- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
blueMerle #122 üzenetére
Nézd, neki megérte a 200 USD-t, ő használja.
Az én kezemben is volt uleFone pár éve, akkor annyit megért, kb. 120 USD-t. Hasonló tapasztalatom volt vele: tetszett, nem esett szét, GPS nem túl jó, kamera elment, a minden napokban nem volt vele gond.
Más kérdés, hogy azzal egyetértek, hogy 200 USD-ért nem ezt venném, ennyiért én sem akarok ennyi kompromisszumot kötni. De hát valaki igenSzerintem, ha (sokkal) olcsóbban adnák meg is érhetné ezekkel a kompromisszumokkal, hisz valóban nem kell GPS és kamera mindenkinek, de így nekem sem megnyerő,.
-
citkar
addikt
válasz
nagyito88 #95 üzenetére
"kell egy olcsó kínai telefon"
Voltam így én is, uleFone-t is vettem, de az kb 120-130 USD volt. 200 USD közelében megbízható készüléket is lehet vásárolni, sokkal kevesebb kompromisszumot kell kötni egy jobb gyártó készülékével, mint ezzel.
Ilyen árban szerintem nem ajánlott. 150 USD alatt talán megfontolandó lenne, de ott is csak talán. -
citkar
addikt
Két éve volt uleFone készülék a kezemben hosszabb ideig. Nem volt tökéletes, de jól nézett ki, olcsó volt (120-130 USD), tulajdonképpen működött minden lényeges dolog, akkor annyit megért...de ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest