Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
nagyito88
üzenetére
Tanultam belőle, sose vegyen az ember kínából új modelt, várjon vagy fél vagy1 évet vele, amíg kisul, hogy mi múködik mi nem. Azután kezdjen elgondolkodni mi kell neki mi nem.
Vagy veszel akár 2 éves, korábbi prémium modellt. 150 Euró körül osztogatják pl. az Mi4-es Xiaomit nálunk itthon 2 év garival, ami egy tömény vicc ezért a telóért még ma is. És mire nem elég?
Nem valami dzsunkafon, hanem egy olyan gyártó korábbi flagship modellje aki azért már letett valamit az asztalra. Én is nagyon sokszor megégettem már magam B brand gyártók telóival (Umi, Doogee,...), ahol leginkább bosszantó apróságok jöttek elő, mintsem katasztrofális hibák, mégis ezek elég komolyan csorbitják a használhatósági faktort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem valami dzsunkafon, hanem egy olyan gyártó korábbi flagship modellje aki azért már letett valamit az asztalra. Én is nagyon sokszor megégettem már magam B brand gyártók telóival (Umi, Doogee,...), ahol leginkább bosszantó apróságok jöttek elő, mintsem katasztrofális hibák, mégis ezek elég komolyan csorbitják a használhatósági faktort.