Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz
Kicsirics77 #17293 üzenetére
Köszi..
Én olcsóbbra gondoltam
3K t nem ér a telefon
Találtam DX-en annó akksit kb 1 K ért .. csak már nincs megfelelő méretű... -
Kicsirics77
veterán
földobtam próbaképpen az FZF 5.1-et
hát eddig hasít mint a veszettfene -
Kicsirics77
veterán
-
Biga123
addikt
Tudna valaki tippet adni honnan lehetne új akksit szerezni a kicsikéhez?
ocsóért persze ... -
Jakuu
őstag
válasz
RaZroX #17289 üzenetére
Szerintem meg teljesen termeszetes a folyamat, eppen ezert nem tartom durvanak. Ugyanigy fog kiesni kismillio keszulek, foleg az alsobb kategoria es nem a premium osztaly, mert ott lassabb a lefolyas uteme.
Sajnos ez van, venni kell egy jobb keszuleket, mert ez mar elavult. Amugy is a resistive kijelzo nem a legjobb, ha pedig hasznalatban marad, akkor sajnos ezzel kell egyuttelni, hogy mar nem nagyon fejlesztik a szoftvereket hozza. -
L_YKing
addikt
Húúúú de rég jártam errefelé!
Van valami új , jó , stabil rom amit érdemes lenne feltelepíteni?
Már azt se tudom , hogy kell... -
Z0C!
őstag
válasz
boxfan #17280 üzenetére
11.4. Készülék hálózati zárának feloldása
Az előfizetői szerződés megkötésétől
számított 0-1 év között 20 000Ft
Az előfizetői szerződés
megkötésétől számított 1-2 év
között 10 000 Ft
Az előfizetői szerződés
megkötésétől számított 2
év után 2500 Ft
Feltöltőkártyás
előfizetés ugyan az. -
boxfan
tag
Mennyiért ad a Vodka függetlenítő kódot a telóhoz?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
elfelejtette #17278 üzenetére
Nem probléma, csak mert amit én feltetettem miui-t az egy kalap sz*r volt.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17277 üzenetére
A linkelt xda-s topicban van az Alberto féle, az volt fent, de most visszatettem a Gravity360 Ultimate romot (elfelejtettem átírni az aláírásom).
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
elfelejtette #17269 üzenetére
Neked melyik MIUI van fent?
-
Fonyod
tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék segitséget kapni a mesterektõl. A kis 845-m második telefon lett és megkértem a vodától a függetlenitéshez szükséges kódot. Meg is kaptam egy sok számjegybõl álló számsort - persze nem ingyen.
Szóval hova kell azt beirni és hogyan? (Ha a számsort beirom a tárcsázóba és rányomok a hivás gombra, azt irja, hogy hibás hivószám. Gondolom kell valami a számok elé vagy utân, ami alapján látja, hogy nem telefonszám - de mit?) -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
elfelejtette #17272 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17270 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17270 üzenetére
Van olyan rom, ahol a beállításokban mikor megadod a gmail fiókod, akkor választod ki, melyik alkalmazásokat akarod letölteni. Market/Play áruház alkalmazás van egyébként? Mert van olyan rim is, amiben alapból benne van, csak jegelve, Titaniummal ki kell olvasztani.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
elfelejtette #17269 üzenetére
Köszi, majd lesek,de előbb a google appokat akarom rátenni. Esetleg valami működő linket tud valaki?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17268 üzenetére
Innen tudsz szemezgetni. :-)
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
elfelejtette #17267 üzenetére
Köszönök minden nemű segítséget elfelejtette és szoke12! Most fentvan egy cm7v30, de nem kizárt, hogy a későbbiekben más romot is felteszek!
-
szoke12
őstag
válasz
Mr. Nimbus #17265 üzenetére
data / factory
cache
advanced --> dalvik cache
ezeket szoktuk.elfelejtette: igaz, én a biztonság kedvéért szoktam, mert az olyan megnyugtató érzés
-
szoke12
őstag
válasz
Mr. Nimbus #17261 üzenetére
recóba újraindítod a telót, (hangerő le + hívás tán.. nincs ilyen telóm)
és ott wipe-olsz amit kell, aztán újrahúzod a romot. -
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17261 üzenetére
Recoveryben nyomj még1 wipe datat
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valami nem jól sült el... A recovery már működik, csak valahogy nem sikerült telepíteni a romot. Valami bootloop szerűvé tettem. Annyit ír ki, hogy ideos, azt helló! Valami ötlet, hogy mit kezdjek vele? Szorrí a sok szarságért, de az lg-et nem romoztam, csak rootoltam, neki annyi is elég...
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17259 üzenetére
Nem kell kibontani, az img file kell. És tökmindegy hol van az sd-n, a recovery manager megtalálja.
-
szoke12
őstag
válasz
Mr. Nimbus #17255 üzenetére
Ja, bocs, csak azt figyeltem, hogy a recovery nem okés.
Akkor ahogy elfelejtette írja:
z4root
CWM Recovery
Recovery Manager
Aztán mehet fel a rom. -
elfelejtette
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17256 üzenetére
Nekem mikor visszajött gariból, akkor z4root, Recovery manager volt a sorrend, utána pedig custom rom fel és kész. Ehhez ugyebár még PC sem kellett.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Mr. Nimbus #17255 üzenetére
Az LG-m miatt fent volt a Unlockroot. Sikerült vele rootolni. (amúgy lejárt az 5 percem)
Na most megy a recovery manager is. Majd kiderül, hogy mit sikerül belőle összetákolni. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Kicsirics77 #17252 üzenetére
Kicsirics 77, szoke12 köszönöm a tippeket, kipróbálom!
-
szoke12
őstag
válasz
Mr. Nimbus #17251 üzenetére
Fuss neki Recovery Managerrel.
Nekem bevált. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Mr. Nimbus #17251 üzenetére
xp sp3 alatt tökéletes ott a leírtak szerint megy minden
-
Mr. Nimbus
senior tag
Helló mindenki!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2,5 éves voda 845-öm, amit már senki sem használ. Szeretném custom romozni. Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, de valahogy mindig csak a gyári recoveryt sikerül behoznom. Win 7-em van és amikor a superboot-ot akarom rányomatni, rácsatlakoztatom és nem indul újra a készülék. 5-ször csináltam 2 különböző usb porton. Hol hibádzik a történet?
A segítségeket előre is köszönöm!
Üdv.: Tamás
-
Smoker84
tag
válasz
Kicsirics77 #17231 üzenetére
Csáó,én eladnám ha érdekel .e mail publikus
-
RaZroX
addikt
válasz
Kicsirics77 #17247 üzenetére
Azért azok a lelkes amatőrök nem végeztek ám rossz munkát
Emlékszem amikor még kijöttek az első 2.3-as romok a telóra
Teljesen más társaság volt még a fórumon
-
ducsidu
senior tag
-
Sztbeni
őstag
a legújabb gyári romot hogy lehet felrakni?
-
smoky6
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ROM feltöltésnél (CM7) ellenőrzéskor egy hiányzó ArgoNavis.ogg fájl miatt nem enged relepíteni? Korábban már volt fenn ugyanez a ROM...
-
Black&White
addikt
Igen, elvileg a rendszer gördülékenységén javít. (ha gondolod androidportal g+ oldalán foglalkoznak vele)
Én egy napig fent hagytam és érzésre mint ha tényleg jobb lett volna...
Az átlagos felhasználástól eltérően folyamatosan nyitottam és zártam be progikat, tényleg nem görcsölt soha, viszont éjszaka, Airplane módba rakva vagy 50%-ot szívott az akksiból, ill. ki is lőtte a telót.
Aztán újraindulás után vmi borzalmasan lagolt, úgyhogy nem volt más választás, letöröltem! -
Jacak
senior tag
válasz
Kicsirics77 #17240 üzenetére
Nekem pontosan nem kristálytiszta maga az,ah. csinálja,mert nem vágom az init.d. scripteket,de a lényeg,h. régebbi droidokra jó,amiken a nagyobb erőforrásigényű appok miatt laggolás fordul elő,ez az app ezt csökkenti le,h. gördülékenyebb legyen a futás.ROM-moddereknek is javasolja az ipse,rendszerappként kipróbálni.
-
Kicsirics77
veterán
mi is lenne ez pontosan mert mostanában nagyon kiestem a zöldrobot világából
-
Jacak
senior tag
válasz
Black&White #17237 üzenetére
Üdv.
Sztem is érdekesnek tűnik a dolog,nem volna baj,ha tényleg működne is...
-
ducsidu
senior tag
válasz
Black&White #17237 üzenetére
(Még) nem próbáltam, de érdekes
-
Black&White
addikt
Próbálta vki: [link] ?
-
ducsidu
senior tag
válasz
Debilon #17234 üzenetére
Igen, 2.1-es. Sajnos a 2.3-as romokban nem működik az FM rádió és kevesebb a szabad RAM. Ha így is jó a 2.3-as, akkor valamelyik lite romot ajánlom.
-
Debilon
addikt
tudtok javasolni egy gyors/sok szabad ramot adó romot?
ami kell, hogy WIFI, GPS, FM és minden működjön a telón, nem baj ha utólag kell app-okat telepítenem magamnak (böngésző, ébresztő ezt amúgy is az alarmklock-ot használom, stb)
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kicsirics77 #17224 üzenetére
Bizony! Majdnem két évig használtam a Romodat, nem is volt baja a telónak. ;-)
Most Lasy minimál romja van rajta és barátnőm használja a pirosdroidot - de ha valahol megvan még a romod (nekem sajnos nincs meg a gépemen) akkor visszatenném rá. A legstabilabb Rom volt amit a telóhoz használtam. -
szoke12
őstag
válasz
Kicsirics77 #17227 üzenetére
Sztem ez attól is függhet, milyen rendszeren dolgozol. én linuxon (igaz 858-asra, nem 845-ösre) csinálok mindent, és az alap Archívum kezelővel dolgoztam. Namost ezeket a zipeket csak a recovery kezelte, a Rom Manager nem. (Pl így készült a Smart Lucky Minimal romom) Aztán elkezdtem a Kitchennel dolgozni, és azokat a romokat már vitte a Rom Manager, mivel ugye szignóztam őket. Az esetek elenyésző %-ában született csak nem települő rom.
-
gipszw
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #17224 üzenetére
köszi akkor ezt kihagyom nekem ez bonyolult
-
Kicsirics77
veterán
válasz
gipszw #17223 üzenetére
ki kell csomagolni a ROM-ot a számítógépen és a neten rá kell keresni melyik képek vonatkoznak a menü hátterére,majd ha ez megvan akkor ugyanakkora méretű és ugyanolyan kiterjesztésű(lehetőleg ne fehér legyen)képet kell létrehozni.
de előre mondom nem lesz egyszerű
mivel vissza csomagolás után szignózni kell a rom-ot újra,hogy majd megegye a telefon.
cirka 2 éve napi szinten írtam a főzött rom-ot erre a telóra az öregek meég talán emlékeznek...
de ugyanúgy nem fog látszani más háttére más betűszín se mivel em valami jó a napfényben a kijelző fényereje még teljes fényerő mellett sem... -
gipszw
csendes tag
sziasztok milyen modszerrel lehet a rom fömenüjének szinét változtatni ami mostvan fent csak fekete fényben nem látni semmit belöle
-
3szli
tag
válasz
Kicsirics77 #17215 üzenetére
én amúgy gondolkodom az eladásán. menyit szánná rá ?
majd rakok fel képet de jó állapotban van nem pattog a festék le se ... -
Jakuu
őstag
Ezt kiprobalta valaki mar???
Ice cream Sandwich rom egy hetes frissitessel es eleg sok mindent javitottak es implementaltak a romba.Latest changelog:
20121130 [v0.6]
md5: a2972a18cfbafbce64088433b941a35e
updated CyanogenMod source (9.1)
enabled compile-time optimizations (-Os, -fstrict-aliasing, switched to gcc4.6)
optimized package size/memory usage (mdpi-sw600dp resources removed)
full CM9 application list is now included in build (possible thanks to space optimizations)
switched from Gallery2 to older Gallery (new app doesn't display static images properly).
switched from CM7's FileManager to new CMFileManager (backported from Jelly Bean)
switched from Apollo music player to ICS Music (interface is similar to Gingerbread version). Will switch to Apollo when the memory usage is reduced/layout is better optimized for LDPI.
added U8160Parts application available at Settings -> Device -> Advanced. This allows configuration of audio attenuation, swap, background process limiting and SD card readahead cache settings.
optimization: set default background process limit to 2. This improves memory efficiency for most usage scenarios, but you can reconfigure the setting via U8160Parts if you need to have more applications stay resident in memory.
kernel: fully updated, based on latest android_kernel_msm7x25 Gingerbread source with ICS-related drivers/patches added
kernel: USB host mode available by default (no separate kernel/package needed)
fixed: automatic brightness & lcd button levels
fixed: basic camera function (taking pictures, barcode scanner mode working; camcorder not working)
fixed: USB tethering
fixed: wifi hotspot
fixed: compass
fixed: U8180 detection (automatic)
improved: Trebuchet performance (widgets are not joined to apps by default, reducing memory usage & rendering complexity)
many small fixes and improvements.CyanogenMod 9 U8160 ROM Status (20121130) [v0.6]:
Working:
2D acceleration (using copybit)
Audio
Bluetooth
Bluetooth tethering (?)
Camera - preview, picture taking, barcode scanner mode
GPS
Lights
Sensors
Telephony - calling, messaging, mobiledata
Touchscreen (multitouch)
USB Mass Storage
USB tethering
Wi-Fi
Wi-Fi Hotspot
Swap
zRam (i.e. compcache)Not working:
Camcorder mode
OMX encoders/decoders (e.g. Youtube HQ video playback) -
Kicsirics77
veterán
-
gipszw
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #17213 üzenetére
BP
-
gipszw
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #17211 üzenetére
szia van telo elado
-
Kicsirics77
veterán
nincs valakinek korrekt áron egy ilyen készüléke eladó,és postázza is?
-
3szli
tag
válasz
gipszw #17206 üzenetére
(#17205) nekem valahogy még is össze jött a viber úgy hogy nekem playen nincs fen de berootolt zte bled el leszedtem és ki szedtem a telepítőt és át küldtem magamnak és mükszik.
#17206) torrent oldalakon nézd meg pl igó nagyon jó de úgy akkora mérető egy teljes europa kb 1.7 gb csak magyar kb 600 mega
-
gipszw
csendes tag
sziasztok ujjab segitséget kérnék a gps hogyan lehet használni internet nélkül
-
ducsidu
senior tag
Amelyikre azt írja a Play hogy nem kompatibilis arra apk-ból sem lehet feltelepíteni, azt írja hogy a telepítés sikertelen.
Rakd újra a romot, vagy rakd fel ezt, mert a MIUI szerintem túl lassú.( #17203 ) gipszw: Valószínûleg azzal a rommal nem megy az SD-kártya lecsatolás. Rakd fel ezt.
( #17196 ) Bogyi007: Hát igen, szép szám, de ezen a fórumon ez annyira nem sok. Pl. a ZTE Bladenek már a sokadik topikot nyitják.
-
3szli
tag
üdv mindenkinek ...
rég nem voltam erre
olvastam visza felé is és találtam ilyet hogy valakinek nem ment a viber ha kell meg van a legfrissebb telepítője.
kicsit le vagyok maradva rom szinten is a miui menyire stabil milyen android verzión és egyáltalán milyen
mert jelen pillanatba egy régi 2.4 cm van rajta de már kezd bugosodi... pl a wifi :\ és újra kéne majd pakolnom csak nem tom milyen rommal? -
gipszw
csendes tag
sziasztok segitséget kérnék össze kötném a telot a pécével hogy zenét tegyek a kártyára de a pécé nem látja a sd kártyát mia turot kel a telon beálitani a telon android 2.2 van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest