- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Bocsi a dupláért:
"As usual, Flash is supported on Android 2.2 Froyo. And Youtube video is playing smoothly..."
Azért ezt feltűntethették volna, hogy 2.2-től felfelé megy csak a flash...így maradok a skyfirenél -
qltsar
veterán
énis kipróbáltam, viszont a flash támogatásról annyit, hogy még a youtube-ot sem akarta lejátszani, nemhogy egy kis egyszerű oldal flash-jeit.
valamit rosszul csináltam? nagyon sajnálom, mert gyors, szép, letisztult, jól kezelhető gui-ja van, de így maradok a skyfire-nél.
azonban ha valamit trükközni kell a flash-hez Z0C! légyszíves osszad meg velünk!
-
Z0C!
őstag
a kínai böngésző...sok jót nem fűztem hozzá..aztán úgy döntöttem, hogy
hát én kipróbálom...kipróbáltam és már töröltem is a SkyFire-t és az Operát.
magyar nyelvü a Miren, sokkal gyorsabb, szebb, jobb -
Z0C!
őstag
hmm..ez az ADW - LP dolog kicsit nyaggaszt.
ezt a 2t kellene valahogy összegyúrni. bár nekem nem osztnemszoroz
2 ikont használok. telefon(az a Yanolu vagy mi) / sms(Handcent)
widgetet is 2-t. digitális óra meg TxTWthrsmall időjárást.ui: Handcent-be regisztráltam, szedtem le témákat. DroidX-et ezért az a háttér is
@ lock screen téma: hát kipróbáltam 1 jópárat, működnek is, tetszenek is. viszont még mindig a gyári a legjobb. akárki akármit mond
-
Lasy
veterán
válasz
Miamiquake #8085 üzenetére
Oké, hogy gyorsabb, de elég neked az eredeti autorun.iso, betöltöd egy progival, és már használhatod id rendesen amit szeretnél...
-
qltsar
veterán
hát ez nekem még mindíg nem tetszik
az appdrawer konfigurálhatósága egy kalap äđĐ$...nemértem miért olyan nehéz belerakni egy olyan opciót mint launcher proba...ez nekem magas
most jött ki zeam launcher is a napokban, azt is feljesztgetik szépen, olyan kevés ramot eszik, hogy hihetetlen
ha nem akadna az appdrawere mint adw-nek, és el lehetne tűntentni az ikonokat az alsó sorból akkor le is váltaná a launcherpro-t, remélem egyszer megcsinálják...talán nem olyan nagy feladat egy full screen, shortcut buttonok nélküli appdrawert belehegeszteni egy launcher alkalmazásba.
-Nokia-: szerintem nem lesz bajod, feltéve, ha nem simkártyával együtt veszed. -
tomao
tag
legújabb állapot
ami a lényeges! adw-vel is ki lehet íratni a nem fogadott dolgokat a dokkon, csak egy alkalmazás kell hozzá: adwnotifier, a google segtségével vagy az oldalunk fórumán megtalálható a program elérése
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, most üzletelnék egy ilyet.
Ha előfizura vette az illető, abból nekem lehet bajom, hogy nem fizeti, és letiltják? -
tonylau53
csendes tag
fiúk 2 kérdésem van. Olyan progi, ami bemondja ahívó nevét,(nokia), a másik , ha lefordítom a telót hívást elutasít. Előre is köszi.
-
imis
senior tag
válasz
bull84ghia #8086 üzenetére
igen, csak a név színe fehér maradt
-
Jarod1
veterán
feltettem a 2.01 es Mr edition Romot
tökéletes, az akksi jobban bírja sokkal.REcovery menüben a visszaállításnál mit takar a restore+ext opció?
-
Lasy
veterán
válasz
Miamiquake #8082 üzenetére
gondolom modosított rom van rajta. És azért nem megy. Van egy szép leírás hogyan tudod visszatenni,az eredeti autorun.iso fájlt. Az segíteni fog a gondodon.
-
imis
senior tag
válasz
gepardlacee #8079 üzenetére
navitel erre jó ( Lasy-nál a naví.zip)
-
gepardlacee
tag
Üdv! Winampnál az egyetlen pipa kivétele megoldotta a PC-s kapcsolati gondot, kösz
Újabb kér(d)és, nem tudtok valami GPS szoftvert, amibe be lehet tölteni turistatérképeket? Lehetőleg valami ingyenes legyen
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
A T-simem behalt. Hogy kell használni a dc-unlockert?
-
qltsar
veterán
válasz
Miamiquake #8061 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Egy felettébb zavaró problémához kérnék segítséget. Itthon nincs gond jelszavas ad-hoc-os hálózathoz történő csatlakozással, de suliban sehogy se sikerül az ottani hot-spothoz. Itthon csak 1 jelszó kell, de suliban felhasználónév is kell, viszont ennek beütéséig még el se jutottam, mert amikor csatlakozni próbálok, akkor itthonival ellentétben, először kér igazolás tároló jelszót, amitől nem tudok tovább jutni, mert ha helyesen megadom akkor ez az üzenet fogad:
"Alkalmazások beállítása (com.android.settings) váratlanul leállt"Mindig ezt írja, nem számít hányszor indítom újra a telefont.
Valami ötlet, hogy mit lehetne tenni?
-
ux1
addikt
Hali
Nem értem miért nincs fent, pedig free…
[Sense Analog Black]
[Sense Analog Glas] -
hodostamas
addikt
válasz
Miamiquake #8063 üzenetére
Mikor rádugod a gépre a telót, lesz egy virtuális CD-rom, ott van.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
hodostamas #8062 üzenetére
Honnan tudom letölteni?
-
hodostamas
addikt
válasz
Miamiquake #8061 üzenetére
Gyári nem jó?
-
Miamiquake
aktív tag
-
qltsar
veterán
valaki megtudja modnani, hogy miért csak gprs és hsdpa kapcsolatot tudok használni, és EDGE-et miért nem?
-
Lasy
veterán
válasz
jackbacsi87 #8057 üzenetére
szerintem feleslegesek a vírusirtók...
-
jackbacsi87
senior tag
Hy!
Láttam vírusirtókat marketen.Valaki használja vmelyiket? -
Lui04
aktív tag
Widgetsoid2 ez kell neked.
-
gacsoi
senior tag
Halihóóóó!!!!
Ez nincs valakinek??
http://www.appbrain.com/app/sense-analog-glass-clock-4x2/factory.widgets.SenseAnalogGlass
azt mondja appbrain,a file nem található. -
mlnrks
csendes tag
Extended Controls
Testreszabható "elektromos vezérlő".
Privátban tudok linket is küldeni, ha kell. -
tomao
tag
hehe én is találkoztam a "problémával", mert hogy igazából ez az utóbbi idők legjobb újtása az adwnél, vissza is tértem rá
tehát a visszacsinálás:
menu-add-custom shortcut-pick your activity- launcher actions-open/close app drawer-ok
aztán meg ráhúzod az ikont és kész is,
egyébként akár le is lehet tiltani azt a bárt, mint ahogy én és külön csak egy ikont kirakni meg az unread countereket és már tudja is azt amit a launcherpro
kép róla
-
vASalo
tag
mostanaban nem frissit a gmail alkalmazas. csak akkor jonnek meg a leveim, ha kezzel frissitek. lr 1.9 romot hasznalok. volt mar errol szo itt, de nem talalom. volt erre megoldas?
-
oidka
tag
elirtam a nevet: alarm klock
-
Jarod1
veterán
Halihó mindenkinek!
aki használja a Mybackup v spiritbackup progit
az régi mentés visszaállításakor a rendszerbeállításokat ne tegyétek vissza ha másik rom ot
használtok mert szétkuszálja a rendszert , konkrétan, a Gmailfiókban a naptár állandóan szikronizációra áált, törölni sem lehetett,, újraindult néha, és Andorin.latin billentyűzet nem válaszol hibával kezdi az indulást és a handcent re is ez jelenik meg... -
predoc
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet vissza tenni az ADW launcher-ben a dockra az app drawer-t? Vagy app launcher? Szóval a "sok kis kockás" gombot, ami általában középen van a dock-on. Elbénáztam, mert ráhúztam egy app-ot, de mivel 5 ikonossá tettem a dockot, a kuka felülre került...szóval benéztemHelp
-
hörcsi77
tag
hali
olyan dologban kérném a segítségeteket hogy a készülékem egyszer ébreszt egyszer nem. elég bosszantó mert ez miatt már elaludtam és elkéstem meóból. mindig bekapcsolva van, a hang sincs levéve. rendesen be van állítva a napokra és a pipák is megvannak.
köszi -
imis
senior tag
Most probálkozom a teáscsésze 3-mal de már 20 perce csak a powering up please wait megy,
valahogy nem akarnak felmenni a romok erre a mobilra a maláj óta -
imis
senior tag
nem találom sehol:
a romban szereplő sms progit hogyan tudom eltávolítani? -
trapi80
tag
Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki? Hiába csatlakoztatom a készüléket a számítógéphez kábel segítségével, akkor sem látom a memóriakártya tartalmát. Valaki tudna megoldást?
Köszönöm!
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #8016 üzenetére
LP-ből megvan a pro. az mindent enged
Duo:
lockscreen-em most mintás..
csak mert PINes dolgot nem találtam. (számkód záras)
előtte volt az
aLock - de szét volt csúszva
Lock 20. - szintén szét volt csúszva...de volt benne PIN kérés.ezt a kettőt nagyon szerettem:
LockBot
GOTOde mindenképpen a számosra cserélném.
ha tudnék XML-t szerkeszteni akkor már a lock 2.0ból kiszedném a PINlock-ot..homescreen-t minjá nyomatok..csak melóvan
-
-
predoc
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #8008 üzenetére
Köszönöm!! Eszembe nem jutott volna......már szét nyomkodtam az ADW menüjét, és persze, hogy nem találtam....
-
zarew
senior tag
valaki 4shared ben tudna segíteni? mikor először elindult a gépemen a feltöltő progi rögtön nekiesett keresgélni a gépemen.Azóta azt csinálja mindig ha elindul.Az a baj,hogy 2- 3 óránál tovább sosincs bekapcsolva.Persze nem tudom a programon leállítani a keresést vagy mit,mert semmit nem hagy csinálni csak keresgél.
-
zarew
senior tag
Év elején jön [ez] is a vodához!
-
Devil
tag
Bocsi a dupla posztért de lejárt a szerkesztési időm, még egy kérdés felmerült hgoy tudnám visszavarázsolni az eredeti vodásban az asztalon látható jegyzettömböt?
-
Devil
tag
Szevasztok,
Felraktam az any soft keyboardot meg hozzá a magyar cuccost is. Segítene valaki hogy a francba lehetne rávenni a telót arra hogy azt használja? Hol kéne engedélyezni?
-
predoc
csendes tag
Sziasztok,
hogyan lehet az ADW-ben több mint öt kezdő lapot csinálni? Nem találok rá beállítást
-
trapi80
tag
Valaki egy user manualt fel tudna rakni?
Köszi!
-
kmarkk22
aktív tag
mármint úgy, hogy elcseréljük a két voda 845-öt és fizessek rá? most nem hinném hogy szeretnék még költekezni... most vettem turbo simet, micro usb-t is vagy egy hete, most inkább nem szeretném elcserélni, tudom hogy fura, mert ugyanaz a telefon, de akkor sem.
De azért köszönöm az ajánlatotés a sok segítséget is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Wise (ex-TransferWise)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest