Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jones965 #3448 üzenetére
Én eddig úgy gondoltam hogy ez már kifog rajtad... de nagyot csalódtam pozitív irányban. Olvasgatom a worklogot és csak ámulok hogy milyen jól nyúlsz hozzá a témához.
Mondjuk azt a piros Crytek dobozt még mindig nem értem... meg úgy egyáltalán ezeket a piros elemeket. A Poseidon-ban is pont ezek nem tetszettek nekem.
-
ViZion
félisten
-
csabi112
Modder
válasz
jones965 #3435 üzenetére
Követem én is a munkálataidat, jól alakul. Tetszenek a részletek, de a hardverek sem semmik, ...az a prociblokk!
Várjuk a kész művet!Rengeteg egyéb elfoglaltságom mellett, én is haladgatok lassan.
A képeken a gépház alsó részének kialakítása van alakulóban:Az összekötő lemezíveket, szó szerint kézzel hajlítottam meg a végleges formáikra. Természetesen ezek is hegesztve lesznek.
-
Ramses07
Modder
válasz
jones965 #3408 üzenetére
Nagyon állat lett!!
ViZion : Tessék kijönni a Veletchre és ott láthatsz mindenkit
FID: Fesd le a csavarokat, ez ne hátráltasson!
Már lassan én is kész vagyok végre a saját gépemmel és a hosszú idő alatt egy-két dolog módosult is rajta. Pl nekem is vízhűtés lesz ( van ) benne ..
-
zsolti_1990
csendes tag
válasz
jones965 #3393 üzenetére
Most elkezdtem visszacsiszolni a festéket egészen a fémig. Kaptam az egyik rokonomtól segítséget aki régen a malévos gépeket festette és mondta, hogy létezik olyan, hogy vasprimer. Pont ilyet nem kaptam ezen a néven de van dunaprimer budaprimer stb... Arra gondoltam hogy ezzel afogok alapozni és a későbbiekben erre fogom felvinni a zomácot. Vélemény? Változtassak valamin?
-
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965 #3294 üzenetére
szerintem Te sem tudod....
Avagy folyamatában változik, nemde?
...nálam még semmi sem sikerült az alap terveimhez képest, mindig változást hoz a holnap...vagy elb***m és azért, vagy a hajnali ébredés hozza az új ötletet....De szépen alakul a project, kiváncsian várom a folytatást....
-
Fr0z3n
őstag
válasz
jones965 #3270 üzenetére
Szponzor, besharok
Mostanában nem raksz képet. Halad a munka?
Bwt, valaki szokott külföldi oldalakról rendelni? Az e-bay-es topicból orrba szájba rendelik a szarokat, de amikor más kérné, senki nem segít
(értsd: kéne rendelni egy Y kábelt, aminek az egyik vége usb vagy micro usb, a másik végén van rajta legalább 3 otg bemenet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged