- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
Én úgy idnultam ki, hogy kell egy olcsó kínai telefon, napi használatra. Mert 200 000 ért nem vennék prémium telefont. Max 200 dollárt állapítottam meg. Nem vártam csodát se prémium minőséget.
Viennát akartam, 176 dollár körül volt akkor, jött a kedvezményes vásárlás 199-ért Future személyébe.
Belentem, alavetően jól hangzott a dolog, hogy 24 dollár pluszért +1gb ramot meg pár extrát kapok.Nem várnék sokat tőle, csak működjön a GPS. Ezen kívül bajom nincs vele.
Kb kavi 2 alkalommal használnám a GPS-t, vagy még annyiszor se. De lehangoló eléggé így, meg a tudat, hogy ha kell akkor SINCS nem jó érzés.Csoda persze nem lesz nem is várok, nem fogja meg a sputnyikot meg hubble vételét. De legalább legyen vétel. Mert most ha talál sima sétálás közbe elhajítja.
Ha ezt beszítvam, akkor ez van, senki nem kényszerített, én döntésem volt. Ez volt az első kínai telefon vételem, Meg is járhattam vele.
Tanultam belőle, sose vegyen az ember kínából új modelt, várjon vagy fél vagy1 évet vele, amíg kisul, hogy mi múködik mi nem. Azután kezdjen elgondolkodni mi kell neki mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Wuthering Waves
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest