Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesto
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #894 üzenetére
nekem egy vodás k800ba volt megabass...
-
válasz
Dr.Anonymus #898 üzenetére
Hát nem tom, igy tesztet olvasva..nem igen fogott meg
Nah de vége az OFF-nak .. -
válasz
Dr.Anonymus #894 üzenetére
Aham.
Köszi
Csak az a gáz, hogy pl nekem az U900 nem igen jön be
hát jah,izlések és pofonok.
Mind1,azért köszi -
Dr.Anonymus
addikt
szerintem a basszus kb. a k800-as szintjén van, ugyebár egyikben sincs megabass
annyi a különbség, hogy a g600-hoz agybadugós füles jár, amin van jack konverter is...
szóval olyan fülhallgatóval hallgatod amivel szeretnéd, plusz jó erős stereoBT, ugyanis egyidejűleg akár két fülhallgatóra is képes sugározni a zenét...szerintem a k800-st inkább u900-ra cseréld...
azért mondom, mert a g600-asban még maradt egy két szoftveres hülyeség amit nem javítottak ki, de ezek az u900-asban már rendbe vannak téve -
-
gizda
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #891 üzenetére
hát én az európarkra gondoltam vagy a mamutra
köszi az infót!
láttam a csepeli tecsóba is használtan 52ért a múlt héten de csak a vitrinen kívűlről sasoltam -
gizda
senior tag
hol lehetne kipróbálni ezt a telót élőbe most megint ráizgultam
valamelyik saturnban ki van rakva ? -
gizda
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #888 üzenetére
hát ez nem jutott volna eszembe nagyon komoly kössz az infót
ezek a kiskapuk hát most komolyan nem de azért vannak ,h kinyissa az embör -
gizda
senior tag
válasz
komizoli90 #884 üzenetére
de az mégis milyen hogy 0 perces használtan mármint értem hogy 0 perces de akkor mért használt
arra gari van egyáltalán ? -
komizoli90
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #885 üzenetére
akkor jó!
Köszi az infót!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
komizoli90 #884 üzenetére
ja, ja, ezt a verziót vette ő is, és idáig nem volt panasza...
-
komizoli90
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #883 üzenetére
én is úgy tudom! "0 Perces használtan" 49kiló. ez azért eléggé csábító...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
komizoli90 #882 üzenetére
egyik évfolyamtársam most vett egyet náluk, de nem volt vele semmi baja idáig
nekem azt mondta, hogy most náluk a legolcsóbb -
komizoli90
csendes tag
Üdv! Vett már valaki ilyen telót az XXL GSM-től?
Ha igen, akkor ossza meg velem, hogy milyen a készülék, meg hasonlók.....
THX! -
Perfect0
csendes tag
-
-
Jooy
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #863 üzenetére
Köszönöm a választ! Szerintem a gsmdeponál maradok, mert ott egy év magyar garit adnak, és amit linkeltél oldalon azokon 1 év magyar garis az jóval drágább.
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #873 üzenetére
Na, ehhez nem fűzök túl sok reményt...
Lehetséges válaszok:
1. nem támogatjuk ezt a készüléket
2. van ilyen
3. a biztonsági kódot próbálta már?
4. ...kicsit sokat kellett már hadakoznom velük...
-
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #871 üzenetére
Akkor ennyit minden tudományunkról... ez sem jött be de még a 8 db 1es sem...
-
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #869 üzenetére
Nem
-
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #867 üzenetére
Az oldalon stimmel a dolog... meg is kapom a beállító sms-t, és amikor azt akarom megnyitni akkor kér jelszót.
Hidd el, nem szívesen vagyok itt... Samsung teló a hátam közepére sem kéne
-
-
Alukard
senior tag
válasz
Viktor0610 #865 üzenetére
Szerencsére nem az enyém... nem az én műfajom... a Polaris után meg 1 kisebb törés lenne az éltemben...
Amúgy kössz a tippet, de fölemrült 1 kis probléma... az sms megnyitásakor jelszót kér... kipróbáltam az összeset ami rendelkezésemre állt (biztonsági kódok (ügyfél, távbeállítás), telefon biztonsági kód, PIN kód... de semmi, vmi 5let erre? -
A tavbeallitas.vodafone.hu oldalról lekérheted a D900 beállításait, sz.tem azok kompatibilisek lesznek a készülékeddel
-
Alukard
senior tag
Valaki meg tudná adni, a Vodafone beállításokat és mikéntjét a G600hoz?
Akár hogy próbálkozom nem akar összejönni... Folyton "Kérés sikertelen" üzenettel visszadob... -
Dr.Anonymus
addikt
bocs, hogy csak ilyen későn válaszolok, a gsm depo-ról hallottam, meg jó ideje működnek már, de személyes tapasztalatom nincs velük kapcsolatban
gondolom ha már egy pár éve léteznek, akkor biztos nem csalnak...mondjuk ez is egy olcsó hely, és itt még bolt is van
xxlén mondjuk pont náluk szoktam vásárolni:
nekik is jó központi helyen van üzletük
nextel -
Jooy
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #861 üzenetére
Köszi a választ! Én ezt a boltot néztem ki: http://www.gsmdepo.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=353&ttitle=Samsung_G600
Korrektnek tünik: 1 év magyar garancia, korrekt az a telefon árja, azt írják, hogy fullosan adják a telefonokat (teljesen gyári doboz), ingyenes házhozszállítás. Mit gondolsz róla? Hallottál már valamit róluk?
Segítségedet előre is köszönöm! -
Dr.Anonymus
addikt
inkább magyar garisat vegyél...
ajánlom ezt az írást,
jól fölhívja a figyelmet néhány buktatóra -
Jooy
csendes tag
Hello!
Tervezem g600-as megvásárlását, lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni., azt szeretném kérdezni, hogy mit tanácsolnátok, hol érdemes venni? Gsmboltban? melyiben? melyik a megbízható? Mi a különbség a Eu garancia és a magyarországi garancia között? megéri a plusz 10 ezer forint a magyar garanciáért? -
Angel-a
csendes tag
válasz
kennystyle #857 üzenetére
Köszönöm a választ! Egy kis reménysugár
-
Angel-a
csendes tag
Tanácsot kérnék!
Beleszerettem a telefonban, tegnap vettem is egyet, de.... A beállíásokkal gyakorlatoztam és menük közepén egyszer csak kiugrott a bekapcsoláskori animációra és felhozta a "főképernyőt". Ez a történés sűrűn ismétlődött, nagyjából percenként, telefonálás közben is.Felhívtam a kereskedőt, aki már eleve óvott a készüléktől, mondván több g600-t eladott, de többet visszavittek neki ilyen és egyéb gondok miatt. Ez a probléma, ami nálam jelentkezett tapasztalatai szerint igen gyakori. Orvosolni nem tudta a bajt, de igen korrekt módon visszaadta a pénzt.
Kérdésem, hogy találkozott-e valaki ilyen "széria" hibával, van-e értelme esetleg másik helyen próbálkozni. Itt a fórumon csupa jót olvastam a készülékről és most nem tudom mit tegyek.Viszont, mint az elején írtam nagyon tetszik. Egyébként magyar nyelvű volt a menüje.
-
Perfect0
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a g600-asom, de lenne vele egy nem is olyan kis problémám. Konkrétan az, hogy a (kártyafüggetlen) készülék nem talál automatikusan hálózatot, a manuális hálózatválasztást viszont valami miatt nem engedi beállítani.
Pannonos SIM-kártyám van, az előző telefonommal tökéletesen működött.Valakinek volt hasonló problémája? Esetleg tudja valaki, mi lehet a probléma oka?
Légyszíves segítsetek, mert ez így nagyon bosszantó, itt a szép új okos telóm, csak éppen telefonálni nem tudok vele! -
czell
csendes tag
Az a lényeg h a telefon others mappájába rakd a jad és jar fájlokat és onnan telepítsd.
Itt van tizenvalahány játék ami nekem fent van: [link]
Amúgy több játék is menne ha több memóriát engedne a javanak -
kennystyle
aktív tag
Nem lenne rossz egy ilyen firm de én már annak is örülnék ha annyit javítana a dolgon, hogy nem kezelné ilyen bénán a memóriakártyát és mehetne mp3 üzenetjelzőnek.
A java játékokról írhatnál valami bővebbet mert én konkrétan semmit nem tudtam még működésre bírni jadmakerrel sem. Milyen játékok és honnan szedted őket ?
-
czell
csendes tag
Nekem is tök ugyan ez van a telómon, ez 2007 novemberi firmware verzió, de van már 2008 januári azt tom.
De nem ez a lényeg, hanem hogy aki ért ezekhez, az házilag tud patch-eket rakni a firmware-be, és így összelehet állítani 1 igen jó kis firmware-t. Pl: magyar nyelv, középső gomb állítása, java memória növelése, mp3 sms hangnak, rendszer mappákba turkálás (így lehetne dinamikus háttereket sima kábellel is rárakni), bluetooth automatikusan bekapcsol ha küldeni akarsz valamit, meg még ilyen hasznos apróságok...
Magyar fórumokon eddig csak 1 embert láttam aki foglalkozik ilyennel, lehet meg kéne kérni h rakjon össze nekünk 1 jó kis G600as firmware-tAzt nem tudja valaki h a középső gombot hogy lehet visszaállítani? Nekem alapból nem csinált semmit, de a Test Mode-ban elállíthattam valamit (turkáltam ott össze-vissza amikor a hangszóró hangerejét növeltem), mert most már a wapra dob.
Jah és java téren sztem egyáltalán nem olyan gyenge mint ahogy írták. 1 csomó új 240x320-as játék megy rajta. (meg menne még több is ha növelve lenne a java számára fent tartott memória)
-
kennystyle
aktív tag
előző kérdésem tárgytalan
viszon itt a következő:
van infója valakinek hogy az alábbiaknál van-e újabb sw vagy firm a telóhoz ?
az enyémen ezek vannak:
firmware: G600XDGK1
sw: MTG600.03amúgy így lehet megnézni, bár gondolom tudjátok:
*#1234# -- Display firmware version
*#1111# -- Display software version -
kennystyle
aktív tag
eldöntöttem, hogy ilyen lesz a köv. telóm
idáig minden telómat a t-mobilenál vettem de ugye ez nem kapható náluk szóval tudnátok ajánlani egy jó gsm boltot aminek az árai jók és már elég rég működnek vagyis nem valószínű hogy az 1év garancia alatt felszívódnának illetve megbízhatóak gariztatásnál, stb...
ja és Budapesten kéne
ha tud valaki segíteni annak nagy köszönet -
petyas12
csendes tag
hát ano sajnos ezen ...
-
Magog
csendes tag
Sziasztok!
A G600-am elég rossz képeket csinált, szoftvert frissítetem, de így is sz*r.
Kiváló minőségben, a legngyob képméretben is csak 300 kb.os képet csinál szobában vakuval, amúgy 100-120 körül. Én nem állítottam be valamit jól? Ötlete van valakinek? -
gizda
senior tag
hello !
valaki tudna linkelni 1-2 képet amit sötétben készített g600-zal persze segéd fénnyel
olvastam itt vissza a fórumba de olyan képet nem találtam előre is kössz !
üdv. -
petyas12
csendes tag
köszi akko marad a slide
-
petyas12
csendes tag
ez mennyire biztoss legiaap??
-
petyas12
csendes tag
köszi a válaszokat akkor már csak egy kérdés marad?mp3-at be lehet e teni üzenetjelzönek??
-
válasz
kennystyle #835 üzenetére
Tipikus egyszemélyes bolt, ha jól sejtem, valódi üzlet nélkül. Egy dologra figyelj, h. gyártói garancia legyen a készülékre, ez esetben túl nagy meglepetés nem érhet.
-
legiaap
félisten
válasz
kennystyle #835 üzenetére
Nem is hallottam még róluk...
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #834 üzenetére
köszönöm
akkor már csak az marad, hogy ha tud valaki egy eladó darabot az ne tartsa magában az infót
illetve van valakinek tapasztalata a gsmhome.hu -val ? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
kennystyle #833 üzenetére
az exponálás gyorsasága ugyanolyan mint bármely 3-5 megapixeles telefonnak
ezt azért is állíthatom, mert együtt próbálgattam a kameráját a D900-al
de N95 szintjét simán hozza exp. gyorsaságban, k850-nél meg gyorsabba középső gomb is exponál...
de nem kényelmetlen oldalirányban tartvaminden hangot ki lehet kapcsolni, ez is 100%
-
legiaap
félisten
válasz
kennystyle #831 üzenetére
- Azt hallottam egész gyorsan exponál
- Lehet szerintem más gombbal is
- Le lehet venni -
kennystyle
aktív tag
néhány kérdésem lenne amire nem találtam választ a fórumban:
-az exponálás gyorsasága milyen ? külföldi teszten azt olvastam hogy lassú, javult a helyzet sw frissítésekkel esetleg ? kinek mi a véleménye erről ?
-fényképezni az oldalán lévő gombon kívül mással is lehet ? mert ha függőlegesen tartva fényképezek akkor azt kényelmetlen használni
-le lehet teljesen halkítani a telót fényképezéshez ? tehát hogy ne csipogjon egyáltalán amikor lövök egy képetválaszokat előre is köszönöm
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Viktor0610 #829 üzenetére
6500 slide nem vékonyabb! sőt! elég duci:
16.4mm és 125 gramm
g600:
14.9mm és 104 grammde tényleg az a legjobb ha bemész egy médiamarktba és megnézed magadnak mind2-t
-
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
petyas12 #827 üzenetére
gondolom a 6500slide javában jobb
meg ha kell 3G
minden másban g600...
a 6500 slide csak 1er volt a kezemben, de nem hozta azt amit vártam tőle...
túlbonyolított az egész 6500slide, a G600 menüje áttekinthetőbb, kezelhetősége jobb...
a g600 tulaj rokonomnak pont ez volt a kérdése, úgyhogy elvittem a media marktba hogy vegye kezébe a két telefont és döntsön ő
eredmény g600 lett...
hogy miértcsak egy példa:
ha g600-t összecsukod, lezár a billentyűzár
ha kinyitod felold
az mm-ben kitett 6500 slidenál, mindig fel oldva hagyta a billentyűzárat, odahívtam egy eladót, hogy hogy lehet ezt átállítani, szarakodott vele 5 percig, utána beállította, hogy akár kinyitod, akár lecsukod, mindig le van zárva a billentyűzet...
megkérdeztem, nem lehet mégis ezt megoldani, hogy ha szétcsúsztatom feloldjon, ha összecsukom lezárjon a billentyűzár?
erre még 5 percig nyomkodta, most egy másik eladó, végül azt mondta, hogy elvileg be lehet állítani, de ehhez be kellene írnia egy biztonsági kódot amit nem tud fejből, szóval most felejtsem el...
ekkor el is dölt hogy g600 lesz, amit azóta se bánt meg a rokonom...
jobb összeszerelés, kisebb súly, a mindennapokban használhatóbb -
petyas12
csendes tag
ja és még1 kérdés 6500slide vagy ez a g600 véleményetek érdekelne?
-
petyas12
csendes tag
köszi Anonymus ! de vki tudná megmondani hogy mp3 az üzenetjelzönek belehet-e tenni
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
petyas12 #824 üzenetére
nem, ez nem az a samsung, de szerintem olvasd el a fórumhoz kapcsolódó tesztet
nekem volt a kezemben ez a telefon egy-két napig (mivel az egyik rokonomé, aki kölcsönadta)
ez alapján egyértelműen állíthatom, hogy nagyon jól összeszerelt stabil a csuszka (én magam D900-at nyűvök több mint egy éve, és még kicsit sem lötyög, atom stabil, a g600-as pedig masszívabb mint a D900)
csörög rezeg egyszerre: rendben
sms-re nem emléxem: de szerintem lehet mp3, a tesztet nézd átalapvetően csak ajánlani tudom a g600-at, a ma kapható legjobb Samsung,
a sony-ericssonos kezelhetőséget persze túl lépni csak az u900 fogja majd (1 hónap még amíg bejön kb.) de ez is elég ütős telefon... -
petyas12
csendes tag
irjatok ere nekem valami okosságot léccives
-
petyas12
csendes tag
sziasztok!érdeklödnék hogy ezek a samsok ugyanazok a samok mint a régi d500 d600-asok h tologatod fél évet és elmegy a szalagkábel? ja és ez is olyan mint a régebiek csörög de nem rezeg meg smsjelzönek nem lehet mp3 beteni?sztem aki tudja mire mikre gondolok annnak nem kell folytatni? válszokat várom köszi
-
Dr.Anonymus
addikt
-
bbbb33
csendes tag
Sziasztok,
meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek mikortól lehet itthon megvenni a g600 belle-t, jó lenne biztos forrásból tudnom, hogy érdemes e várnom még, vagy vegyem meg az ebony black-t? Köszi mindenkinek. -
legiaap
félisten
válasz
Dr.Anonymus #817 üzenetére
Hát ja ez az egyetlen egy hátránya van az N82-nek. Nagy.
muveszur: Nekem N73 ME-m volt, ami nagyjából akkora, mint a mostani N82. Elég kényelmetlen farmerzsebben, de azért szerettem.
-
muveszur
addikt
válasz
Dr.Anonymus #815 üzenetére
Menniyre áll az a nokia rosszul zsebben?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
muveszur #814 üzenetére
egyébként tényleg személyiségfüggő
ha nekem hasonló problémám lenne, akkor most így elsőre biztos azt mondanám, hogy n82 mert hát rengeteg telepíthető szoftver, gps, wifi, stb...
de általános tapasztalatom, hogy az ilyen "húú de cool" funkciókat használom 2 hétig, azután marad a telefonálás, zenehallgatás, és néha egy egy fotó
no meg az is fontos hogy ki is nézzen valahogy a telefon, meg hogy elférjen a zsebemben, és ne fagyjon le telefonálás közben
ezért szoktam inkább samsungot venni mostanábande ha tudod magadról hogy hosszabb távon is kihaszálod az n82 tényleg remek tulajdonságait akkor mindenképpen azt vegyed meg
(pl. ha egy évben 5-6or járnék külföldön akkor is biztos hogy az n82 mellett döntenék, hiszen akkor kihasználnám a geotagging-ot, meg a gps-t, ...de azért hogy bemenjek az egyetemre, minek?) -
muveszur
addikt
válasz
Dr.Anonymus #813 üzenetére
Köszi!Átfogo irás!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
muveszur #810 üzenetére
muveszur:
az n82 kamerában jobb, pláne sötétben
a g600 sokkal szebb (kézbe véve nagyon minőségi cucc), és a felhasználói élmény is nagyobb (logikus jó menü), de java gyenge, és nincsenek rá symbianos programok
(igaz nekem sose hiányzott a d900-amról egyik se,
1 évig szórakoztam a javával a k750-esemen, aztán meguntam az egészet...)
a billentyűzete sokkal kényelmesebb a g600-nak
és a súlya/mérete is kisebb, szóval zsebben hordható, ellentétben az n82velattól függ mi kell neked, ha kihasználod a szoftver bővítési lehetőségeket akkor n82
ha telefonálni, smsezni, zenét hallgatni akarsz de szeretnéd ha felhasználó barátabb lenne, és egyszerűbben kezelhetőbb lenne, akkor g600
ja és még egy valami, a symbianos nokiák, vagy a nem symbianos sony-ericssonok van hogy fagynak, egy samsung szoftver soha...
a g600 egyébként piszok gyors, nekem sosem lassult be
a memokarit is jóval gyorsabban olvassa mint a korábbi samsungok
a csuszka nem lötyög, szinte atom stabilan áll, úgy mozog mint a forró kés vajban, puhán szépen nyílik/csukódik, és a slidenak köszönhetően nem kell a billentyűzárral szórakoznod
egyébként memória kártya van a g600 gyáricsomagban egy 512-es microSD (sandisk)
(legalábbis amit az egyik rokonom a media marktban vett abban bent volt) -
Radioactive
tag
válasz
muveszur #805 üzenetére
G600:
Van átalakító a füleshez, szal a 3,5-ös jack végülis nyúlványon de ott van
Sztem akad szoft update, de ha nincs is hamarosan lesz
Java sem annyira felejtős azért, könnyen rá lehet pakolni dolgokat csak meg kell találni pont azt a javat ami kompatibilis veleSok meló de nekem eddig ami kellett igazán abból sikerült, kivéve normális szótárból, van, csak ékezetet nem lehet benne irni igy magyarrol németre mondjuk... na mind1
(Felhívás: akinek van jó java-szótárja az pü lécci
)
N82:
Sztem nem vészes az anyaghasználat, nálam csak a gombok nem túl jók, de pl G600-on az a két "mikiegér gomb" iszonyú jó -
muveszur
addikt
Nemma: tényleg nagyon jó képek lettek...bocsi h leszoltam az n82
A helyzet az h jobban szeretem a szabadságot, tehát az n82 jobb lenne....Kinézetre mintha egyik se az igazi, a g600 a mikiegérre emlékezteő(legalábbis engem) felső kerek gombok, a nokianal meg olyan egyszerű, de feketében jobban tetszene(apropo, nem tudjatok mikor jelenik meg a black?)
Tehát a nokia minden egyes extráját elfogadnám, használnám de nem létfontosságú...
Eddig a nokia áll győzelemre.... -
Enjoy
addikt
válasz
muveszur #805 üzenetére
Hali!
Nekem N82-őm van, de anyagminőségre nincs vele semmi probléma!
Ha nem kell a wifi és a külső programok telepítése akkor felesleges az N82.
Kamerában kb egy szinten van a kettő.
G600 divatosabban néz ki, ill. jóval olcsóbb.Azt kell eldöntened, hogy melyik illik jobban a személyiségedhez...
Mivel én nem vagyok kisember, ill. mert a D600-amat anno megutáltam a csuszkája miatt feltétlen N82-t akartam venni
(az másik dolog, h volt kettő között egy P1i nevezetű telóm, dehát így van ez, ha az ember mobilmániás
)
-
nemma
addikt
válasz
muveszur #807 üzenetére
Le van maradva? Nem tudok róla
Nézd meg Enjoy és Ck. képeit, szerintem jól sikerültek. -
muveszur
addikt
pfffff....ááááááá.....nemtom....most egy kicsit elbizonytalanodtam
Ha már gms garival veszem akkor tudnék buherálni rajta, meg ez a teljes képernyős mód hiánya elég nagy minusz....Lenne még egy kérdésem: Megérne még gyüjtenem kb 35k egy nokia n82-höz? Tom, h nem egy kategoria a kettő a symbian miatt, de feltétlenül 5megpixeles telot akarok, ami már viszonylag közeliti egy kompakt gép teljesitményét, és a zene is fontos.
G600
Pro:
+kamera
+zenejátszó
+témaszerkesztő
+kijelző(visoznt "csak" 2.2")
+sok fém a házban
+Jó ár/érték
Contra:
-Nincs szoftver update
-Java-s cuccok felejtősek
-nincs 3,5-ös jack
N82
Pro:
-Symbian
-3,5 jack
-kamera(sztem hajszállal gyengébb mint a g600-é)
-2.4" kijelző
-GPS(bár annyira nem fontos)
-Remek lejátszó, de amilyet akarok
Contra:
-Anyagminőség
-35k-val drágább mint a g600Most segitsetek melyik legyen!!!! Köszi mindenkitől!
-
Enjoy
addikt
válasz
muveszur #803 üzenetére
Ha gsm-boltos a garid akkor a bolthoz kell elvinni, s szerintem megcsinálják neked.
De elviheted a samsungba is, csak akkor fizetni kell vmennyit a frissítésért - márha van rá újabb szoftver. (samsungokra nem sűrűn jön ki új szoftver, ugyanis szinte teljesen végleges az a szoftver, amivel elsőként megjelenik az értékesíthető változatban) Vagy tudsz otthon is szoftvert frissíteni, persze ha elrontod valahogy ezáltal a telót, akkor lehet, h a bolit garidnak is vége.
Ez hatalmas negatívum a többi gyártóhoz képest - h nincsen (leglális) felhasználó által használható Software Update programjuk -
Hanz
tag
Elméletileg kell hozzá spéci flash kábel. A haverom aki csinálni fogja azt mondta nem lehet kinyírni a samsungokat, de én inkább szakemberre bizom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest