- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Véletlen visszatévedtem erre a tesztre, és úgy 7 év távlatából még pár érdekesség eszembe jutott.
Mivel a GPS iszonyú szar volt végig, végül visszaküldtem a telefont. Buktam rajta, de már nem érdekelt.
Ami viszont betette a kaput, hogy a telefon mindenhol kikapcsolt mobilnettel is "hazatelefonált" Kínába. Hogy hogy vettem észre? Elmentem Svájcba, előtte gondosan mindenféle mobilnetet kikapcsoltam (lévén nem EU), leszállt a gép, nem is frissült semmi (Google Mapsot offline lementettem), és még a vonaton ültem, amikor a(z akkor még) Telenor küldött egy SMS-t, hogy a gyanúsan sok mobilnet költség miatt korlátozzák a mobilnetemet. A számla (akkor) végül 23e Ft-ra rúgott. Még egyszer: kikapcsolt mobilnettel, adatkapcsolatot nem is mutatott a telefon.
Úgyhogy a qrvaannyát az Ulefone-nak, akkor megfogadtam, hogy soha többet nem veszek noname kínai telefont. -
metalstorm
aktív tag
válasz
metalstorm #149 üzenetére
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Bocs hogy ide írok de nem találtam Ulefone Be Pure topikot, hátha jár erre olyan akinek van... ... Még régi 4.4es rendszer van rajta, honlapon van leírás a frissitésről és a Marshmallow rom is, de nem akar összejönni. Próbáltam win10 64 bitesen de már win7 32 bitesen is... a 7-esen a driverek - a legtöbb - felmegy. Install.bat inditása a win7-en szépen lefut... de flashtoolnál COM hibát ír... Már vagy 5 órája szenvedek! Valaki tudna segíteni?
-
hommeros
őstag
Nagyon hasonlít a oneplus x-re
-
szizso71
tag
Sziasztok
az xda-s custom rootolt rom felrakásához, kérnék segítséget, leírást.
köszönöm. -
simonzé
addikt
Nem mind arany, ami sz@r.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Graphics #141 üzenetére
Én megértem, amit írsz. DE nálam se Wifi, se GSM, se Mobilnet hiba nincs csak ez a nyamvadt GPS.
A két GSM antenna jól teljesít, Telenor és Telekom hálózaton. Telekom az elsődleges.Mértem appal, ha lehet neki hinni akkor a Note3 hoz mérten nem rosszabb a jeletősség.
Olyan elvetemült voltam, hogy 50 km-en kereszül néztem, illetve az asszony, hisz én vezettem.
Kb mindenhol azonos volt az érték.A GPS jel oké, hogy gyengébb, meg érzékenyebb, de ennyire?
A készülék háznak nem "kellene" ennyire befolyásolnia.
Ma egy iPhone 6s készülékez néztem (Autó szerelőm telója), a Future készülékemben a műanyag betét kb 1,5 ször vagy még nagyobb mértékben vastagabb mint az Apple telóban.Így "könnyebb" elviekben a jelek kijutása. Persze ez csak elvi vonal.
-
-
-
Dester31
tag
válasz
nagyito88 #129 üzenetére
Én ugyanígy jártam egy különbséggel. Megnéztem a technikai speciket, valamint az egyik barátom felhívta rá a figyelmem, hogy az MTK chipes telefonoknál lehet gond a GPS-szel. Emlékszem, órákig túrtam minden híroldalt, még google translate-tel a kínaiakat, spanyolokat, egyebeket is, hogy mi van ezzel a kérdéssel. Sehol sem írták, hogy gond lenne a GPS-szel, és már mindenki készen összerakott telefont tesztelt. Aztán kiderült, hogy ezek nyilván inkább kirívó esetek voltak, és sajnos a többséggel gond van Európában.
Hozzáteszem, ha én nem veszem meg ezt a telefont ugyanúgy, mint nagyito88, és nem ajánlom fel a mobilarénának tesztre, akkor lehet, hogy sokkal többen benézik. A billentyűzethuszár okoskodóknak üzenem, akik kézben sem fogták még, de osztják az észt: szívesen!
Visszatérve a problémára: annyit egyelőre észrevettem, hogy a telefon sokkal precízebben tudja már GPS nélkül, hogy hol van, pl. a Swarm megnyitáskor szinte rögtön a jó találatokat dobja ki. Korábban ez nem volt így. A következő teszt arról fog szólni, hogy ha egyszer rámarkol a holdakra, akkor mennyire pontos, és mennyire stabilan tartja. Ha két perc, mire holdakat talál, de utána pontos és nem dobálja el, akkor nem érdekel, hogy lassan szedi össze őket. Amikor tegnap néztem a pontosságot, akkor 5 méter volt, egy helyben maradva.
-
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Graphics #133 üzenetére
Mondtam én, hogy mind egyhelyen készül?
Nagyrészt szót írtam ami szerintem nem azt jelenti amit te írtál, hogy én írtam.
Van gyártói kapcsolatunk nem egy, tudom miről beszélek...Pl ott a Delta cégcsoport. 90%-ban Ő gyártja a notebook töltőket és az Ipad töltőket.
Gyártási ciklusok vannak, most Lenovo, köv héten pl Acer-nak gyárt.No meg persze sokminden mást is a töltők mellett.
-
válasz
nagyito88 #132 üzenetére
Nagyon nem egy helyen készülnek...
Kb annyi gyártó partner van mint égen a csillag..
Csak egy ismertebb "márka" partnerei.. itthon is kapható, igencsak aprócska
Chungs, CKT, Coosea, Firstview, Goldencharm, Huaqin, Ichime, Ktouch, Luckystar, Pipo, Powerland, Saga, Sungworld, Vfocus, Wingtech, Winnershine, YFT, Yifang
Lehet nem épp a legaktuálisabb, de mutatja szerintem miről beszélek
Innentől kezdve merész kijelentés hogy minden egy helyről mikor nem...
TV-knel pl a Vestel tényleg nagy szeletet hasít ki.
De a mobiloknal ilyen jellegű általános kijelentés információk nélkül erős. .
-
nagyito88
aktív tag
válasz
nyisziati #131 üzenetére
Nagyrészt egy helyen készülnek bérgyártásba.
Pl mi interaktív képernyőkkel is foglalkozunk.(10 márkát képviselünk, igen samsungot is...) Az "Angol" a "Belga" a "Lengyel" márka termékei is mit ad isten ugyan úgy néznek ki.
Csak más a logó rajta, másképp szinezik a házat, egyik fényes másik matt felületű vagy szálcsziszolt. A távirányítók is egyeznnek, sőt még a felolfó kódok is a beépített android pc-hez.
Pedig egyik prémium másik pedig ár/érték termék.
Van amelyikbe van egy kis dekor lemezke is, hogy jobban nézzenki, a másikon pedig ugyan olyan színű a díszítő lemez a kereten, mint a keret többi része.Persze mindegyik "Gyártó" illetve márka azt állítja övé a legjobb, övé az egyedi és persze övé az ami a legmodernebb technológiát használlja.
-
nyisziati
veterán
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Dominó85 #125 üzenetére
Teszteket olvastam, de majdnem mind valahogy hanyagolta ezt a GPS mizériát.Hiszen nyilvánvaló, hogy megy. Minden teszt a gyorsaságra kijelzőse összeszerelésre ment rá, és láss csodát azok valahogy rendben voltak. (Térerő rendben, Wifi rendben, Aksi rendben, Kijelző illesztése rendben, nincs ragasztó tulfolyás, Nincs GhostTouch, Ujlenyomatolvasó jó, stb stb..) Megjegyzem az itteni teszthez képest enyém csak annyiban egyezik, hogy a GPS harmat gyenge és dobálja a jelet. Mákom volt? Lehet, de nem eléggé.
Megvagyok a GPS nélkül, de miért kössek kompromisszumot?
Nem kellemes érzés, tudni, hogy ha kell akkor nincs. (Mellesleg ez az egy bajom a telefonnal)
Ha ezt tudom, akkor nem rednelem meg. Ja, hogy első nap amikor rendelni lehetett akkor rendeltem?
Akkor milyen tesztet olvassak el? (Én bajom, nem voltam rutinos kínai telefonok körében.)Ha most terveznék készülék vásárlást, rég továbblapoztam volna ezen a készüléken és egy Redmi Note 3 Pro-t vennék. (Karácsonykor talán be is ruházok egyre, ehelyett.)
A baj az, hogy a telefon új és aki vett ilyet elkövette azt a hibát, hogy nem fél éves modellt rendelt a kínai gyártóktól, hanem friss készülékkel bugokkal.
Kár firtatni mennyi az ára meg izé hozé....
-
citkar
addikt
válasz
blueMerle #122 üzenetére
Nézd, neki megérte a 200 USD-t, ő használja.
Az én kezemben is volt uleFone pár éve, akkor annyit megért, kb. 120 USD-t. Hasonló tapasztalatom volt vele: tetszett, nem esett szét, GPS nem túl jó, kamera elment, a minden napokban nem volt vele gond.
Más kérdés, hogy azzal egyetértek, hogy 200 USD-ért nem ezt venném, ennyiért én sem akarok ennyi kompromisszumot kötni. De hát valaki igenSzerintem, ha (sokkal) olcsóbban adnák meg is érhetné ezekkel a kompromisszumokkal, hisz valóban nem kell GPS és kamera mindenkinek, de így nekem sem megnyerő,.
-
válasz
Dr. Romano #124 üzenetére
Nagy igazság
-
Dominó85
addikt
válasz
Dr. Romano #124 üzenetére
Azok veszik meg, akik nem olvasnak utána vagy külsőre megtetszik nekik és a belső nem fontos. Mindenki másnak, aki kicsit is ért hozzá, ilyen erősen C kategóriás "bérgyártótól" nem fog venni telefont. De ez utóbbihoz saját, tiszta elvárásokra és elvekre valamint egy minimális észre is szükség van.
-
Dr. Romano
veterán
Annyi biztos hogy akinek nem kell ez a telefon az nem veszi meg, akinek kell az viszont megveszi.
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #122 üzenetére
Én is beláttam, hogy hiába picit gyengébb a Snapi 615, mint az MT6752. Mégis a kompaktsága és minden funkciója ellenére az Mi4i sokkal jobb, mint a K3 Note. Imádom azt a telefont is, de egyszerűen nem MIUI rommal rengeteg a kompromisszum vele. Az Mi4i pedig abban hibádzik egyedül, hogy nincsen microSD kártya hely... Minden másban nagyon faxa.
-
blueMerle
veterán
válasz
Future today #119 üzenetére
Hát, végülis 1 funkció kuka, 1 nem felel meg az elvárásoknak, de tényleg jó teló
Tudod, az már régen rossz hogy elkezdesz kompromisszumokat kötögetni egy eszközzel szemben, aminek minden funkcióját kifizetted, amiért pénzt adtál, és ha hibái vannak akkor jóleszaz alapon elkönyveled, mert megvetted, visszaküldeni macera - vagy épp nagyon kétséges a te esetedben is. És ilyenkor fordul át a tulaj abba a hibába, hogy az eszközét dlágaszágnak tekinti, ami igaz hogy nem jó, de ha bárki csak csúnyán néz rá abból örök harag lesz. Persze megértelek, nem te vagy az egyetlen. A kollégám rendelt valami Ulefont-t, amin nem használható a GPS, halk mint a rosseb, a fényképezőgép akkor fókuszál ha épp úgy tartja kedve, DE!!!....DE!!!! mindenki helikopter mert az egy nagyon jó kis teló.
Aha.
-
válasz
Future today #119 üzenetére
Te magad írod, hogy szar a GPS... A kamera se oké...
Az hogy a Te szokásaidhoz teljesen megfelel, csak megalkuvás , pedig 200$... Értem kell a kompromisszum... De nem ennyiért.
Persze, oké, " Neked ennyi elég" de ezzel magadat amitod, meg minket akarsz meggyőzni, hogy márpedig ennyiért ha szar is, az alacsony igényeknek megfelelő....
Kezdd cáfolni.
Kb mint amit a kolléga ír.. veszek egy autót, de nincs 4 kereke... De attól még jó autó.. hát nem!
-
Dester31
tag
Feltettem az új ROMot, kézzel flasheltem meg az itt leírtak szerint, mivel az automatikus frissítés nem sikerült.
Ha valaki szeretné megcsinálni úgy, mint én, szívesen segítek, mert nem volt triviális, a fent linkelt oldal csak a végső lépést csinálja meg. Először kellenek az MTK driverek, majd a Flash Tool, nem árt lementeni az NVRAMot (nekem ezt nem sikerült), majd utána jöhet a frissítés.
Egyelőre sok változást nem észleltem. A durva GPS pozíció keresése talán jobb, műholdakat továbbra is nehezen talál. Ki fogom próbálni újra autóban is, mert az nem érdekel, hogy lassan talál műholdakat, az lenne a lényeg, hogy utána legyen pontos és tartsa is.
-
Future today
csendes tag
A frissítés simán felment nekem, viszont a GPS még mindig nem jó. Nemhogy nem pontos, az a csoda, ha talál jelet és nem dobja el 2 másodperc múlva.
Egyébként 5. napja használom a Future-t, SOT bőven 4 óra felett, és igen jól egyberakott cucc ez. Az én szokásaimhoz tökéletesen megfelel. Fényképezésre FÉNYKÉPEZŐGÉPET használok, GPS-re meg talán évente egyszer kell a telefon. A térkép része amúgy bőven elég.
A teszttel kapcsolatban csak annyit, hogy nekiállhatnék benne cáfolni egy csomó mindent, de nem teszem meg, mert hosszú lenne, és erre nem érek rá. Sajnos a teszt minden szavából süt az ellenszenv, és a "fele sem igaz". Ez csak elhitelteleníti a Mobilarena tesztjeit. Bocs.... de az a véleményem. -
szizso71
tag
válasz
Dester31 #117 üzenetére
nekem gyári van, mégse megy fel.
kivettem az sd-t frissítés előtt. mégis "kérjük ellenőrizze az sd kártyát" hibával leáll a frissítés.
más:
nekem a dizájn mindent visz ezen a telón, 5.5 inch kijelzőbe, egykezes használatra teljesen alkalmas.
nagyon gyors, note edge volt előtte a touchwiz akadt, a tárcsázó kicsit sokat gondolkodott.
ezt még nem sikerült megakasztani. a gps valóban kaki, remélem tudják javítani.
nem olyan rossz ez a teló mint ahogyan sokan írjátok, anélkül, hogy próbáltátok volna. -
Dester31
tag
válasz
nagyito88 #113 üzenetére
Ha rákerestek a Settings --> About phone --> Wireless update menüpont alatt, már elérhető az új frissítés. Én most töltöm le, majd telepítem fel, az eredményekről beszámolok. Nagyon kíváncsi vagyok.
Az SD kártyát vegyétek ki a frissítés előtt a telefonból (ha van benne).
-
nagyito88
aktív tag
Nah most írt az UleFone, a kérdésemre mikor jön ki a javítás, ami a gps-t elvileg javítaná.
Az alábbi választ kaptam: "Today or tomorrow there bug fix should come out"Majd meglátjuk....
-
TTTotya
senior tag
+1 Pont ezt akartam írni. Ennyi pénzért jó Meizu vagy Xiaomi telókat lehet venni, amikkel azért jóval kisebb kockázatot vállal az ember.
Én nem azt mondom, hogy féljünk minden újtól, valakinek úttörőnek kell lenni, de attól, még ez a telefon csak egy C kategóriás bughalmaz, hogy több pénz lett érte kiadva, mint amennyit ér.
A sz!r akkor is sz!r marad, ha 10 milliót ad is érte valaki.
-
RaveForce
veterán
Ördögi körbe is fordulhat, tipikus példája egy fórumozó, aki 256GB-os modellre vár...
basszus
ki volt az aki ezeréve várt márt egy telefonra hogy megvegye, de végül sose... talán blade1-ese volt, anno tele volt minden topik vele, de pár hónapja nem láttam, és csak most ugrott be a "hiánya"
-
nemszabad
tag
Csutka kutya újra szerepet kapott!
Továbbra is nagyon aranyos!
-
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Dester31 #104 üzenetére
Ha GPS-en valamit okítanak, akkor már Én is boldog leszek....
Egyre jobban kezdek benne kételkedni.Az újenyomat olvasó érdekes. Egész nap tesztelgetem tokkal és anélkül,
Minden esetben 10 ből kb 7-8 alkalommal elsőre oldja, vagy hihetetlen jó az ujlenyomatom,
vagy csak mákom van -
Dester31
tag
Ígértem GPS-es tesztet. Tegnap kb. 150 km-t vezettem, és sajnos a Waze használhatatlan. Rendszeresen lerakott mellékutakra nyílegyenes úton, így aztán jöttek a hülyeség üzenetek a fülembe, hogy most azonnal kanyarodjak balra arra az útra, amin egyébként is haladtam.
Ha ezt megjavítják, már boldog leszek. Ha az ujjlenyomat-olvasón javítanak, annak pluszban nagyon fogok örülni. Most kikapcsoltam, meglátjuk, hogy az üzemidőn mennyit változtat (valaki javasolta korábban, egy próbát megér).
-
citkar
addikt
válasz
nagyito88 #95 üzenetére
"kell egy olcsó kínai telefon"
Voltam így én is, uleFone-t is vettem, de az kb 120-130 USD volt. 200 USD közelében megbízható készüléket is lehet vásárolni, sokkal kevesebb kompromisszumot kell kötni egy jobb gyártó készülékével, mint ezzel.
Ilyen árban szerintem nem ajánlott. 150 USD alatt talán megfontolandó lenne, de ott is csak talán. -
nyisziati
veterán
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal.
1) új fejlesztésű telefont nem veszünk. Min. 3 hónap + részletes tulajdonosi teszteket megvárjuk.
2) "B" és "C" kategóriától óvakodunk. Csak végső esetben.A THL-lel én is beleestem mindkét csapdába, lett is bajom. + A GPS-t is csak külső vevővel tudtam 1,5 évig használni, elég is volt.
Eztán csak bevált "A", vagy "AAA" kategória. Azon belül is bevált típus, többezres hsz-ű topikkal.
-
spect80
senior tag
válasz
nagyito88 #95 üzenetére
Kínai telefon vásárlás előtt érdemes, sőt erősen ajánlott még mindig a vonatkozó fórumokat megnézni.
Sajnos sokszor a teszteken sem derülnek ki a turpisságok, köszönhetően a rövid tesztelési időszaknak, vagy a tesztnek tűnő fizetett promo-knak.
Bevallom én is mostanában dőltem így be az Umi Super-nek. Olyan alapvető hibái vannak, amire az ember nem is gondolna ennyi pénz kiadásakor: Térerő, GPS, érintőpanel problémák. Csak teszteket néztem, fórumokat nem. Előtte sokáig Meizu-m volt, ismerősi körben pedig néhány Xiaomi. Mindegyiknek csak elhanyagolható apróbb hibák vannak, olyanok, amik a nagy gyártókéban is. Elhittem, hogy minden kínai gyártó hozza ezt a szintet. De egy lapon sem lehet említeni az Umi, Ulefone, Elephone, stb. gyártókat mondjuk egy Xiaomi-val. Ami azért erősen félrevezető, mert árban viszont kb. ugyanott vannak. -
blueMerle
veterán
válasz
nagyito88 #95 üzenetére
Tanultam belőle, sose vegyen az ember kínából új modelt, várjon vagy fél vagy1 évet vele, amíg kisul, hogy mi múködik mi nem. Azután kezdjen elgondolkodni mi kell neki mi nem.
Vagy veszel akár 2 éves, korábbi prémium modellt. 150 Euró körül osztogatják pl. az Mi4-es Xiaomit nálunk itthon 2 év garival, ami egy tömény vicc ezért a telóért még ma is. És mire nem elég?
Nem valami dzsunkafon, hanem egy olyan gyártó korábbi flagship modellje aki azért már letett valamit az asztalra. Én is nagyon sokszor megégettem már magam B brand gyártók telóival (Umi, Doogee,...), ahol leginkább bosszantó apróságok jöttek elő, mintsem katasztrofális hibák, mégis ezek elég komolyan csorbitják a használhatósági faktort.
-
-
nagyito88
aktív tag
Én úgy idnultam ki, hogy kell egy olcsó kínai telefon, napi használatra. Mert 200 000 ért nem vennék prémium telefont. Max 200 dollárt állapítottam meg. Nem vártam csodát se prémium minőséget.
Viennát akartam, 176 dollár körül volt akkor, jött a kedvezményes vásárlás 199-ért Future személyébe.
Belentem, alavetően jól hangzott a dolog, hogy 24 dollár pluszért +1gb ramot meg pár extrát kapok.Nem várnék sokat tőle, csak működjön a GPS. Ezen kívül bajom nincs vele.
Kb kavi 2 alkalommal használnám a GPS-t, vagy még annyiszor se. De lehangoló eléggé így, meg a tudat, hogy ha kell akkor SINCS nem jó érzés.Csoda persze nem lesz nem is várok, nem fogja meg a sputnyikot meg hubble vételét. De legalább legyen vétel. Mert most ha talál sima sétálás közbe elhajítja.
Ha ezt beszítvam, akkor ez van, senki nem kényszerített, én döntésem volt. Ez volt az első kínai telefon vételem, Meg is járhattam vele.
Tanultam belőle, sose vegyen az ember kínából új modelt, várjon vagy fél vagy1 évet vele, amíg kisul, hogy mi múködik mi nem. Azután kezdjen elgondolkodni mi kell neki mi nem.
-
spect80
senior tag
válasz
nagyito88 #91 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem várj csodát az SW update-től. Vagy leginkább semmit se, és ha mégis megoldja a GPS problémát akkor kulcsold össze a két kezed
Az én véleményem, hogy budget (amik most már nem is annyira budget-ek) kínai brand-eket venni kb. olyan mint amikor bemész a kaszinóba és felrakod a pénzed a feketére. Vagy bejön, vagy nem, de minél többet raksz rá, annál valószínűbb, hogy nem.
Volt pár gagyi és nem gagyi kínai telefonom, de már az elején meg kellett tanulnom, hogy a kínai üzletpolitikához felesleges "nyugati" vásárlói tudatossággal hozzáállni, mert nem aszerint működnek. Ahhoz, hogy igazán tudd mit várhatsz tőlük, a távol-keleti és azon belül is a kínai szemléletmódot, az ottani viszonyokat kell megismerni.
Miért olcsóbb egy kínai telefon? Mert nincs raktárkészlet, retail-, és szervizhálózat, reklámköltségek. És amit annyira nem propagálnak, de látszik a termékek minőségén, hogy bizony K+F, minőségbiztosítás és tesztelésen is spórolnak amennyit tudnak. Ezért tartom többek között hibás érvelésnek a sokak által hangoztatott "de a samsung/notebookod/géped/cipőd/stb. is Kínában készül" megjegyzéseket, mert kb. annyi a közös bennük, hogy Kínában készülnek.
Szóval amikor azt írod, hogy
"Ennyire nem lehetnek Ökrök, hogy így dobnak piacra valamit, hogy a "csúcs" modell ezen a ponton javíthatatlan és hibás. "
pedig sajnos nagy eséllyel ilyen ökrök. És az a gond, hogy ha a minőségre most akarnának rámenni, akkor egy beszállító csere és/vagy áttervezés kéne, ami nem megy egyik percről a másikra. Mire ezeket megoldanák a telefon renoméja és a hw avultsága miatt nem venné már senki. Ez így sikerült és kész.Csak nézz be pl.: az Umi fórumára. Szinte minden típussal alapvető problémák vannak, és csak a reménykedés és hitegetés megy, hogy talán majd a következő ROM megoldja. Persze nem oldja meg,mert egy tervezési vagy hw minőségi hibát nem fog megoldani egy sw.
Na inkább abbahagyom, mert nagyon sok minden kikívánkozik belőlem a témában, de nem ez a megfelelő fórum. -
nagyito88
aktív tag
Persze, igazából napokon múlt az egész dolog, kezdtem beleunni a várakozásba.
Pár hete Pénteken írtam nekik mikor küldik már, erre nincs válasz.
Ok várok 1-2 napot és visszamondom.
Hétfőn jött az üzenet Just Relax, ezen a héten küldik. Erre másnap és jött az értesítés, hogy feladták.Ha nem küldik 3-4 napon belül akkor váltok és egy redmi note 3 pro készüléket választottam volna.
Nekem egy bajom van vele a GPS azt ha megoldják nem lesz panaszom "Még" aztán lehet 1-2 hét és én is kivágnám az ablakon. -
nagyito88
aktív tag
válasz
nyisziati #88 üzenetére
Elvileg a készülék más kategóriát ígér mint a belépő modellek.
Persze lehet 100 dollárért is telefont venni. Sőt talán még olcsóbbat is.
De nem ilyen formában. A SW-s bakikat, ha javítják nem lesz olyan siralmas es, persze a Pallos a GPS kérdése.Itt egy "gyártói" videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=g6WpZjrzH5ASim kártya nincs a késtülékben. Viszont WIFI-re van csatlakoztatva a ketyere. (Gondolom gmaps térkép miatt) Ha jó fej akarok lenni akkor nem feltérelezek valami háttérbeli mókolást és elhiszem, hogy javítani tudják szoftveresen a dolgot. De még mindig a kérdés az, hogy mi a valóság.
Ennyire nem lehetnek Ökrök, hogy így dobnak piacra valamit, hogy a "csúcs" modell ezen a ponton javíthatatlan és hibás. SW gond oké, minden friss rendszer bugos főleg a kínai gyártóknál.
-
válasz
nagyito88 #86 üzenetére
239$ nagyon sok ennyi hibáért...
68 ezer netről egy Redmi Note 3 Pro... És B20 nincs, de onnantól kezdve meg minden fullos.
Szóval inkább az ulefone nem tudja helyezni magát a piacon.
199$ is sok érte... Az , hogy GPS működjön ne legyen már kiváltság.
Összecsaptak.. ennyi, keresni kell másik gyártó partnert. De eddig tényleg erős a negatív visszhang az ulefone felől...
199-ert nem lowprice, hanem lowquality
-
nagyito88
aktív tag
válasz
nagyito88 #86 üzenetére
Ja és még egy, a GPS-t ecsetelik páran, hogy a készülék ház miatt van az egész zavar.
Szerintem akkor módosítottak volna a házon nem?Ha a GSM antennák jelei valamint a WIFI és Bluetooth kijut a házból akkor a GPS miért ne jönne?
Teszteltem a GSM jel erősségeket a Samsung Note3 készülékével összevetve (Párom örökölre lassan 1 éve.)
Ha hinni lehet a programnak, nem volt gyengébb a jel a két készülék között.Persze ettől még lehet HW hiba, de az nagyon nagy szívás lenne
-
nagyito88
aktív tag
Nekem momentán van egy Future készülékem, a GPS-en kívül semmi baj vele, szerethető, élhető készülék.
(A GPS viszont marha bosszantó... DE elvileg jön a javítás már tesztelik. Az összes Helio P10 telefon küzd ezzel mellesleg. GPS rész valahogy még nem az igazi nekik.)Elolvastam a tesztet és vannak olyan részek amik nem teljesen igazak arra a szériára amiből én kaptam.
Az első 3-4 töltés alkalmával valóban pocsék volt a készenléti idő, már javult.
Sokkal, mintha éledne a telep DE lehetne jobb.Az alap rendszer egy kaka, ne várjunk tőle Samsung LG vagy Sony featurekkal teletűzdelt valamit.
Alap android és kész. Kb 3-4 óra alatt sikerült pofássá varázsolnom.
Eszméletlen gyors a kegyere. A mobil hálózatot satbilan tartja két hálózaton lógva, Telenor és Telekom.Tűéles a kép és baromifényes, a fényerővel nincs gond.
A lekerekített széle a képernyőnek, oké, DE könyörgöm ne várjunk már tőle egy S6 EDGE vagy S7 EDGE kijelzőt.A szilós dolgot megint nem értem, enyém tök korrekten van illesztve, nincs tulfolyás.
Lehet már módosítottak a gyártáson és az alkatrész beszállítókon?A ghost touch vagy mi a fene, nálam eddig nem jelentkezett. A fólia viszont idegesítő valóban.
A kontra pedig a GPS és az Akku lehetne combosabb. De ennyi.
239 dollár. Az S6 edge kb 480-500 dollár körül alakul. Akkor most hogy?
Pozícionálljuk már az ára alapján a készüléket.LowPrice kategóriába tökéletes HA a GPS-es bakit megoldják a kemerához is jön a javítás, azt is csak összecsapták.
Nem prémiumként kell ránézni Ennyi.
Én 199 Dollárért rendeltem Ápr 04.-én, kitartóan vártam rá nem keveset, mire ideért.
-
nyisziati
veterán
válasz
RaveForce #79 üzenetére
+1 !!!
Már amikor ránéztem a kommentszámlálóra, nagyjából tudtam, mire számítsak...
Mindegy, azért a lényeget kimazsolázgattam. Külön örültem a Paris többszörös pozitív említésének, mert én is szoktam ajánlani, mint B20 képes budget alternatívát. És még jól is néz ki, az anyaghasználata is kellemes. Kéne még pár ilyen.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Írt az uleFone illetékese nekünk emailt éjjel, hogy tudnak a hibákról. És javítást ígért. Illetve az új modelleket küldik majd tesztre egyenesen Kínából. Meglátjuk.
-
klampfer
tag
Szia Dester,
Mivel a Paris-al ár/érték arányban maximálisan elégedett vagyok, így a kezdetek óta követem a Futuret mint lehetséges utódot. XDA-s topicban írnak 2-3 napja az új rom kapcsán, ami az ígért GPS javítást sajna nem hozta. Nem is fogja, mert HW gond lesz, illetve a forma válaszaik a GPS kapcsán is ezt sugallják
Erre keresd, lehet pár oldallal előbb is taglalják már, illetve egy fejlesztői rom xda topic is volt, de az a cégnél néztem, nincs nálam a link.
http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/ulefone-future-5-5-mtk6755-64bit-4gb-t3293477/page28
illetve az adott Juli 27.-ei hozzászólás:
Here is the link https://drive.google.com/file/d/0B-u...ew?usp=sharing
The celluar data has improved, with this update.
The WiFi is still like were in the 90's dial up speed
Getting download of 1,86 Mbps and upload of 10.03 Mbps
My connection is 50 Mbps down and upload is 10Mbps.Anyone else has issues with Wifi?
Akku gondok optimalizációval rendben lesz, Android Backup bug gondolom még mindig van, az ujjlenyomat olvasó drivere is gáz még, ha kikapcsolod, elméletileg 30% akku időt nyerhetsz, stb....
Az akkut kalibrálod, akkor a merülést is lineárisan méri majd, vagy idővel úgyis beáll ha annyira nem zavar.Summa még nagyon kiforratlan és szvsz szoftveresen javítható lesz a GPS-en túl minden, de Ule azért szeret betartatlan ígéreteket tenni (bérfejlesztettnek...),
Nagyon sok info van PDA4RU-n is!
-
Dominó85
addikt
Siralmas eredmény... Snapdragon 615 + FullHD kijelző + 3010mAh (Xiaomi Mi4i - Miui 7, LP 5.0.2) és eddig akárhogy baxtattam a telefont 4 óránál kevesebb kijelzőidőm (de inkább 5) sohasem volt!
Nagyon nagy az esély rá, hogy az Ulefone-nál szoftveresen van elszórva valami. Nézd meg, mi az ami nagyon zabálja az erőforrást. Lehet, ha azt lekorlátozod, máris javul a helyzet.
Ghard
Összességében szoktam nézni a gyártókat, de elismerem, hogy vannak mindig jó/jobb modellek. Például a Lenovo-nál (nem csak azért mert van) a K3 Note egy romcserével ugyan, de nagyon eltalált eszköz, remek árral. És az első széria hibáit a K50-T5 modell utáni K50-T3S-vel javították. A Xiaominál van ugye a nagyobb aksis Redmi, meg az Mi4i/c amik nagyon el lettek találva. Az Ulefone-nál a Paris-ról én is szinte csak jókat hallottam. Az Elephone viszont messze kerülendő. A Zopo rendre az Aksi alulméretezésével vagy szoftveres kapitális baromságokkal rontja a renoméját. A Lenovo a második olyan gyártó, aki nem képes kamera szoftvert írni. Összeházasodhatnának a Sony-val.A Jiayu anno alkotott 2-3 nagyon faxa telót, azóta a konkurencia azonos hardveres telóihoz mérten 50 dollár felárral égeti magát... A Vernee még nagyon új. Letették a Thor-val a névjegyüket, de kihagyták az értesítőledet! WTFAK?! Az Apollo-val arathatnak, de a Lite ki tudja nem jött-e későn. A Xiaomi meg csak úgy fossa magából a modelleket, amivel a Samsungot juttatja eszembe. Ergo kb egy ój android főverziót sem fog megélni a legtöbb telójuk.
-
Ghard
őstag
A paris 130 dollár, mégis milyen extrát akarsz mellé a telefonon kívül?
Ennyi pénzért kapsz egy szép megjelenésű használható telefont, az átlagnál kisebb alsó és felső kávával.
A Future marketingjét is láttam, pontosan tudtam, hogy ez lesz belőle, egy túlárazott telefon. Ami olcsó megoldásokkal kellemetlen használatot fog adni.
Viszont neked az egész ulefone brand egy szar, erre reagáltam. Mert ez így sehogy nem igaz, olcsó kínai, tény. De nem minden modelljüket kell elásni. Ez a gyártó legalább összerakott egy normális üzemidős telefont, nem úgy, mint a többi viccgyártó a 2000-3000mah-s vackokkal(#71) Dester31
Az ujjlenyomat olvasó és a screen gesture szokta nagyon leszívni az akkut, ha nem használod ezeket érdemes kilőni. -
Dester31
tag
Hadd védjem meg AliceWake-et: én most beszéltem, illetve találkoztam vele először (nem vagyok alapvetően túl aktív itt), összesen kb. 2 órát beszélgettünk telefonon és élőben. Rendkívül értelmes, okos, kicsit nyers, "nagydumás", humoros nő, roppant szimpatikus volt, bár én bírom az ilyesmit, én is hasonló vagyok. Az írása is korrekt, bár a stílusa nem 100%-osan jön át a cikken keresztül.
(Picivel írom: és tényleg nagyon csinos.)
-
Dester31
tag
Na végre egy objektív ember, aki nem hagyja magát az orránál fogva vezetni.
Holnap fogom használni Waze-re a telefont először kb. 200 km-en, boldogan megosztom a tapasztalataimat.
Az aksi visszajelzés egyébként érdekes. Tegnap reggel 8-ról vettem le a töltőről, este 11-kor 40%-on állt az aksi 2 és fél óra kijelzőidővel (sok nyomkodással, zenehallgatással, index app, swarm; Bluetooth, location, wifi bekapcsolva végig, stb). Direkt nem tettem fel töltőre az éjszakára, reggelre 34%-on volt 7 órakor. A kijelzőidő kb. 2 óra 35 perc volt ekkor.
Ezután már rohamosan merült, a munkahelyem felé félúton pici zenehallgatással már jött az üzenet, hogy 15%-on van az akkumulátor, utána 20 másodpercenként ment le 1%-ot. Végül 20 perces séta alatt (végig ment a spotify offline módban) mire beértem, 1%-ra merült, és ezt tartotta is, nem kapcsolt ki.
Lenne még ezen is mit optimalizálni, de nekem teljesen kielégítő, hogy teljes fényerős kijelzőidővel, sok nyomkodással lazán megvan az egy nap, kompromisszumokat nem kötve.Egyébként nekem még nem jött le az update, még mindig a Future_20160622124503 verzió van fenn. Hol látod az új verziót?
Én itt is néztem, itt is ugyanez látható: [link] -
Dominó85
addikt
a teljesség igénye nélkül - bírom a hozzád hasonló embereket és remélem érzed az iróniát...
davidsone
A Xiaomi egyes modelljei is szinte teljesen fémek.Kamerában biztos jobbak az Umi-nál, de ha az nem lényeg, jó lesz az Iron is. Nem mindenki annyira kamerabuzi, mint én.
-
klampfer
tag
"SimTelep, Oukitel, Ulefone, Umi, Zopo, Jiayu, Lenovo, Xiaomi. Szóval kicsit több rálátásunk van azoknál akiknek az első kínai telefon forog a kezükben és eddig Samsung/Sony belépő/középkategóriás telefonjuk volt csak. "
Köszi a Bizalmat
Sim telep, XIAOMI és Jiayu kivételével az összes általad sorolt brand valamelyik típusával/típusaival volt/van mélyebb vagy kevésbé mégy közvetlen kapcsolatom.
Viszont ezek felett Coolpad, ZTE, OnePlusz1 és 2, Elephone, és ASUS is volt nálam hosszabb/rövidebb ideig.
Akkor most nyertem?Mindegyik gyártó minden típusánál lehet találni nekem nem tetsző vagy valós hibákat, sajna a tökéletes egy elméleti fogalom. Van jobb és rosszabb készüléke mindegyiknek.
-
Dominó85
addikt
válasz
davidsone #64 üzenetére
Nem lesz baj az Iron-nal szerintem, egész jókat olvasni róla.
Igazából egyik márkát sem merem ajánlani. Mert mindegyiknek vannak nagyon jól sikerült darabjai. Csak ugye a haladó kor és az emberek eltérő igénye óriási halmaz. Így legtöbbjük kapásból kiesik. Én úgy vagyok vele, hogy aki keres és mer, az talál. -
Dominó85
addikt
AliceWake majd belejön. Nincsen azzal gond, hogy egyelőre még keresi azt a stílust, ami legtöbbünknek elfogadható lesz. Csak sk itt a felesleges hápogás a szakmai tudását illetően, főleg olyanoktól, akik az ő szintjét sem érnék el. Az én munkámat se tudná csak úgy bárki elvégezni, sőt egyáltalán nem. A szépség pedig relatív, mint mondtam. Nekem ő nagyon tetszik.
davidsone
Azzal hogy azt írom, én csak cUmi-nak hívom?
Az nem tetszik bennük és a készülékeikben, hogy valami (egy, max két dolog) rendre kritikán alulira sikerül. -
Dominó85
addikt
Mondod ezt olyanokra, akiknek a kezében már egy tucat, ha nem több megfordult. Duliee kolléga nagy Lenovo szakértő lassan. Nekem/nálam járt már a teljesség igénye nélkül: SimTelep, Oukitel, Ulefone, Umi, Zopo, Jiayu, Lenovo, Xiaomi. Szóval kicsit több rálátásunk van azoknál akiknek az első kínai telefon forog a kezükben és eddig Samsung/Sony belépő/középkategóriás telefonjuk volt csak. Egyébként pont ezen csoport szereti az általad felsoroltakat hangoztatni.
-
davidsone
addikt
Nagyon nyomúlnak ezek a kínai telefonok be is nevezek egy UMi IRON-ra kíváncsi leszek milyen lesz...
-
Markec
csendes tag
Megnéznék egy Umi Super tesztet. Volt oldal, ahol ezzel az uLeFone-nal hasonlították össze és a Futuret hozták ki jobbnak. Nem túl bíztató...
-
atike
nagyúr
Kínaim telefonom van, az iPhone sz*r (
- oké, nem sz*r, de túlárazott, túlhypolt, túlzárt, divatmenő túlzás), de attól még ez is az. Ha szépíteni akarod ha nem. Maga a tulaj aki a telefont a teszt erejéig kölcsönadta is ezt mondja...
Ez a készülék - mint ahogy írtam is korábban - papíron jó, de sajnos csak ennyi. Peace.
-
klampfer
tag
Nincs Futurem, de valamiért olyan érzésem van, mint ha a cikk kifejezetten a hibákat sorolná és nagyítaná csak fel, és kommentekben persze rácsapott egy csomó
"Kínai telefonok szarok, az Iphone az isten"
egy másik csoport
"haver szerint Xiaomi a tuti... B20??? MI??? nem, köszi nem kérek vitamint ,Mindez a lassan elérem a 10.000 hozzáoszlást 1 év alatt, mennyire kafa leszek szellemében
Sajnos 1 valós tulaj és pár normális racionálisan mérlegelő hozzáoszlással indul a topic...
Így inkább őket kérdezem,
a GPS (ami félek nem javítható szoftveresen..) mennyire valós probléma Wazze vagy GMaps alatt?
(ja nekem nem PokeGO-ra kell)
Az ujjlenyomat olvasó, Mobil hálózat és kamera is javitva a tegnapi frissítés után, ezek valós használati tapasztalataira én kíváncsi lennék még
Köszi
-
Bad Pritt
félisten
"Összesen fél órát beszélgettünk, körülbelül másfél órát osztottuk a mobilnetet, néha ránéztünk (egy számjegyű percekben mérhető) a Pokemon Go-ra"
Ezt átfogalmaznám.Amúgy jó teszt, mondjuk ezt az ulefone-t sosem értettem igazán.
-
Fall-N
veterán
Ezt láttam már néhány honlap reklám bannerjén. Gondoltam, hogy nem egy nagy szám, de hogy még az átlagot sem hozza az már gáz. Magyarul azt hittem egy tipikus Helio P10-es kínai kacat amiből ezer meg egy van, de ez még megbízhatatlan is. A Lenovo féle logo hasonulás is elég gáz. Na ez az a márka amitől nem várnék semmi jót.
Ennyi pénzért innen Xiaomi, vagy Huawei P8/P9 Lite.
-
Dominó85
addikt
Volt a kezemben Ulefone Paris is. Semmi extra telefonok. Amit a fenti tesztkészülék is megerősít. Csupa trükközés és gáz dolgok. Nálam az Elephone/Umi szintjén van a "gyártó". A ZTE Blade-et is mennyien imádták anno (nekem is volt évekig), de ha belegondolsz már akkor is csak az ára volt kedvező, mert maga a rendszer egy kalap barna kupac volt, a "kamerájáról" nem is beszélve. Mennyien vesznek a mai napig agyonárazott, középkategóriásnak mondott, ipari hulladék Samsung és Sony telefonokat? Én sohasem tartoztam a tömeghez és így érzem magam jól. Aki beeee akar szállni a bari-sorba, tegye. A cikket ha figyelmesen végigolvasod, eltekintesz az esetleges túlzásoktól és megnézed milyen marketingje volt a megjelenése előtt a telefonnak... Teljesen más lesz a véleményed vagy nem. De ez persze mindenkinek a saját belátására van bízva.
Azoknak akik AliceWake-kel bizgerálnak: És akkor mi van, ha az én harminc éves búróm nagyon bírja a csajt. Nekem a stílusa is bejön és nagyon szexi, csinos arca van. Ennyi. Valakinek Pamela Andersson valakinek Halle Berry, de van akinek Szörnyella de Frász tetszik. Jó lenne felfogni, hogy egyének vagyunk, eltérő igényekkel és ízlésekkel.
-
spect80
senior tag
A kínaikban mindenképp becsülend az a túltolt önbizalom, ahogy a telefonjaikat elnevezik és promotálják. Ez a telefon annyira jövőbemutató, mint amennyire az Umi super. Flaship killer? Ja, max. a súlya miatt. Ha ráejted egy flagshipre, biztos kinyírja azonnal
-
A xiaomi redmi note 2 sem produkál 2-2,5 órás kijelzőidőnél többet,főleg mobilnetezéssel.Legalábbis ami nekem volt még nemrég.Annál botrányosabb üzemidőt még életemben nem láttam.Szerintem azt még ez sem tudja alulmúlni.
-
dlaj
őstag
válasz
#65537792 #43 üzenetére
Nem csak kép, mozgókép is.
Egy (vagy több) MATV adásban is szerepelt. Nem rossz csaj, de sokszor már a barokkos fogalmazást is túlzásba viszi. Ez nem erény, (Jöhettek azzal, hogy olvassak mást!)
Ma mai lead-et meg nem is értem: A gyártó az idei MWC-n mutatta be (majdnem) káva nélküli készülékét, amit kellemes formaterv, elképesztően gyors rendszer és ijesztő minőségi kihozatali arány egyaránt jellemez.Nem hiszem el, hogy ez mindenkinek világos!!!
-
blueMerle
veterán
"Kár érte, jó ügynök volt"
Sajnálom hogy így sikerült eltolni ezt a készüléket, formára nagyon bejön.
-
törölt tag
-
citkar
addikt
Két éve volt uleFone készülék a kezemben hosszabb ideig. Nem volt tökéletes, de jól nézett ki, olcsó volt (120-130 USD), tulajdonképpen működött minden lényeges dolog, akkor annyit megért...de ennyiért?
-
drfedayn
tag
Ingyen sem kene de azert 2 dolgot megjegyeznek. 1 az h a play aruhazon meg par rendszerszintu alap cumon kivul nincs semmi rajta azt meg tudnam szokni mas gyartoknal is. Ilyen szempontbol kamaznam ezt a gepet. Viszont a kinai recoverynal hangosan felrohogtem gyaa
eloben valszeg repult volna az emeltetrol
-
Fejvadi
nagyúr
Lesz jövőre is, lehet próbálkozni.
Köszi a tesztet. -
Csapoati
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
ulefone elephone és többi társaira gondoltam.
Nyílván nem egy meizu-ra, vagy redmi szériára, azokkal nincs gondom csak ezeket best buy-ként reklámozzák közben meg egy ipari hulladék kategória.
Kijelző az első amit megnéz az ember, ha ott elvérzik vagy az érintése rossz akkor lehet csilivili szuper hw alatta, ha nem lehet irányítani élvezni a GUI-t, véleményem szerint, és ez is itt vérzik el. -
Dester31
tag
Nem védeni akarom a terméket, mert tényleg melléfogtam vele, de azért kíváncsi lennék, hogy a teszt olvasása nélkül kézbefogva a fórumozóknak mi lenne a véleménye. Azt ugyanis már megszoktam más tesztek alatt is, hova mindenről látatlanban is nagyon határozott véleménye van mindenkinek. Most abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy ezúttal van első kézből összehasonlítási alapom.
Mert ennyire nem szar. Félreértés ne essék, láttam már nagyon szar telefont. Ha ez is az lenne, már visszaküldtem volna.
Ahogy írtam, teljesen használható, gyors, meg se röccen, stabil, kisebb-nagyobb hibákkal (a nagyobbakra elvileg jön egy OTA frissítés még a hónap végén).
Persze ha Galaxy S7 Edge-hez van szokva az ember, akkor csalódni fog, naná, de nem is annyiba kerül.Engem inkább két dolog bosszant:
- hogy elkerülhető lett volna sok hiba kis odafigyeléssel és körültekintőbb teszteléssel
- néhány hiba esetleges, nem konzisztensen jelentkezik - és ez a rémisztő inkább. ("Mi jöhet még?" effektus.)Na befejeztem
-
Sebhelyes
senior tag
A vérteknősös kép egész jó lett!
-
Dominó85
addikt
A készülék nem, de Alice kisasszony szépsége megfogott (már mikor...
). Ahogy Duliee kolléga is írja ez az Ulefone vagy mi a szösz a szó szoros értelemben a "dzsunka" szintjén ragadt. Hatalmas marketing pátoszok és a nagy semmi mögötte.
-
Újabb kudarc az ulefone-tól... Amúgy se nagy elvárással olvastam a tapasztalatokat róla...
Igazából a gyártóját kéne megtalálni, és bezáratni...
A kijelző megoldása trükkös, és azt mondom okés is lenne, de az egész készülék elnagyoltnak tűnik, minden téren..
-
TTTotya
senior tag
Max 30 ezerért játszósnak.
-
Bibby
addikt
Felhalkítani?
Szakzsargon? -
Ez uleFone F*cktour lett...
..nem elég, hogy - számomra - b@szott nagy, de még sz@r is. -
pomorski
őstag
Köszi a tesztet! A címválasztás zseniális.
-
Dester31
tag
Lehet, hogy én nem voltam elkényeztetve eddig, de nekem a kijelzővel semmi bajom. A lekerekítés parasztvakítás, az tény, és hülye szögekből nézve nagyon szar. Szemből elmegy. De valóban jobb lett volna, ha nem erőltetik ezt a 2,5D hülyeséget. (Főleg amiatt, amit AliceWake is írt, hogy így a tok csak három oldalról védi, és hát tudjuk, hogy a vajaskenyér is mindig melyik oldalára esik...)
-
Ghard
őstag
Ennek is az a baja, mint az összes olcsó "flagship killer"nek, ennyi pénzből ez nem megy.
A káva nélküli kijelző bejelentéskor is szemfényvesztő megoldásnak tűnt, az is lett.
Kameráról meg az akkuról jobb nem is beszélni, kis túlzással fele ennyibe kerülő telefonokba jobbat tesznek.
Kínai telefonokat viszont megéri venni, csak a közép vagy alsó kategóriában kell szemezgetni. -
.DLL
veterán
Imádom a tesztjeidet!
A témakövetés -> teknős poénnál hátradőlve nevettem.
A kézben tartós termékfotó viszont illetlenül bemozdult, az ilyet cserélném.
-
ADAM1337
nagyúr
Akárhogy is nézem ezek a kínai vackok nem érnek semmit.
D X5 Pro (családban is van szörnyű, kijelző érintésen spóroltak)
Vernee Thor ( digitizer spórolás )
Ez az ulefone future is ingyen se kéne így, első amit az ember néz a kijelző és megtapint, miért azon spórolják telibe az egészet, így használhatatlan kacat. -
szupermacs
veterán
Nekem tetszik a telefon.
70-ért elfogadnám, de áfával már nem kifejezetten jó ajánlat.
-
Postas99
őstag
Mégis Nomen est Omen - H(ule)Fone
Tudom hogy felesleges erről kárognom, de ezek a D brand gyártók képtelen egy katagóriával feljebb lépni.
Ennyi pénzért van már telefon is.Elnézést a tulajtól. RÉSZVÉTEM
-
szetib
tag
Annyira, de annyira várom már azt a tesztet, aminek a magyar alcíme a TELJESEN GÁZ, vagy az ULTRAGÁZ lesz :-D
Micsoda pazarlás, ráadásul minden téren. Idő, pénz, energia, nyersanyagok. Borzasztó.
-
Hallosz
senior tag
Figyelem! A készük nyomokban telefont tartalmazhat!
-
bollokcs80
Korrektor
Ennyiért drága ipari hulladéknak.....érdemes lenne megfontolni a "Különösen NEM Ajánlott" plecsnit.
Jól néz ki a rablóhusis kép....
-
Dester31
tag
Megmagyarázom a kettősséget. Ha ránézel, "hű, tök jól néz ki". IT szektorban dolgozom, a kollégáknak is tetszett a design, mindenki kézbe akarta venni, megnyomkodta. Aztán elkezded nézegetni, közelebbről, forgatod, és látod a kisebb hibákat, amelyek nem tűnnek fel elsőre. Erre mondom azt, hogy kár érte, mert elkerülhető lett volna.
És ja, sajnos nem volt jó vétel ennyiért. Amikor telefont kerestem, a hardveres specit néztem főleg. Hiba volt.
-
no more
veterán
Egy újabb kínai szemét, semmi látnivaló, haladjanak tovább!
-
Scrydhan
senior tag
Ez a 2 és fél óra kijelzőidő komoly? Am hatalmas flagship killer lett,a 299 nit főleg tetszik a helio p10 is felér egy SD 820-al és a kamera kb az x performance szintjén van.
-
atike
nagyúr
"A design "ránézésre" egyébként rendben van, kár, hogy nem mindenhol sikerült tökéletesre a kidolgozása"
De most komolyan... A mondaton belül van egy állítás, meg kb annak a cáfolata...
De a többi is amit kiegészítettél is csak azt erősíti bennem, hogy nem egy hűde jó vétel...
-
Csapoati
nagyúr
Pont ezek a telefonok ássák alá a többi korrekt kínai gyártó presztizsét, és szülik meg "az összes kínai telefon mocsok hulladék szemét" baromságot. Túlvállalta magát az uleFone (is).
-
Dester31
tag
A telefon az enyém, és van még pár megjegyzésem a fenti cikkhez, csupán kiegészítésképpen (nem magyarázkodni akarok, tényleg nem életem legjobb vétele a telefon sajnos).
- A design "ránézésre" egyébként rendben van, kár, hogy nem mindenhol sikerült tökéletesre a kidolgozása
- A fényképező problémát (zöld kép) nekem nem sikerült produkálnom, de állítólag van gond a vakuval, és a GPS-szel együtt a kamerára is várható fix
- az ujjlenyomatolvasó (nálam) ugyanolyan szarul működik tokkal és anélkül is. Néha elsőre megy, néha csak negyedjére.
- a hangszóró nagyon szarul szól valóban, de nekem nem szempont, általában némítva van a telefon, kihangosítva nem használom soha, csak BT fülessel.
- nálam (még) nem jelentkezett a ghost touching. Igazából ez az egyetlen olyan probléma, ami nem javítható szoftveresen a hangszóró mellett.
- fülessel nekem nem volt túl rossz a hangminőség, sőt, a korábban használt Galaxy S3-nál jobban szól egy hajszálnyival. Xiaomi Piston 3 fülessel hajtom.
- tegnap volt az első teljes napom a telefonnal. Sok nyomkodással, index app 2x40 perc, zenehallgatással éjjel fél 12-re 30% volt a töltöttség (reggel 8-tól). A kijelzőidőt sajnos nem néztem, de ma ugyanilyen terhelést kap majd, este lesznek pontosabb adataim.Kár, hogy ilyen kis hülyeségekkel elrontották, mert nagyon lehetne szeretni egyébként. A rendszer pattogós, belassulást sose vettem észre, használni egyébként jó.
-
atike
nagyúr
Papíron még csak-csak, de látva a kinézetét, olvasva a tesztet, mellérakva az árát... Hááááát.... Future helyett Past lett volna a jó név neki.
-
Potrien
senior tag
Hát ez nem jött össze nekik,majd talán legközelebb
-
gerii
addikt
Valahogy mindig AliceWake kapja ezeket a kínai vackokat
-
rdt89
addikt
Van ára a gépnek, talán az Allview-el versenyez?
Köszi a tesztet, az nagyszerű élmény volt, cserébe a telefon nem győzött meg. Az elején említett X20-al kellett volna eleve kiadni, az biztos kellemesebb lett volna minden téren ennyiért. A Xiaomi ezt megeszi reggelire ebben az ársávban. -
oriic
HÁZIGAZDA
Csak nem Star Trek fan a kedves kollega?
Köszi a tesztet. Azok a képek nem a legszebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest