- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szizso71
tag
válasz
Dester31 #117 üzenetére
nekem gyári van, mégse megy fel.
kivettem az sd-t frissítés előtt. mégis "kérjük ellenőrizze az sd kártyát" hibával leáll a frissítés.
más:
nekem a dizájn mindent visz ezen a telón, 5.5 inch kijelzőbe, egykezes használatra teljesen alkalmas.
nagyon gyors, note edge volt előtte a touchwiz akadt, a tárcsázó kicsit sokat gondolkodott.
ezt még nem sikerült megakasztani. a gps valóban kaki, remélem tudják javítani.
nem olyan rossz ez a teló mint ahogyan sokan írjátok, anélkül, hogy próbáltátok volna. -
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Dester31 #104 üzenetére
Ha GPS-en valamit okítanak, akkor már Én is boldog leszek....
Egyre jobban kezdek benne kételkedni.Az újenyomat olvasó érdekes. Egész nap tesztelgetem tokkal és anélkül,
Minden esetben 10 ből kb 7-8 alkalommal elsőre oldja, vagy hihetetlen jó az ujlenyomatom,
vagy csak mákom van -
klampfer
tag
Szia Dester,
Mivel a Paris-al ár/érték arányban maximálisan elégedett vagyok, így a kezdetek óta követem a Futuret mint lehetséges utódot. XDA-s topicban írnak 2-3 napja az új rom kapcsán, ami az ígért GPS javítást sajna nem hozta. Nem is fogja, mert HW gond lesz, illetve a forma válaszaik a GPS kapcsán is ezt sugallják
Erre keresd, lehet pár oldallal előbb is taglalják már, illetve egy fejlesztői rom xda topic is volt, de az a cégnél néztem, nincs nálam a link.
http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/ulefone-future-5-5-mtk6755-64bit-4gb-t3293477/page28
illetve az adott Juli 27.-ei hozzászólás:
Here is the link https://drive.google.com/file/d/0B-u...ew?usp=sharing
The celluar data has improved, with this update.
The WiFi is still like were in the 90's dial up speed
Getting download of 1,86 Mbps and upload of 10.03 Mbps
My connection is 50 Mbps down and upload is 10Mbps.Anyone else has issues with Wifi?
Akku gondok optimalizációval rendben lesz, Android Backup bug gondolom még mindig van, az ujjlenyomat olvasó drivere is gáz még, ha kikapcsolod, elméletileg 30% akku időt nyerhetsz, stb....
Az akkut kalibrálod, akkor a merülést is lineárisan méri majd, vagy idővel úgyis beáll ha annyira nem zavar.Summa még nagyon kiforratlan és szvsz szoftveresen javítható lesz a GPS-en túl minden, de Ule azért szeret betartatlan ígéreteket tenni (bérfejlesztettnek...),
Nagyon sok info van PDA4RU-n is!
-
Dominó85
addikt
Siralmas eredmény... Snapdragon 615 + FullHD kijelző + 3010mAh (Xiaomi Mi4i - Miui 7, LP 5.0.2) és eddig akárhogy baxtattam a telefont 4 óránál kevesebb kijelzőidőm (de inkább 5) sohasem volt!
Nagyon nagy az esély rá, hogy az Ulefone-nál szoftveresen van elszórva valami. Nézd meg, mi az ami nagyon zabálja az erőforrást. Lehet, ha azt lekorlátozod, máris javul a helyzet.
Ghard
Összességében szoktam nézni a gyártókat, de elismerem, hogy vannak mindig jó/jobb modellek. Például a Lenovo-nál (nem csak azért mert van) a K3 Note egy romcserével ugyan, de nagyon eltalált eszköz, remek árral. És az első széria hibáit a K50-T5 modell utáni K50-T3S-vel javították. A Xiaominál van ugye a nagyobb aksis Redmi, meg az Mi4i/c amik nagyon el lettek találva. Az Ulefone-nál a Paris-ról én is szinte csak jókat hallottam. Az Elephone viszont messze kerülendő. A Zopo rendre az Aksi alulméretezésével vagy szoftveres kapitális baromságokkal rontja a renoméját. A Lenovo a második olyan gyártó, aki nem képes kamera szoftvert írni. Összeházasodhatnának a Sony-val.A Jiayu anno alkotott 2-3 nagyon faxa telót, azóta a konkurencia azonos hardveres telóihoz mérten 50 dollár felárral égeti magát... A Vernee még nagyon új. Letették a Thor-val a névjegyüket, de kihagyták az értesítőledet! WTFAK?! Az Apollo-val arathatnak, de a Lite ki tudja nem jött-e későn. A Xiaomi meg csak úgy fossa magából a modelleket, amivel a Samsungot juttatja eszembe. Ergo kb egy ój android főverziót sem fog megélni a legtöbb telójuk.
-
atike
nagyúr
"A design "ránézésre" egyébként rendben van, kár, hogy nem mindenhol sikerült tökéletesre a kidolgozása"
De most komolyan... A mondaton belül van egy állítás, meg kb annak a cáfolata...
De a többi is amit kiegészítettél is csak azt erősíti bennem, hogy nem egy hűde jó vétel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest