- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
legiaap #1527 üzenetére
Elhiszem hogy volt neked de hidd el a különbség szemmel látható.A samu a maga visszafogott kameraméretével megeszi reggelire a CARL-ZEISS logos optikát.Sajnos a nokia a marketing területen ver rá a samura...mert szégyen egy ilyen optikátol amit pl a megjelenésekor prezentált...
Nagyon jo telefon az N82 de kamerában ez a samu rommá veri -
hardline
senior tag
válasz
legiaap #1527 üzenetére
lehet,hogy volt samsungod,de gondolom nem g600 volt,merthogy ilyen könnyelmű kijelentést tenni,hogy "Az N82-őm hozza bőven ezt a szintet...sőt" nem fog senki,aki tapasztalta a 2 telefon közti különbséget.
Nem akarom lehúzni a nokiát,de a maga kis képzajos fotóival sokmindenre nem való. Az lehet,hogy éjszakai fotózás esetén a g600 esélytelen,de nappal nincs párja.egyébként meg vegyetek fényképezőgépet!
-
Peat;)
veterán
válasz
legiaap #1173 üzenetére
Makrót én mindig elszúrom ezzel a telefonnal, néha összejön de nem vágom hogy a fenébe érem el, pl ilyet is tud a telefon, de kb 5 ilyet jó képet ha csináltam eddig az 50 makró képből
ráadásul ezt a telefon második napján csináltam:
de a kéz remegése már elég hogy kicsinálja a képet. Nem tudom más telefonoknál hogy van, a d750-esemet pl. nem zavarta hogy remeg a kezem(itt átlag remegésre kell gondolni..
).
-
Vadafak
tag
Köszi szépen.
Nem, nincs meg még mindg ott tartok hogy eldöntsem g600 vagy k850i , most elviszem öcsém telóját azt áttolok valami zenét mind2-re és meghalgatom, bár csak kihangosítva tudom ... , de pl k850i zenelejátszóját se láttam még működés közben, mert egy zenefájl sincs benne :S elvileg haver ma hív hogy melyiket mennyiért tudja szerválni , és az is dönt majd, ja erről jut eszembe elvileg g600 olcsóbb ugye? -
metaldog
aktív tag
Hi akkor a kérdésem az lenne hogy hangzásban van olyan mint az n73 és esetleg pdf olvasó van-e rajta vagy esetleg lehet-e rá telepíteni? Mondjuk a témás dolog kicsit zavar hogy neten nincs egy oldal sem ahonnan témákat lehet letölteni, csak a telón lehet témát csinálni.
-
Dr.Anonymus
addikt
sajnos csak másfél napig volt nálam..
az egyik rokonomé...
úgyhogy ez egy tragikus love story...
de van még egy két kép amit nem linkeltem be, lehet hogy azokat is földobomíjj azok a régi szép együtt töltött idők:
a zenelejátszó hiányzik a legjobban...
pláne a külső nézett jó
és ehhez képest
no meg olyan fülhallgatóval, amilyennel akaroma menüt is hamar megkedveltem
egyébként a billenytűzete sokkal jobb mint a D900-é meg a fényérzékelő is remekül teszi a dolgát
hüppvégül egy két dual fotó:
egyszer fönt
még egyszer fönt
egyszer lent -
Dr.Anonymus
addikt
igen, élesebbek a D900 kontúrjai, de szerintem ez részben azért van, mert nem volt időm megtalálni a G600-on az optimális beállításokat, tehát hogy az élességmérés mátrix, középre súlyozott, stb. legyen, D900-nál pedig volt egy éves rutinom
de mivel a G600-ban annyi hibáját korrigálták a D900-nak, ezért szerintem nagyon jó vétel
pl. a zenelejátszója fényévekkel veri a D900-at. Ok, nincs benne megabass, de azt le számítva szól úgy mint egy walkman (pláne a jack átalakító király, mégis poén hifi helyett mobilról bömböltetni a hangfalakat)
a képgalériában végre van normál teljes képernyős nézet, a képnézegetőben a zoomolás hihetetlenül gyors a fotókon
végre nincs gond a háttértár beállításokkal (nem váltja vissza modemre mint a D900), valamint automatikusan is ment a microSD-re fotót, videót,... és semmivel se lassabban mint ha a belső memóriára mentené
nyílván az u900-ban még a "középső gomb wapra visz" őrüleltről is letesznek és akkor még jobb lesz
egyébként érdekes, de egy-két tipikus D900 hiba megmaradt, pl. a fénykép számláló újrakezd, ha minden fotót törölsz, vagy a T9nél az új szavak tanításánál csupa nagy betüs mezőt kapunk alapból, de a legtöbb hibát javították
így 1.5 nap alatt fülig szerelmes lettem a G600ba
bátran ajánlom mindenkinek, azoknak is akik korábban kiábrándultak a Samu telefonokból -
Radioactive
tag
A G600 valóban nem, de nekem azért a G800 már sok lett volna, én ehhez viszonyítom a köv telót is, szal ha nekem a G800 drága, mint azért rajtam kívül még sokaknak akkor az U900 is az lesz. De ár/érték arányban valóban klassz mindkettő, ezt nem is tagadom. A Nokia meg valótlanul drága...
-
joey04
titán
Elhiszem,olvastam ettől az én véleményem nem változik, szerintem szebbek a K800 képei.Viszont én annak tudom be ezt az eredményt hogy a D900 macroban jobb és jobb a videófelvevője.viszont az általános képminőséget nézve a K800 egy fokkal szebb képeket ad szerintem.és ez nekem fontosabb volt vásárlásnál mint a macro meg a video.és ehhez hozzájött hogy a Samsung szoftver nagy negatívum nálam.ez hogy nem lehet témákat rátenni(hamar megunom a kinézetét nem tehetek róla)ez a körülményes javazás(én nagyon sok progit játékot stb teszek fel szedek le)
nameg a kezdetleges multitaskingot nagyon élveztem benne.tudom hogy közel sem oprendszeres teló lehetőségeit vonultatja fel de akkor is nagyon hasznos volt számomra.
-
joey04
titán
nem tudom... nekem a D900 képei annyira nem tetszenek.mennyit filóztam annó hogy D900 vagy K800. szerintem a K800 jobb képeket csinál, kivéve makro.ma viszont már más a helyzet... SE(K850) utolsó helyen kullog... most a Nokia dobott össze jó kamerás telót!(N82)
Ettől függetlenül Samsungom egy darabig tuti nem lesz, szoftversen -saját vélemény!!!-sehol nincsenek egy Nokiától SE-tól.
-
Mac!
aktív tag
Megvan a teló. Nagyon tetszik, ezen a verzión ami fém, az fémnek is látszik. Pont olyan a színe, mint a 6300-mon a fém részeknek. Nem volt még slide telóm, de szerintem tökéletes a csúszkája. Az illesztések hibátlanok, egyedül az akksifedél tűnik gyengécskének (főleg a 6300 után
), de nem hinném, hogy probléma lesz vele.
A menüje remek, az idegesítő hangokat legyilkoltam azonnal egytől egyig. Az alapbeállítás beszélgetési hangerőn (ami egy csendes szobában egy hajszállal hangossabb, mint amit én szeretek) nem tiszta a hangja, kis mértékű recsegés hallatszik. Egy fokozattal lejjebb már tökéletes.
Első benyomások alapján megérte az árát. Remélem a véleményem a későbbiekben sem változik.Szerk.:
Egy kérdés a többi tulajhoz: a mobilfényt nem lehet valahogy bekapcsolni, úgy hogy fixen világítson? -
Mac!
aktív tag
Szerintem pedig mindössze annyit kell megértened, hogy különbözőek vagyunk különböző igényekkel. Én sem játszok a telefonjaimon, de el tudom fogadni, hogy másnak ez fontos funkció.
Megrendeltem az ezüst G600-at, ha minden igaz holnap már nálam is lesz. Ha minden jól megy, akkor hétfőtől szors barátságot kezdhetek kialakítani vele, addig sajnos idő hiányában vissza kell fognom magam.
-
Mac!
aktív tag
-
Radioactive
tag
Én a képek alapján nagyon tartottam ettől a fénylő, képekről gagyinak látszó készülékháztól... Aztán megvettem és ha a hidegről megy be vele az ember olyan, mintha fémből lenne, és egyébként sem olyan szörnyű mint a képeken.
Bár az én telom picit lötyög
Eddig még sosem csalódtam a Samsungban összeszerelési minőségre de idegeítő a lötyögés, kinyitott állapotban nincs de összecsukva
viszont télleg nagyon jo a csuszkája, nagyon jó vétel volt
-
-
JoeMiller
tag
Tudom kissé megkésve reagálok, de nem tudom szo nélkül hagyni a Suzuki kontra BMW "töréstesztet", mert Te is és sokan mások tévhitben éltek, ezen a téren, pláne a BMW-vel kapcsolatban....
Szoval tényszerüen: az aktuális Suzuki Swift jelentösen jobban teljesít a törésteszeteken, mint az 5-ös BMW.... USA-ban most bukott meg az SUV oldalütköztetéssel, amiben pl.:a KIA Opirus kiválot teljesít....
Nem beszélve a bajor márka legendás megbízhatatlanságárol.
Bocs az off-ért.[OFF][/OFF]Aki probálta már ezt a telefont, árulja már el, hogy kezeli az elkészült, memoriakártyán tárolt képeket? Mert, ha ugy mint a D900, akkor nem kell, de ha közelít a K800i-hez, akkor lecserélem ilyenre.
-
Dr.Anonymus
addikt
jó kérdés, nem tudja valaki mikor jön a g800??
elvileg elég hamar...
"A Samsung G800 megjelenését egész Európában egy nagyobb reklámkampány segíti majd, és novembertől lesz kapható az európai országokban." -
legiaap
félisten
Én úgy vettem észre,hogy a távoli képekbe rendre melegebb,élesebb képeket készít a G600,mint a vetélytársai.Az építmények körvonalai sokkal élesebbek,a szinek teltebbek.A digi canonos képeken meg észrevettem,hogy kicsit homályosak,ködösek a képei.
Most csak az én szemem káprázott,vagy szerintetek is jobb képeket csinált? -
gibi.david
tag
Nem véletlen kérdeztem a G600 tulajt, ugyanis nekem, mint U600 tulajnak be tud lassulni sms írásakor, asszem a nagyobb méretű (talán már 7-8MB-os) számoknál tapasztaltam, de nem néztem meg konkrétan. A lényeg a belassulás, ami iszonyat idegesítő tud lenni egy olyan alapvető szolgáltatásnál, mint az sms.
Rádió hallgatásakor nem lassul be, és szerintem az az akksit is kevésbé fogyasztja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest