- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Dr. Romano #124 üzenetére
Azok veszik meg, akik nem olvasnak utána vagy külsőre megtetszik nekik és a belső nem fontos. Mindenki másnak, aki kicsit is ért hozzá, ilyen erősen C kategóriás "bérgyártótól" nem fog venni telefont. De ez utóbbihoz saját, tiszta elvárásokra és elvekre valamint egy minimális észre is szükség van.
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #122 üzenetére
Én is beláttam, hogy hiába picit gyengébb a Snapi 615, mint az MT6752. Mégis a kompaktsága és minden funkciója ellenére az Mi4i sokkal jobb, mint a K3 Note. Imádom azt a telefont is, de egyszerűen nem MIUI rommal rengeteg a kompromisszum vele. Az Mi4i pedig abban hibádzik egyedül, hogy nincsen microSD kártya hely... Minden másban nagyon faxa.
-
Dominó85
addikt
Siralmas eredmény... Snapdragon 615 + FullHD kijelző + 3010mAh (Xiaomi Mi4i - Miui 7, LP 5.0.2) és eddig akárhogy baxtattam a telefont 4 óránál kevesebb kijelzőidőm (de inkább 5) sohasem volt!
Nagyon nagy az esély rá, hogy az Ulefone-nál szoftveresen van elszórva valami. Nézd meg, mi az ami nagyon zabálja az erőforrást. Lehet, ha azt lekorlátozod, máris javul a helyzet.
Ghard
Összességében szoktam nézni a gyártókat, de elismerem, hogy vannak mindig jó/jobb modellek. Például a Lenovo-nál (nem csak azért mert van) a K3 Note egy romcserével ugyan, de nagyon eltalált eszköz, remek árral. És az első széria hibáit a K50-T5 modell utáni K50-T3S-vel javították. A Xiaominál van ugye a nagyobb aksis Redmi, meg az Mi4i/c amik nagyon el lettek találva. Az Ulefone-nál a Paris-ról én is szinte csak jókat hallottam. Az Elephone viszont messze kerülendő. A Zopo rendre az Aksi alulméretezésével vagy szoftveres kapitális baromságokkal rontja a renoméját. A Lenovo a második olyan gyártó, aki nem képes kamera szoftvert írni. Összeházasodhatnának a Sony-val.A Jiayu anno alkotott 2-3 nagyon faxa telót, azóta a konkurencia azonos hardveres telóihoz mérten 50 dollár felárral égeti magát... A Vernee még nagyon új. Letették a Thor-val a névjegyüket, de kihagyták az értesítőledet! WTFAK?! Az Apollo-val arathatnak, de a Lite ki tudja nem jött-e későn. A Xiaomi meg csak úgy fossa magából a modelleket, amivel a Samsungot juttatja eszembe. Ergo kb egy ój android főverziót sem fog megélni a legtöbb telójuk.
-
Dominó85
addikt
a teljesség igénye nélkül - bírom a hozzád hasonló embereket és remélem érzed az iróniát...
davidsone
A Xiaomi egyes modelljei is szinte teljesen fémek.Kamerában biztos jobbak az Umi-nál, de ha az nem lényeg, jó lesz az Iron is. Nem mindenki annyira kamerabuzi, mint én.
-
Dominó85
addikt
válasz
davidsone #64 üzenetére
Nem lesz baj az Iron-nal szerintem, egész jókat olvasni róla.
Igazából egyik márkát sem merem ajánlani. Mert mindegyiknek vannak nagyon jól sikerült darabjai. Csak ugye a haladó kor és az emberek eltérő igénye óriási halmaz. Így legtöbbjük kapásból kiesik. Én úgy vagyok vele, hogy aki keres és mer, az talál. -
Dominó85
addikt
AliceWake majd belejön. Nincsen azzal gond, hogy egyelőre még keresi azt a stílust, ami legtöbbünknek elfogadható lesz. Csak sk itt a felesleges hápogás a szakmai tudását illetően, főleg olyanoktól, akik az ő szintjét sem érnék el. Az én munkámat se tudná csak úgy bárki elvégezni, sőt egyáltalán nem. A szépség pedig relatív, mint mondtam. Nekem ő nagyon tetszik.
davidsone
Azzal hogy azt írom, én csak cUmi-nak hívom?
Az nem tetszik bennük és a készülékeikben, hogy valami (egy, max két dolog) rendre kritikán alulira sikerül. -
Dominó85
addikt
Mondod ezt olyanokra, akiknek a kezében már egy tucat, ha nem több megfordult. Duliee kolléga nagy Lenovo szakértő lassan. Nekem/nálam járt már a teljesség igénye nélkül: SimTelep, Oukitel, Ulefone, Umi, Zopo, Jiayu, Lenovo, Xiaomi. Szóval kicsit több rálátásunk van azoknál akiknek az első kínai telefon forog a kezükben és eddig Samsung/Sony belépő/középkategóriás telefonjuk volt csak. Egyébként pont ezen csoport szereti az általad felsoroltakat hangoztatni.
-
Dominó85
addikt
Volt a kezemben Ulefone Paris is. Semmi extra telefonok. Amit a fenti tesztkészülék is megerősít. Csupa trükközés és gáz dolgok. Nálam az Elephone/Umi szintjén van a "gyártó". A ZTE Blade-et is mennyien imádták anno (nekem is volt évekig), de ha belegondolsz már akkor is csak az ára volt kedvező, mert maga a rendszer egy kalap barna kupac volt, a "kamerájáról" nem is beszélve. Mennyien vesznek a mai napig agyonárazott, középkategóriásnak mondott, ipari hulladék Samsung és Sony telefonokat? Én sohasem tartoztam a tömeghez és így érzem magam jól. Aki beeee akar szállni a bari-sorba, tegye. A cikket ha figyelmesen végigolvasod, eltekintesz az esetleges túlzásoktól és megnézed milyen marketingje volt a megjelenése előtt a telefonnak... Teljesen más lesz a véleményed vagy nem. De ez persze mindenkinek a saját belátására van bízva.
Azoknak akik AliceWake-kel bizgerálnak: És akkor mi van, ha az én harminc éves búróm nagyon bírja a csajt. Nekem a stílusa is bejön és nagyon szexi, csinos arca van. Ennyi. Valakinek Pamela Andersson valakinek Halle Berry, de van akinek Szörnyella de Frász tetszik. Jó lenne felfogni, hogy egyének vagyunk, eltérő igényekkel és ízlésekkel.
-
Dominó85
addikt
A készülék nem, de Alice kisasszony szépsége megfogott (már mikor...
). Ahogy Duliee kolléga is írja ez az Ulefone vagy mi a szösz a szó szoros értelemben a "dzsunka" szintjén ragadt. Hatalmas marketing pátoszok és a nagy semmi mögötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest