- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Volt a kezemben Ulefone Paris is. Semmi extra telefonok. Amit a fenti tesztkészülék is megerősít. Csupa trükközés és gáz dolgok. Nálam az Elephone/Umi szintjén van a "gyártó". A ZTE Blade-et is mennyien imádták anno (nekem is volt évekig), de ha belegondolsz már akkor is csak az ára volt kedvező, mert maga a rendszer egy kalap barna kupac volt, a "kamerájáról" nem is beszélve. Mennyien vesznek a mai napig agyonárazott, középkategóriásnak mondott, ipari hulladék Samsung és Sony telefonokat? Én sohasem tartoztam a tömeghez és így érzem magam jól. Aki beeee akar szállni a bari-sorba, tegye. A cikket ha figyelmesen végigolvasod, eltekintesz az esetleges túlzásoktól és megnézed milyen marketingje volt a megjelenése előtt a telefonnak... Teljesen más lesz a véleményed vagy nem. De ez persze mindenkinek a saját belátására van bízva.
Azoknak akik AliceWake-kel bizgerálnak: És akkor mi van, ha az én harminc éves búróm nagyon bírja a csajt. Nekem a stílusa is bejön és nagyon szexi, csinos arca van. Ennyi. Valakinek Pamela Andersson valakinek Halle Berry, de van akinek Szörnyella de Frász tetszik. Jó lenne felfogni, hogy egyének vagyunk, eltérő igényekkel és ízlésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest