- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
AliceWake majd belejön. Nincsen azzal gond, hogy egyelőre még keresi azt a stílust, ami legtöbbünknek elfogadható lesz. Csak sk itt a felesleges hápogás a szakmai tudását illetően, főleg olyanoktól, akik az ő szintjét sem érnék el. Az én munkámat se tudná csak úgy bárki elvégezni, sőt egyáltalán nem. A szépség pedig relatív, mint mondtam. Nekem ő nagyon tetszik.
davidsone
Azzal hogy azt írom, én csak cUmi-nak hívom?
Az nem tetszik bennük és a készülékeikben, hogy valami (egy, max két dolog) rendre kritikán alulira sikerül. -
ADAM1337
nagyúr
ulefone elephone és többi társaira gondoltam.
Nyílván nem egy meizu-ra, vagy redmi szériára, azokkal nincs gondom csak ezeket best buy-ként reklámozzák közben meg egy ipari hulladék kategória.
Kijelző az első amit megnéz az ember, ha ott elvérzik vagy az érintése rossz akkor lehet csilivili szuper hw alatta, ha nem lehet irányítani élvezni a GUI-t, véleményem szerint, és ez is itt vérzik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest