Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
tsabeekaa #15494 üzenetére
Fastboot módba kell bekapcsolni a telót talán úgy még bekapcsol (ilyenkor a homokóra a képernyőn marad) csatlakoztatni a géphez majd ráflashelni a gyári recovery-t, így kikpacsolva is biztosan tölt, ha ezután se indul akkor szintén fastboot módban a gyári romot. Qltsar többet tud ebbe segíteni.
Itt van qltsar cikke a témában [link]
Itt két visszállítási módszert is leír, de egy nem 100-as akkuval könnyen téglázható a teló, szóval várd meg qltsar mit mond, melyik módszer az üdvözítő. -
ducsidu
senior tag
válasz
tsabeekaa #15494 üzenetére
Szerintem töltődik. Próbáld meg amit írtam: töltsd egész este a telefont,ha nem megy akkor nincs tippem... Talán ha sokáig tartod a töltőn akksi nélkül akkor bekapcsol...
Amúgy az a furcsa,hogy a másik telefonommal is (Szigetphone) ugyan ez történt,meg a fórumon olvastam,hogy egy Moto Razr tulaj is hasonló élményben részesült
Netius: itt egy videó a rootról és a rom telepítésről:
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hu&client=mv-google&v=XFFt0KB2ghA&nomobile=1És az ott szereplő ROM helyett ezt ajánlom:
www.mediafire.com/?8ucf9pdjgd5bxjs -
Netius
csendes tag
Sziasztok,
Egy ilyen remek kis készülék tulajdonosa vagyok, de kicsit több mint egy év után rászántam magam a frissítésre.
Ehhez szeretnék tanácsokat kérni, lévén "szűz" vagyok ezen a területen. Először is ajánljatok nekem egy ROMot, ami letisztult, egyszerű, betonstabil, és villámgyors (az eredeti rendszerhez képest legalábbis).
És ezek után (akár privátban) egy részletes leírást, mit hogyan csináljak, mit hova másoljak, mire figyeljek, minek kell történnie, szóval egy ilyen jó kis szájbarágós útmutatót (tudom, a fórum kezdetén van ilyen, de attól bolondbiztosabb kellene). Nem vagyok egy műszaki analfabéta, de azért fő a biztonságElőre is köszi.
N.
-
attilav2
őstag
válasz
tsabeekaa #15488 üzenetére
Valamelyik másik fórumon olvastam hogy az X3-nál -az is huawei- ha clockwork recovery van rátéve akkor kikpacsolt állapotba nem tölt hanem bejön a recovery. Lehet hogy ez a telo custom recoveryvel hasonlóan reagálja le a dolgot csak itt még a recovery sem jön be ? Mióta custom romot használok még nem töltöttem kikapcsolva. Lehet érne meglepetés.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Ha tudnátok segíteni, megköszönném. A fiamnak van egy ilyen telefonja, kikapcsolta délután, és azóta nem lehet bekapcsolni. Aksi ki-be, arra sem reagál. Töltőre, vagy adatkábelre dugva, csak villog az alsó négy gomb, és ekkor sem reagál semmire. Mi lehet a gond?
FZF 5.2 van rajta. -
MM2
tag
Tudjátok azért nem érhető el, mert egy amerikai cenzúra törvény ellen tüntetnek. Így tüntet az amerikai wikipédia is stb. Itt például ezt tárgyalják.
-
attilav2
őstag
Lehet hogy egy új fejlesztői oldalt kell gründolni ???
De az nem megy olyan egyszerűen újra összekalapálni a fejlesztőket egy oldalra. -
attilav2
őstag
Ez fogadott az XDA-n, fasza
Along with Reddit and many other sites, we have decided to go dark (beginning at 8AM ET) for a period of time today in protest of pending Internet-related legislation in the US. Our goal is not to raise awareness of this legislation. We assume most of you know all about it. Our goal is encourage users like you to get involved.Once 50,000 US visitors have signed our pledge below, XDA will return. The current pledge count is: 20305
This pledge is only for US visitors of the site, though you can help the cause by getting your family or friends in the US to contact their local Senator or Representative. We are tremendously sorry for the inconvenience and hope to return online soon.
To find the contact info for your local member of Congress, visit the Electronic Frontier Foundation and enter your zip code.
Today is a monumental day in the short history of the Web. Wikipedia and many others have joined the protest. We hope you will do you part to maintain the free Internet (and bring XDA back online)!
Note: If you see the pledge count decline, it is because we are actively removing duplicate IP addresses from the pledge list. This is the best way to get a real pledge count and ensure no abuse.
-
istvan47
senior tag
-
attilav2
őstag
Mikor szól már a rádió 2.3 alatt?
[link]
-
ducsidu
senior tag
Lolololololololol:
I will buy a tablet or a new mobile in 2 weeks,but I think more a Tablet,phone is coming from China but it's cool (Xiaomi M1),the Tab is from France^^.
But I have only money for one (300€),it's not really much.
That will be my second Android Device.
A new phone would be cool too !
But first I have to finish developing for this Device -
Jarod1
veterán
Eladó sorba került a Voda 845öském akit érdekel dobjon privit.
-
chris94
tag
egy kis segítséget szeretnék kérni
FZF 5.1-es ROM van fennt, de mivel vannak vele kisebb problémák,hiányosságok, gondoltam leszedem az original ROM-ot.
végülis Lasy gyári app csomagját találtam meg.
elsőként a NotePad-et akartam telepíteni, de nem tudja.
Ugyanez amikor a LiveWallpaperPicker-t vagy a Youtube app-ot próbáltam.Elkezd futni, de a végén telepítés nem sikerült a hibaüzi
Lehet azért mert az 5.1-es FZF szerint U8100 a teló és az apk máshogy van írva?
Ha igen gondolom lehet rajta változtatni...
Ha igen,hogy?köszi előre is
-
ducsidu
senior tag
válasz
ducsidu #15456 üzenetére
Visszavonm Eddig egy instabil sz*rnak tûnik. Már az elsõ PC-re csatolás után kifagyott (többszcör nem). Most meg kikapcsoltam és nem akar bekapcsolni. Eljut a bootanimációig,a gombok is világítanak,de nen kapcsol be. Full wipe és restore után ugyan ez... Ha még egyszer lefagy akkor megy vissza Cobaltum romja. (Most újraraktam és eddig megy)
Attilav2: akkor kihagyom...
-
ducsidu
senior tag
válasz
Mano_01 #15455 üzenetére
Gyorsabb,mint Cobaltum romja. Eddig nem találtam bugot,de még próbálgatom
Szóval ajánlom mindenkinek!
Találtan egy magyar fejlesztőt Facebookon. Eddig 2 ROMot készített
www.mediafire.com/?but8jchlv3y1jou
www.mediafire.com/?ovzgjjw6z3zb19h
Majd tesztelem őketMeg XDA-n is felbukkant egy MYLudas nevű fejlesztő
www.mediafire.com/?4bqax2z08c9j5fb -
qltsar
veterán
válasz
ducsidu #15452 üzenetére
ezt nem szertném publikusan szavakkal jellemezni, mert a végén még kitiltanak a fórumról
remélem érted, hogy mi akar lenni a véleményem a "ROM"-ról és a (OFF)"_fejlesztőről_"(/OFF)undorító...de csak olvasd el a commenteket, nemtudom, hogy hol láttad, hogy jónak tűnik?
a fele hozzászólónál bootolop van
-
ducsidu
senior tag
Ezt próbálta valaki?
androidarena.hu/2011/03/pulse-mini-froyo-rom/
Nem tűnik rossznak -
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #15436 üzenetére
Nos azonos md5 ide vagy oda, ismét felraktam joilaroi romját és kicseréltem slyking-ére a gps.u8120.so-t root explorerrel. Most egyelőre pontos a gps és úgy tünik nem szakadozik, de csak az erkélyen próbáltam a Gps status app-al.
Wifi az kapcsolódik rendesen, bár néha elég lassan és csak másodszorra, wifi hotspot is müxik de ez is csak másodszorra indult el, tudtam módosítani az Ap nevet meg a jelszót, hogy lehet e rá kapcsolódni, azt kipróbálni wifi-s laptop vagy egyéb kliens hiányában nem tudom.Slyking update12-vel próbálkoztam, nekem ahogy másvalakinek is az xda-n, az android feliratnál nem ment tovább, ezen nem tudom változtat e a javítás.
Mindenesetre joilaroi romja egyelőre jónak tünik, ha kicseréljük benne a gps.u8120.so-t a slyking félére. A system/lib/hw mappában van és meg kell nézni előtte milyen jogok vannak rá beállítva /permissions/ és a csere fájlon ugyanazokat beállítani, ja a jogokat csak akkor mutatja/lehet állítani a root explorer-rel ha rw-ba mountoljuk a system-et. -
ducsidu
senior tag
válasz
alexander51 #15437 üzenetére
Gratulálok
Megjelent Slyking Update 12-es romja
már elkezdtem letölteni
-
qltsar
veterán
válasz
attilav2 #15436 üzenetére
hát azért nem ilyen hetesmódszerrel kellene csinálni
de CW nem nézi a signelést, de nem kell csomagolni, winrar-ba szépen megnyitod mindkettőt, és áthúzkodod.
az animáció a /system/media-ban van a bootanimation.zip-et kell kicserélni, viszont nembiztos, hogy működni fog, nemtudom, hogy kernel szinten, vagy build.prop-ban van e letiltva az animáció
-
helixP
nagyúr
válasz
alexander51 #15437 üzenetére
Gratulálok, hogy első hozzászólásoddal sikerült máris telefröcsögnöd az egész fórumot. Caps-lockolva.
Ilyen stílus mellett én tuti nem segítek Neked! -
alexander51
csendes tag
A TÖKÖM TELE VAN EZZEL A SZARRAL! EGYSZERŰEN KIÍRJA,HOGY SIM LOCK
HÁLÓZAT KÓDOT KÉR? MIT KELL ILYENKOR CSINÁLNI? MINDEN MEGY RAJTA,CSAK
TELEFONÁLNI NEM LEHET! NINCS SZOLGÁLTATÓ,EZT ÍRJA KI!!
TUD E VALAKI SEGÍTENI? JA VODEFONE 845-RŐL VAN SZÓ!!! -
attilav2
őstag
Érdekes dolgot tapasztaltam ha 2G only módba kapcsolok slyking romján akkor működik a kézi hálózatkeresés, ha 3G-ben kerestetek hálózatokat akkor kírja hogy hiba és üres a lista.
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #15429 üzenetére
Qltsar! Joilaroi itt írja: [link] melyik fájlt kell kicserélni hogy rendesen menjen a gps, az elég egyszerűnek tűnik hogy kicsomagolom joilaroi 17b-jét meg slyking 10.4-ét, joilaroiéból törlöm a gps.u8120.so-t és slykingét másolom a helyére, és a bootanimációt is felül szeretném írni slyking-ével de nem tudom hol találom, ha megvagyok ezekkel módosításokkal és vissza zippelem joilaroi romját akkor gondolom újra alá kell írni, ezt hogy tudom megcsinálni?
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #15428 üzenetére
Na kipróbáltam a pixelwise féle orosz csodát, nem szinkronizálja a névjegyeket a gmail fiókkal, számomra ez így felejtős, bár működik benne a manuális gsm hálózatkeresés ami slyking-én nem. Joilaroi romja lehet még jó ha végre kijön a 18a ugyanis ebbe ígérte a gps javítását. A 17b nekem jól működött kivéve a gps-t ami szakadozott és pontatlan volt. Mivel mind pixelwise mint Joilaroi kallt_kaffee alapokon építkezik ezért valószínű hogy Joilaroi romjában is megy a manuális gsm hálózatkeresés, bár nem próbáltam. Ha slyking tovább szerencsétlenkedik akkor Joilaroi romja lesz a bejövő, esetleg valaki megpróbálhatja slyking 10.4-éből Joilaroi 17b-jébe áttenni a gps.u8120.so-t. Kár hogy qltsar kiszállt pedig ő megbuherálhatná, ja meg a bootanim sem megy így azt is át kéne tenni slyking-éből.
-
attilav2
őstag
Na slyking megint elrontotta a következő frissítést, senkinek sem indult az update11. Most leszedte és kiírta hogy javítja.
-
ducsidu
senior tag
válasz
qltsar #15422 üzenetére
Kár,hogy nem lesz több frissítés
Mi az utód?
Mano_01: Mindjárt kipróbálom őket
Most nézem mit írt slyking:
sorry guys its taking so long i am
working on ICS,Honeycomb,GB and
possibly miui in compete english so it
will take some time make ROMs and
Honeycomb and miui are taking my
time so apologies and hope 10.4 was
goodSzóval lehet,hogy lesz MIUI és Honeycomb
-
qltsar
veterán
találtam még egy bugot a ROM-omban...ha kiválasztjátok a lockscreen menüpontban, a ring-et, és lescrolloztok alulra, és bepipáljátok a minimalistic-et, sajnos lefagy a telefon, és újraindul
remélem aki használja, az tud enélkül élni
más, eladtam a készüléket, úgyhogy nem lesz több frissítés részemről, a fórumot amikor tudom, nézegetem, ha tudok akkor pedig segítek
-
Mano_01
aktív tag
-
fisch
csendes tag
Én is 10-én kaptam az sms-t, pedig én csak 27-én adtam le az üzletben. Elvileg volt 1 hét előnyöd, csak a szervízben szerintem már az ünnepek előtt megállt az élet. Az enyém pl. 1 hetet állt az üzletben. Lényegében 3-án vitték el és 10-én már itt volt.
Az más kérdés, hogy most tudok csak bemenni érte
-
Mano_01
aktív tag
CM7 rom van fent nekem.
Kérdés: Ezt próbáltam feltenni rá,mint témát, de valahogy nem adja vissza a képen látottakat.Mi lehet a problem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest