Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
-
MOTOWN
csendes tag
Nem lessz ebböl a MIUI-bol semmi..
Ez a telefon igen gyengusz hozzá.. -
vazee00
tag
Esetleg valakinek valami ötlete, az én hibajelenségemre?
Lassan már sírvafakadok az idegtől, amit ez okoz, egyszerűen hihetetlen. -
ducsidu
senior tag
slyking ICS Update 8-a nagyon rossz lett... Megint ott van az a kék karika amivel irányítani kell a telefont.
slyking MIUI Unstable romja is szörnyű lett. A launcher-rel akármit csináltam összemosódtak az ikonok, wi-fi sem akart működni, mást nem próbáltam,mivel szörnyű volt használni
Lololololol MIUIv4-es romja szerintem jó lett
kicsit lassabb, mint a Gingerbread romok, de szerintem vállalható
Bugok:
- Galéria nem működik rendesen
- Nem lehet beírni a PIN kódot, szóval nem lehet hívni
- Kamera összeomlik
- Lassú
Én ennyi hibát találtam benne, de nem próbáltam ki mindentJoilaroi ICS romja valamivel gyorsabb lett, mint volt. Sajnos még mindig van 1-2 hibája.
Lololololol Gingerbreadv5 romját most teszem fel
-
L_YKing
addikt
Nah miafene van még mindig nem dobták ki a normális miuit? Mindig átejtenek minket ez már idegfeszítő:@
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Mano_01 #16189 üzenetére
Hali!
Próbáld előbb teljesen leformázni a telót a recoveryből. A mount snd storage menüpont alatt vannak a format parancsok, de vigyázz az sd kártyát ne formázd. Legbiztosabb, ha kiveszed a telefonból. Ha sokáig nem indul, válaszd a drasztikus megoldást, akksi ki,15 mp múlva be. Itt vannak a képek :[link]
[link]
[link]
Mielőtt kérdeznéd A 360 launchert használom, nem MIUI. -
vazee00
tag
válasz
andro845 #16173 üzenetére
Hiába próbálom, itt is hibába ütközök. A kalibrálást el se tudom végezni, mert nem érzékeli a képernyő alját, továbbra is csak 1 rommal hajlandó. Sőt, először az alját nem érzékelte, viszont most már azt az 1 kivétel romot leszámítva, az összes többi rom esetén a kijelző felét nem érzékeli kb.
-
Mano_01
aktív tag
Kipróbáltam a MIUI-t, bootol, de nem tölt be (15percig bootolt)
GB v5 meg nem látom az üzeneteket, meg lassúcska, meg rendszerhibát dob fel..Várok még egy kicsit..
-
bohoc71
aktív tag
Próbáljátoki Jolaliro romját Anister moddolásával. Szuper ikonok, stabil wifi..egyedül a rádión dolgoznak még.
-
-
andro845
csendes tag
válasz
vazee00 #16172 üzenetére
Lolololol GB v5-öt használom.
Telepítés után nekem is jelentkezett ez a hiba, hogy az alja nem működik, de sikerült kiküszöbölnöm, mint ahogy azt korábban leírtam.http://andro845.ucoz.com/blog/lololololol_gb_v5/2012-04-04-44
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161270
-
vazee00
tag
válasz
andro845 #16166 üzenetére
Melyik rom -al próbáltad? Sajnos nekem egyetlen rom -al érzékeli csk a képernyő alját, már minden lehetséges módszert kipróbáltam, és nem jutottam előrébb. Egyszerűen nem értem, nem tudom mi tévő legyek, pedig szeretnék másik romot feltelepíteni, de lassan már feladom az egészet.
Esetleg ha valakinek van valami ötlete, ami segítségül szolgálhat, kérem mindenképp írjon.
Köszönöm.
vazee00
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Nemrég raktam fel egy régebbi ROM-ot, és szeretném frissíteni a Market-et (Play-t).
Netről szedtem már le több .apk fájlt is, de nem tudom telepíteni (nincs ott az Install gomb, ahol lennie kellene)
Vmi ötlet?
Üdv: Thomas
-
ducsidu
senior tag
Elérhető Lololololololol MIUI romja és Gingerbread frissítése
[link]
Ma vagy holnap megy vissza a Clockworkmod recovery,kipróbálom a MIUI-kat a frissített Gingerbredeket és Joilaroi ICS-ét
-
jani32
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
A célom, hogy a 845-t netjét meg tudjam osztani egy tablet felé.Ehhez rootjog kell úgy tudom. Úgyhogy az első hozzászólás szerint lefuttattam az 1.0 superboot-t + az 1.6.2 amonrarecovery-t.
Viszont akár a wireless tether alkalmazást akár a titanium alkalmazást, vagy akár a
superuser-t futtatom, mindegyik megáll egy "SU request" vagy "root jogok kérése"felirattal.A 845-n a gyári firmware van.
MI lehet a gond szerintetek?
-
andro845
csendes tag
Sziasztok!
Megjelent joilaroi ICS Romjának frissítése, már update 3!
Még nem próbáltam, de ha több időm lesz feltétlenül megnézem.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20878789
http://andro845.ucoz.com/blog
-
L_YKing
addikt
válasz
Mano_01 #16155 üzenetére
Én kibprobáltam a az updatét is €s a miuit is és mindegyiknél ugrál a képernyő!!! Nagy instabil mind2ő!! Lassuak ...am a miuibol amit láttam az fantasztikus volt a bejelentkezés a minden de se wifi se semmi
ducsidu: remélem lesz már normális miui várom!!!
az elöző barca1899....vagyok csak nem tudok belépni
-
ducsidu
senior tag
válasz
bohoc71 #16153 üzenetére
Nálam CWM3.0.0.5-tel 15 percig "Installing Update..."-et írt aztán inkább visszaraktam a Minimal Editiont.
Majd megpróbálom 5.0.2.7-tel isAmúgy Lololololololol is kész van a MIUI-val,de lassú és nem tölti fel. Hétfőn feltölti a javított Froyot, Kedden pedig a gyorsabb MIUI-t
(#16155) Mano_01: A MIUI után szerintem azt is kipróbálom
-
Mano_01
aktív tag
Közben kijött a CM9 update7, nem tudom ki nézegette, és most figyeltem fel rá
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19941500#post19941500
-
bohoc71
aktív tag
Van MIUI..
[link]
-
vazee00
tag
válasz
RaZroX #16137 üzenetére
Üdv!
Ezt is próbáltam már, de egy update failed üzenet fogadott, a telepítés közben.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha megmondanád, hol találom, nagyon megköszönném, mert eddig nem sikerült rábukkannom.
-
vazee00
tag
válasz
vazee00 #16136 üzenetére
Sziasztok!
Meg van mi a hiba. Nem teszi be a romoknál a pointercal fájlt, ami a kalibrációs adatokat tartalmazza.
Ha nagyon szépen megkérek valakit, megtenné, hogy ezt a romot felteszi, Android commanderrel, vagy qtadb fájlkezelő programmal a data/calibration/pointercal fájlt elküldi nekem? Nagyon fontos lenne, és nagyon megköszönném, ha valaki segítene ebben, tudom nem sok rá az esély, hogy valaki csak ezért feltegyen egy romot, így aki esetleg ezt a romot használja, kérem tegye meg.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
vazee00 -
RaZroX
addikt
válasz
vazee00 #16136 üzenetére
Ments ki mindent az SD-ről és formázd le. Ha ez meg van, tedd fel csak a DLOAD mappát az SD-re és a megfelelő gombkombinációval tedd fel a gyári romot. Ha fent van próbáld ki a kijelzőt. Ha minden jó lesz akkor ismét formázd az SD-t, tedd fel annak a romnak a ZIP-jét amit fel akarsz tenni (meg ami kell a telepítéshez) és telepítsd. Elméletileg jónak kell lennie. Ezek után vissza pakolhatod a cuccaid az SD-re. Sok sikert!
-
vazee00
tag
Sziasztok!
Könyörgöm valaki segítsen, mert már kitérek a hitemből!
A problémám az lenne, hogy eddig mindenféle rom cserélgetést végeztem a v845 -ön, hiba nélkül. Eddig ezt a romot használtam:http://goo.gl/Q4IGI
Tökéletes volt, csak a rádió nem működött. Vissza akartam rakni egy 2.1 -es romot, ám a telepítés után a képernyő alsó részét nem érzékeli, hiába nyomogatom. Feltettem több romot is, 2.3 -at, többféle 2.1 -et az eredmény ugyan az. Viszont ha ezt a linkelt verziót teszem vissza, működik kalibráció után a kijelző alsó része.
Recovery -ben töröltem/formatáltam mindent többször, android commanderrel az összes mappát töröltem, mindent bevetettem, de hiába. Más romokon nem működik a linkelt kalibráló program, a többi htc -s talált program se. Ez előtt nem volt ilyen problémám, gond nélkül vissza tudtam rakni bármit. Próbálgattam különböző cwm -el, de semmi. Nem vagyok egy analfabéta kezdő ezen a téren, de ez a dolog baromira kifogott rajtam.
Akinek van ötlete, tud segíteni, kérem ne habozzon.Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
vazee00 -
F e Z o
veterán
Hozzájutottam egyik ismerősömtől 6k-ért egy ilyen készülékhez, töltővel. Maga a telefon függetlenítve van, így egész jó vételnek bizonyult. Rádobtam a V845-CM7 7.2.0 RC0-by rErEaT rom-ot, idáig semmi gond vele. Köszönet a oldalnak, a segítéségért. Azonban lenne egy kérdésem, hol tudom bekapcsolni a hívószám elküldését? 3x végigmentem már a menün, de istennek nem találom.
-
andro845
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam lololololo Gingerbread V4-es ROM-ját és sok pozitívum található benne.
Az eddigi ROM-okhoz képest szerintem ez a leggyorsabb Gingerbread. ( Bár ez csak az én meglátásom)
Eddig a Wi-Fi tökéletesen üzemel.
A negatív tényező az, hogy a kalibráció valahogy nem sikerült, de nekem sikerült kiküszöbölni egy CM7-Calibration.zip-el.Itt is megtaláljátok: http://andro845.ucoz.com/blog/lololololololo_gingerbread_v4/2012-03-26-37
-
ducsidu
senior tag
slyking241:
"OK... Are you planning to keep on updating the other ROMs (e.g. CyanogenMod for U8120)? I've seen many updates from other Devs, but not even one from you for quite a while..."Még várhatunk a MIUI-ra
És Lololololololololol romja is késik...
-
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Középen volt egy menü gomb ,amivle bejött a menü, de sikerült vhogy kitörölnöm, ezt hogy tudom visszahozni? -
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Akár milyen romot rakok fel, nem tudom bekalibrálni a kijelzőt. Az 1ik rommal sikerült, de az folyton hibát dobott ezért töröltem. Hogy lehetne a problémát megoldani?
Előre is köszönöm ha válaszol valaki. -
-
ducsidu
senior tag
válasz
Mano_01 #16104 üzenetére
Mázlista
(#16105) gyur1e: Turbo SIM-mel függetlenítetted? Nekem Voda függő,de ha jól tudom,akkor Turbo SIM-mel nem megy a net
(#16106) balco: Töltsd le ezt, tedd ki valahova a widgetet és ha APN is OFF felirat van rajta nem lesz adatforgalmad, ha APN is ON felirat van rajta, akkor bökj rá
kartalhu: Kösz a tippet
A
MarkethezGoogle Playhez pedig töltsd le ezt -
kartalhu
tag
Közbe felraktam a Google playt. Az jelzi a frissítést bele is kezd aztán leál.
-
balco
aktív tag
Indulok külfödre, mit állítsak be hogy tutira ne menjen fel mobilnetre?
-
gyur1e
csendes tag
Sziasztok! Olyanokat keresek akikek Huawei U8120-ason (függetlenített Vodafone 845-ösön )problémájuk akadt a Telenoros szélessávú nettel.Okostariga 180-nal használnám, minden beállítás jó, és mégsincs net.. Valami tipp??
-
ducsidu
senior tag
Felraktam Lolololololol Ginderbread romját és elakad az Android logónál
Viszont az ICS 4.0.3 v2-es romja sokkal gyorsabb, mint Joilaroi-jé, de még mindig gyorsabb Gingerbread.
Ezeket a bugokat találtam benne:
- Kamera nem indul el
- Galéria nem tölti be a képeket
- Nem működnek a live wallpaper-ök
(A fentieket vettem észre, de lehet, hogy még vannak bugok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest