteszik "free" a készülékre optimalizált Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) op. rendszert is kérésre. Katt. ide!
Mindkettő készülék olcsó és alkalmas az általad felsoroltakra és még sok egyéb másra is. A különbség, hogy a Concorde 800x480-as széles képernyős, a WayteQ pedig 800x600-as felbontású 4:3 arányú kijelzővel bír. A paramétereik hasonlóak, a Concorde-ban 8Gb a belső memória, a WayteQ-ben csak 4Gb, de mindkettő bővíthető akár 32Gb-os MicroSD-vel.
Kinézetre a Concorde "csajosabb", mert szép fehér a háta, ill. hosszabb a töltő vezetéke.
(Az xTAB- töltőjének vezetéke kb. 50 cm-es, töltés közben nagyon zavaró, ha használni akarod. Lehet venni hozzá egy hosszabb vezetékű töltőt pl. ITT ...)Remélem tudtam segíteni, szeretem az xTAB-omat, de nem vagyok elfogult. Ha csajszinak veszed, talán jobban fog tetszeni a Concorde...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest