- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Na végre egy objektív ember, aki nem hagyja magát az orránál fogva vezetni.
Holnap fogom használni Waze-re a telefont először kb. 200 km-en, boldogan megosztom a tapasztalataimat.
Az aksi visszajelzés egyébként érdekes. Tegnap reggel 8-ról vettem le a töltőről, este 11-kor 40%-on állt az aksi 2 és fél óra kijelzőidővel (sok nyomkodással, zenehallgatással, index app, swarm; Bluetooth, location, wifi bekapcsolva végig, stb). Direkt nem tettem fel töltőre az éjszakára, reggelre 34%-on volt 7 órakor. A kijelzőidő kb. 2 óra 35 perc volt ekkor.
Ezután már rohamosan merült, a munkahelyem felé félúton pici zenehallgatással már jött az üzenet, hogy 15%-on van az akkumulátor, utána 20 másodpercenként ment le 1%-ot. Végül 20 perces séta alatt (végig ment a spotify offline módban) mire beértem, 1%-ra merült, és ezt tartotta is, nem kapcsolt ki.
Lenne még ezen is mit optimalizálni, de nekem teljesen kielégítő, hogy teljes fényerős kijelzőidővel, sok nyomkodással lazán megvan az egy nap, kompromisszumokat nem kötve.Egyébként nekem még nem jött le az update, még mindig a Future_20160622124503 verzió van fenn. Hol látod az új verziót?
Én itt is néztem, itt is ugyanez látható: [link] -
Dominó85
addikt
a teljesség igénye nélkül - bírom a hozzád hasonló embereket és remélem érzed az iróniát...
davidsone
A Xiaomi egyes modelljei is szinte teljesen fémek.Kamerában biztos jobbak az Umi-nál, de ha az nem lényeg, jó lesz az Iron is. Nem mindenki annyira kamerabuzi, mint én.
-
Dominó85
addikt
Mondod ezt olyanokra, akiknek a kezében már egy tucat, ha nem több megfordult. Duliee kolléga nagy Lenovo szakértő lassan. Nekem/nálam járt már a teljesség igénye nélkül: SimTelep, Oukitel, Ulefone, Umi, Zopo, Jiayu, Lenovo, Xiaomi. Szóval kicsit több rálátásunk van azoknál akiknek az első kínai telefon forog a kezükben és eddig Samsung/Sony belépő/középkategóriás telefonjuk volt csak. Egyébként pont ezen csoport szereti az általad felsoroltakat hangoztatni.
-
atike
nagyúr
Kínaim telefonom van, az iPhone sz*r (
- oké, nem sz*r, de túlárazott, túlhypolt, túlzárt, divatmenő túlzás), de attól még ez is az. Ha szépíteni akarod ha nem. Maga a tulaj aki a telefont a teszt erejéig kölcsönadta is ezt mondja...
Ez a készülék - mint ahogy írtam is korábban - papíron jó, de sajnos csak ennyi. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest