Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
Szia Dester,
Mivel a Paris-al ár/érték arányban maximálisan elégedett vagyok, így a kezdetek óta követem a Futuret mint lehetséges utódot. XDA-s topicban írnak 2-3 napja az új rom kapcsán, ami az ígért GPS javítást sajna nem hozta. Nem is fogja, mert HW gond lesz, illetve a forma válaszaik a GPS kapcsán is ezt sugallják
Erre keresd, lehet pár oldallal előbb is taglalják már, illetve egy fejlesztői rom xda topic is volt, de az a cégnél néztem, nincs nálam a link.
http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/ulefone-future-5-5-mtk6755-64bit-4gb-t3293477/page28
illetve az adott Juli 27.-ei hozzászólás:
Here is the link https://drive.google.com/file/d/0B-u...ew?usp=sharing
The celluar data has improved, with this update.
The WiFi is still like were in the 90's dial up speed
Getting download of 1,86 Mbps and upload of 10.03 Mbps
My connection is 50 Mbps down and upload is 10Mbps.Anyone else has issues with Wifi?
Akku gondok optimalizációval rendben lesz, Android Backup bug gondolom még mindig van, az ujjlenyomat olvasó drivere is gáz még, ha kikapcsolod, elméletileg 30% akku időt nyerhetsz, stb....
Az akkut kalibrálod, akkor a merülést is lineárisan méri majd, vagy idővel úgyis beáll ha annyira nem zavar.Summa még nagyon kiforratlan és szvsz szoftveresen javítható lesz a GPS-en túl minden, de Ule azért szeret betartatlan ígéreteket tenni (bérfejlesztettnek...),
Nagyon sok info van PDA4RU-n is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest