- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Graphics #141 üzenetére
Én megértem, amit írsz. DE nálam se Wifi, se GSM, se Mobilnet hiba nincs csak ez a nyamvadt GPS.
A két GSM antenna jól teljesít, Telenor és Telekom hálózaton. Telekom az elsődleges.Mértem appal, ha lehet neki hinni akkor a Note3 hoz mérten nem rosszabb a jeletősség.
Olyan elvetemült voltam, hogy 50 km-en kereszül néztem, illetve az asszony, hisz én vezettem.
Kb mindenhol azonos volt az érték.A GPS jel oké, hogy gyengébb, meg érzékenyebb, de ennyire?
A készülék háznak nem "kellene" ennyire befolyásolnia.
Ma egy iPhone 6s készülékez néztem (Autó szerelőm telója), a Future készülékemben a műanyag betét kb 1,5 ször vagy még nagyobb mértékben vastagabb mint az Apple telóban.Így "könnyebb" elviekben a jelek kijutása. Persze ez csak elvi vonal.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Graphics #133 üzenetére
Mondtam én, hogy mind egyhelyen készül?
Nagyrészt szót írtam ami szerintem nem azt jelenti amit te írtál, hogy én írtam.
Van gyártói kapcsolatunk nem egy, tudom miről beszélek...Pl ott a Delta cégcsoport. 90%-ban Ő gyártja a notebook töltőket és az Ipad töltőket.
Gyártási ciklusok vannak, most Lenovo, köv héten pl Acer-nak gyárt.No meg persze sokminden mást is a töltők mellett.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
nyisziati #131 üzenetére
Nagyrészt egy helyen készülnek bérgyártásba.
Pl mi interaktív képernyőkkel is foglalkozunk.(10 márkát képviselünk, igen samsungot is...) Az "Angol" a "Belga" a "Lengyel" márka termékei is mit ad isten ugyan úgy néznek ki.
Csak más a logó rajta, másképp szinezik a házat, egyik fényes másik matt felületű vagy szálcsziszolt. A távirányítók is egyeznnek, sőt még a felolfó kódok is a beépített android pc-hez.
Pedig egyik prémium másik pedig ár/érték termék.
Van amelyikbe van egy kis dekor lemezke is, hogy jobban nézzenki, a másikon pedig ugyan olyan színű a díszítő lemez a kereten, mint a keret többi része.Persze mindegyik "Gyártó" illetve márka azt állítja övé a legjobb, övé az egyedi és persze övé az ami a legmodernebb technológiát használlja.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Dominó85 #125 üzenetére
Teszteket olvastam, de majdnem mind valahogy hanyagolta ezt a GPS mizériát.Hiszen nyilvánvaló, hogy megy. Minden teszt a gyorsaságra kijelzőse összeszerelésre ment rá, és láss csodát azok valahogy rendben voltak. (Térerő rendben, Wifi rendben, Aksi rendben, Kijelző illesztése rendben, nincs ragasztó tulfolyás, Nincs GhostTouch, Ujlenyomatolvasó jó, stb stb..) Megjegyzem az itteni teszthez képest enyém csak annyiban egyezik, hogy a GPS harmat gyenge és dobálja a jelet. Mákom volt? Lehet, de nem eléggé.
Megvagyok a GPS nélkül, de miért kössek kompromisszumot?
Nem kellemes érzés, tudni, hogy ha kell akkor nincs. (Mellesleg ez az egy bajom a telefonnal)
Ha ezt tudom, akkor nem rednelem meg. Ja, hogy első nap amikor rendelni lehetett akkor rendeltem?
Akkor milyen tesztet olvassak el? (Én bajom, nem voltam rutinos kínai telefonok körében.)Ha most terveznék készülék vásárlást, rég továbblapoztam volna ezen a készüléken és egy Redmi Note 3 Pro-t vennék. (Karácsonykor talán be is ruházok egyre, ehelyett.)
A baj az, hogy a telefon új és aki vett ilyet elkövette azt a hibát, hogy nem fél éves modellt rendelt a kínai gyártóktól, hanem friss készülékkel bugokkal.
Kár firtatni mennyi az ára meg izé hozé....
-
nagyito88
aktív tag
Nah most írt az UleFone, a kérdésemre mikor jön ki a javítás, ami a gps-t elvileg javítaná.
Az alábbi választ kaptam: "Today or tomorrow there bug fix should come out"Majd meglátjuk....
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Dester31 #104 üzenetére
Ha GPS-en valamit okítanak, akkor már Én is boldog leszek....
Egyre jobban kezdek benne kételkedni.Az újenyomat olvasó érdekes. Egész nap tesztelgetem tokkal és anélkül,
Minden esetben 10 ből kb 7-8 alkalommal elsőre oldja, vagy hihetetlen jó az ujlenyomatom,
vagy csak mákom van -
nagyito88
aktív tag
Én úgy idnultam ki, hogy kell egy olcsó kínai telefon, napi használatra. Mert 200 000 ért nem vennék prémium telefont. Max 200 dollárt állapítottam meg. Nem vártam csodát se prémium minőséget.
Viennát akartam, 176 dollár körül volt akkor, jött a kedvezményes vásárlás 199-ért Future személyébe.
Belentem, alavetően jól hangzott a dolog, hogy 24 dollár pluszért +1gb ramot meg pár extrát kapok.Nem várnék sokat tőle, csak működjön a GPS. Ezen kívül bajom nincs vele.
Kb kavi 2 alkalommal használnám a GPS-t, vagy még annyiszor se. De lehangoló eléggé így, meg a tudat, hogy ha kell akkor SINCS nem jó érzés.Csoda persze nem lesz nem is várok, nem fogja meg a sputnyikot meg hubble vételét. De legalább legyen vétel. Mert most ha talál sima sétálás közbe elhajítja.
Ha ezt beszítvam, akkor ez van, senki nem kényszerített, én döntésem volt. Ez volt az első kínai telefon vételem, Meg is járhattam vele.
Tanultam belőle, sose vegyen az ember kínából új modelt, várjon vagy fél vagy1 évet vele, amíg kisul, hogy mi múködik mi nem. Azután kezdjen elgondolkodni mi kell neki mi nem.
-
nagyito88
aktív tag
Persze, igazából napokon múlt az egész dolog, kezdtem beleunni a várakozásba.
Pár hete Pénteken írtam nekik mikor küldik már, erre nincs válasz.
Ok várok 1-2 napot és visszamondom.
Hétfőn jött az üzenet Just Relax, ezen a héten küldik. Erre másnap és jött az értesítés, hogy feladták.Ha nem küldik 3-4 napon belül akkor váltok és egy redmi note 3 pro készüléket választottam volna.
Nekem egy bajom van vele a GPS azt ha megoldják nem lesz panaszom "Még" aztán lehet 1-2 hét és én is kivágnám az ablakon. -
nagyito88
aktív tag
válasz
nyisziati #88 üzenetére
Elvileg a készülék más kategóriát ígér mint a belépő modellek.
Persze lehet 100 dollárért is telefont venni. Sőt talán még olcsóbbat is.
De nem ilyen formában. A SW-s bakikat, ha javítják nem lesz olyan siralmas es, persze a Pallos a GPS kérdése.Itt egy "gyártói" videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=g6WpZjrzH5ASim kártya nincs a késtülékben. Viszont WIFI-re van csatlakoztatva a ketyere. (Gondolom gmaps térkép miatt) Ha jó fej akarok lenni akkor nem feltérelezek valami háttérbeli mókolást és elhiszem, hogy javítani tudják szoftveresen a dolgot. De még mindig a kérdés az, hogy mi a valóság.
Ennyire nem lehetnek Ökrök, hogy így dobnak piacra valamit, hogy a "csúcs" modell ezen a ponton javíthatatlan és hibás. SW gond oké, minden friss rendszer bugos főleg a kínai gyártóknál.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
nagyito88 #86 üzenetére
Ja és még egy, a GPS-t ecsetelik páran, hogy a készülék ház miatt van az egész zavar.
Szerintem akkor módosítottak volna a házon nem?Ha a GSM antennák jelei valamint a WIFI és Bluetooth kijut a házból akkor a GPS miért ne jönne?
Teszteltem a GSM jel erősségeket a Samsung Note3 készülékével összevetve (Párom örökölre lassan 1 éve.)
Ha hinni lehet a programnak, nem volt gyengébb a jel a két készülék között.Persze ettől még lehet HW hiba, de az nagyon nagy szívás lenne
-
nagyito88
aktív tag
Nekem momentán van egy Future készülékem, a GPS-en kívül semmi baj vele, szerethető, élhető készülék.
(A GPS viszont marha bosszantó... DE elvileg jön a javítás már tesztelik. Az összes Helio P10 telefon küzd ezzel mellesleg. GPS rész valahogy még nem az igazi nekik.)Elolvastam a tesztet és vannak olyan részek amik nem teljesen igazak arra a szériára amiből én kaptam.
Az első 3-4 töltés alkalmával valóban pocsék volt a készenléti idő, már javult.
Sokkal, mintha éledne a telep DE lehetne jobb.Az alap rendszer egy kaka, ne várjunk tőle Samsung LG vagy Sony featurekkal teletűzdelt valamit.
Alap android és kész. Kb 3-4 óra alatt sikerült pofássá varázsolnom.
Eszméletlen gyors a kegyere. A mobil hálózatot satbilan tartja két hálózaton lógva, Telenor és Telekom.Tűéles a kép és baromifényes, a fényerővel nincs gond.
A lekerekített széle a képernyőnek, oké, DE könyörgöm ne várjunk már tőle egy S6 EDGE vagy S7 EDGE kijelzőt.A szilós dolgot megint nem értem, enyém tök korrekten van illesztve, nincs tulfolyás.
Lehet már módosítottak a gyártáson és az alkatrész beszállítókon?A ghost touch vagy mi a fene, nálam eddig nem jelentkezett. A fólia viszont idegesítő valóban.
A kontra pedig a GPS és az Akku lehetne combosabb. De ennyi.
239 dollár. Az S6 edge kb 480-500 dollár körül alakul. Akkor most hogy?
Pozícionálljuk már az ára alapján a készüléket.LowPrice kategóriába tökéletes HA a GPS-es bakit megoldják a kemerához is jön a javítás, azt is csak összecsapták.
Nem prémiumként kell ránézni Ennyi.
Én 199 Dollárért rendeltem Ápr 04.-én, kitartóan vártam rá nem keveset, mire ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest