Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Ez már valamivel bíztatóbb! Mennyiért lehet manapság függetlenül venni G600-ast? Szegeden, vagy Pesten tudtok ajánlani esetleg boltot?
-
Pittner8
csendes tag
[B][I]
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h honnan tudnék leszedni a telómra játékot?
Előre is kösz![/I][/B]
-
hardline
senior tag
válasz
--Nozbert-- #1696 üzenetére
Nálam középsuliban lett volna nyerő cucc
Már nincs rá szükségem,de azért ha hirtelen mégis kellene,a telefon mindig kéznél van... -
WB
csendes tag
G600-ason
-
WB
csendes tag
Innen letölthető 15 db szótár: http://data.hu/get/493066/szotar.rar.html
Nekem volt amelyik működött közülük. Szerintem egy próbát megér!! -
hajbel
addikt
Kösz szépen hardline! Valószínűleg az ilyen, és ehhez hasonló problémák miatt inkább N82-est fogok venni. Olcsó, jó zene, jó képek, jó design. De semmilyen program
Legalább javás alkalmazások futnának normálisan, ha már nem symbianos. Azért szerintem egy szótár az nagyon minimális igény. Kösz mindent, majd még benézek! Egy ideig még nem veszek új telefont.
-
hardline
senior tag
Mivan itt? Meghalt a fórum? Nem ír senki...
Mindenki a telefonját nyomkodja? -
hardline
senior tag
nem a demót raktam fel,nekem is megvan a progi,de a telefonra nem tudtam feltelepíteni,ismeretlen formátumként használja
próbáltam hozzá készíteni egy .jad fáljt,mint a játékokhoz,de nem tudtam létrehozni a fájlt,viszont egy másik szótárprogramhoz igen,de az sem települt fel
februárban majd lesz időm,talán vacakolok vele egy kicsit,hátha sikerül megoldani -
hajbel
addikt
http://www.penreader.com/download/java/solitaire/slovoed.zip ----> a demó linkje. Ha valaki feltenné és kipróbálná, majd jelezné, hogy működik-e, nagyon hálás lennék érte!
-
hajbel
addikt
Találtam az egyik java honalapont egy bizonyos SlovoED nevű szótárat, ami elvileg kompatibilis a telefonnal. Le is töltöttem pirateclubról, fent volt az angol és a német verzió. Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban ?! íme a link:
http://samsung-sgh-g600-software.soft-java.com/ -
hajbel
addikt
Miért is kéne eladni a telefont? Egyébként most készülök venni egyet, amennyiben létezik rá működő szótár. Már ismerem minden oldaláról a telefont. Esetleg egyéb jávás alkalmazások, amelyek futtathatóak a telefonon? kb. a 900.-ik post óta olvastam a fórumot, de semmi konkrétumot nem találtam. A játékok nem érdekelnek.
-
Csataló
csendes tag
Köszönöm, pü ment.
-
YouDo8
csendes tag
Köszönöm az infókat.
Az enyémen a szoftver: G600XDGK1
Ma visszaküldöm oda ahonnan vettem. Remélem segít a szoftverfrissítés, mert nem szivesen válnék meg tőle. Az apróbb hibái ellenére is még mindíg tetszik a telefon. Csak ez a kamera javulna már meg. -
Csataló
csendes tag
válasz
Csataló #1635 üzenetére
Ez egy ipari hulladék. Ha valaki nem csak játszani szeretne vele, hanem a munkáját segítő funkciókat (BT) használni, sürgősen felejtse el. (Lásd a hivatkozási hsz.-t.) Két világcég közt a pad alá! Nagyszerű! Megint a vevő szív. Ha kell valakinek, ott van a hirdetésekben.
-
ates84
tag
Sziasztok!
A zenelejátszó lejátszási listájába bepakolt számok sorrendjét lehet állítani a telefonnal, vagy simán marad ABC sorrendben?
thx
-
YouDo8
csendes tag
Megvan a hiba.
Tényleg szoftveres gond van vele. Tegnap voltam a Saturnban, mert ott van kitéve G600 amit ki lehet próbálni. Csináltam azzal egy képet meg az enyémmel (automata beállítások mellett), és a képek minősége ég és föld. Már csak azt kell kitalálnom, hogy ezt hogy tudom orvosolni. Itt azt olvastam, hogy én nem tudom megcsinálni a szoftverfrissítést. Gondolom marad a szervíz. -
ludsimon
veterán
Nem kell senkinek kifogástalan állapotú Samsung G600?
http://hardverapro.hu/apro/samsung_g600_5mp_2gb_tok_1_honapos_makulatlan_2_ev_garis/hsz_1-50.html -
udi
őstag
válasz
Radioactive #1672 üzenetére
Jogos igy is ki lehet cselezni.Ha nem lennének ezen ficsörök akkor nem esne igy a samuk ára.Jó telefon korrekt minőséggel de pici bosszantó hibákkal.Én is ezért váltam meg tőlük
-
udi
őstag
Az U600-as dizájnosabb telefon de picit rosszabb képeket készít mint a G600.
Ez lehet szoftveres vagy maga a kamera is nemtudom,de nézzd meg a teszteket és meglátod.
Ha most kéne vennem én az u mellett döntenék de csak azért mert G600-asom volt már vagy 6db és az u-s telefonok talán nem köszönnek vissza rám olyan sokszor az utcán.
Remélem tudtam segiteni -
udi
őstag
Lehet hogy szoftveres gond van a telefonnal és azért csinál ennyire rossz képeket,de azért azt se feledd hogy csak fényes helyen és kézremegés nélkül tudsz jó képet csinálni,természetesen megfelelő beálítássokkal vagy auto modban kompromisszumokkal.
A többi samu-bajra pedig nincs orvosság,ez sajnos ilyen.Képek terén jobb a többi készüléknél de menü és szoftver tekintetében ilyen sajnos. -
YouDo8
csendes tag
Sziasztok.
Pont karácsony előtt vettem meg az új G600-asomat, egy SE K800 után. Rengeteg tesztet elolvastam én is, és csak jót hallottam a telórol. De mikor megkaptam hatalmas csalódást okozott. Úgy gondolom nem vagyok nagy igényű, de az, hogy nem tudok belenagyítani egy olyan képbe amit nem én készítettem, vagy ha én készítem de nem a telefonra hanem a kártyára mentettem. Azér ez meglepett. Vagy az, hogy a zenelejátszónál a lejátszási listába csak számokat tudok betenni, mappákat nem. Ez akkor érdekes, ha a gépen csinálok magamnak egy válogatás albumot, átrakom a telóra nem tudom lejátszani, mert szétszedi előadónként.
És ami a legnagyobb csalódást okozta az a kamera. Mindenhol azt látom, hogy nagyon szép képeket készít. Amit ti feltöltötök azok is nagyon jók, de én egyszerűen nem tudok vele szép képet csinálni. A kijelzőn minden szép, de amikor exponálok és megjelenik az elkészített kép olyan mintha egy szürke fátyolon keresztül nézném az egészet. (A védőfóliát természetesen levettem) Az öcsém K770-ese simán lepipálja. Nem értem. Mit csinálok rosszul?
Segítsetek. -
Radioactive
tag
BUÉK nektek is. Nos hát a váltás mindenképp megéri, az hogy melyik teló... hát számomra a kettő közül csupán a kinézet lehetne a döntő, hogy melyik tetszik jobban. Most viszont, bár nem tudom mennyi lehet egy Soul, de szerintem mindenképp olcsóbb egy G600. Tehát ár/érték arányban talán ez jobb, egy picivel, de télleg szinte csak a kinézet a különbség... szinte. Nekem most az U900 (jaj remélem nem haragszik meg rám a telóm
) jobban bejön. Mindkettőnek gyors a menüje egyébként, a többi kritériumnak is megfelelnek.
-
Jammo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok így erősen gondolkozok, hogy a lassú Nokia N73-at lecserélem egy G600-ra. De nekem még számításba jött az U900-as, ami tetszik még. Csak még nem nagyon tudtam dönteni. A lényeg, nekem, hogy menüje gyors legyen, az aksija persze jól bírja, ne legyen halk telefonálás közben, ill. majd a Bluetooth-os autósrádióval használni tudjam. Így kérném a véleményeteket. Köszi! B.U.É.K!
-
Huba25
tag
válasz
Radioactive #1665 üzenetére
ok köszi a választ
BUÉK -
Huba25
tag
Hi All! Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
- word, excel, pdf fileokkal hogy áll?
- Zenehallgatás közben lehet - e pl játszani, vagy SMS-t írni?
- mp4-et lejátszik -e? Ha igen pl.: konvertált filmet( Aviból mp4-be) normálisan játszik-e le?Értem ez alatt. hogy nem késik e a hang lejátszás közben;
- ?Milyen sebességgel lehet a videófileokat tekerni a lejátszóprogramjával ( Ha lehet..) -
válasz
Radioactive #1658 üzenetére
-
hardline
senior tag
válasz
Radioactive #1656 üzenetére
nem baj az,majd megbékél
nem hinném,h elrontható,max angol nyelvűre frissíti neked a telót
én spec azt se bánnám,csak működne...egyébként ha a spéci kábel kell a frissítéshez,akkor teljesen mindegy,h van e ez a progi,vagy nincs,kábelt úgyse kapunk minden sarki boltban 200 Ft-ért...
nomeg szervízben van kábel,és ott megcsinálják,eddig is ez volt,ezután is ez lesz?!
mindenesetre érdekes a dolog -
válasz
Radioactive #1656 üzenetére
Látom azért van még élet ebben a topicban.
Szerintem a Samsung nem adott volna ki egy ilyen programot, ha olyan könnyen el lehetne vele rontani a telefont. Egyébként meg kicsit utána jártam külföldi fórumokon és úgy néz ki, hogy firmware-t csak spéci adatkábellel lehet frissíteni. Ergo ez a megoldás valószínüleg csak a telefon szoftverét frissíti. Ettől függetlenül azért kipróbálnám ha engedné -
hardline
senior tag
válasz
Radioactive #1654 üzenetére
Remélem sikerrel
Az érdekelne még,h csak a G600-at nem frissíti,vagy a többi telót sem. -
hardline
senior tag
válasz
Radioactive #1652 üzenetére
Elindítom a PC studiot,ott bennevan ez a kis progi ikonja. Rákattintok,és nem is gondolkodik,egyből kidobja egy hibaüzenetben ezt a szöveget.
Ezért nem vágom,h mi van,mert ha picit keresne,vagy gondolkozna vmit,de semmi,azonnal kidobja a hibát.A telefonszámokat én SIM-re mentem,biztos ami biztos....
-
Radioactive
tag
-
hardline
senior tag
válasz
Radioactive #1650 üzenetére
Rögtön ahogy rákattintok.
-
hardline
senior tag
Feltettem a képeket a szgépre,és egy havas kép nagyon megtetszett,megosztom veletek
(Az idei első hó-2008.11.25.)
[link] -
ludsimon
veterán
G600 eladó:
http://hardverapro.hu/apro/samsung_g600_5mp_2gb_tok_1_honapos_makulatlan_2_ev_garis/hsz_1-50.html -
hardline
senior tag
-
válasz
hardline #1644 üzenetére
Elvileg nagyon egyszerűen házilag is lehetne frissíteni a firmware-t. A PC Studio-hoz kiadott a Samsung egy kiegészítést amivel a telefont automatikusan lehet frissíteni
http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/softwareUpdate.do
Sajnos nekem valamiért azt írja ki hogy "phone software updater is not supported"
A fényképezés szerencsére megoldódott. Tényleg nem mind1, hogy milyen erősen nyomom le a gombot
-
hardline
senior tag
Ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni,h van e újabb,mert házilag nem frissíthető,nekem meg a szerviz messze van,h bevigyem a telót egy frissítésre,de gondolom adtak már ki hozzá újat. Nekem a memóriakártyás képnézegetés az idegesítő,videót ritkán készítek,inkább csak fényképet. A "nemnagyíthatóságot" még elviselném,de lapozni se lehet,minden képet külön megnyitni meg kínszenvedés,nem egy villám olyankor a teló.
Ha ilyen dolgokat megoldana,akkor én is frissítetném,de addig nekem jólvan így. -
hardline
senior tag
A fényképező gombot akkor tudod használni,ha fókuszálni is akarsz (legalábbis nálam úgy működik,h ha az OK gombot nyomom,akkor fókuszálás nélkül készíti a képet,ha pedig az oldalsó gombot félig lenyomom,akkor fókuszál,majd teljesen benyomva exponál.
Nem igazán értem a kérdésed,de úgy gondolom az a gond,h nem mindig nyomod be eléggé,mivel picit nehezen használható a telefon kialakítása miatt (vékony,ezért a fogása fényképezés közben elég esetlen).Szóval a problémádat megoldja az,ha erősebben nyomkodod azt az egy gombot. -
Még egy probléma merült fel. Nagyon esetleges, hogy mikor tudom használni a telefon oldalán lévő fényképezés gombot
Vmi megoldás erre?
-
-
hardline
senior tag
ha a kapcsolódással van baj,akkor próbáld ezt:
Type *#52828378# into phone and this comes up:1 Trace setting 2 OTA type setting 3 Serial test 4 TFS reset.
Select 3 serial test and this comes up:
1 PPP UP 2 Serial download 3 Run TCK.
Select 2 Serial download.
The phone will reboot and once its rebooted connect usb cable and pc studio will work. -
ates84
tag
Sziasztok!
2 napja van G600-asom és nagyon tetszik. Egyedül a képnézegetés nem jön be, amúgy minden egyéb baró.
Meg tudja esetleg mondani valaki, hogy a telefonmemóriában a Kedvenc képek mappában lévő képeket miért nem tudom a Saját képekbe átmásolni? Az Áthelyezésnél a Saját Képek opciót nem engedi (sötétebb színben jelenik meg és nem enged okézni rá).
Mert ugye csak itt tudom nagyítani.Pedig tegnap sikerült, most nem tudom mi lehet... :S
thx
-
Sziasztok!
Olyan gondom lenne még, hogy feltelepítettem a PC-studiot, a szükséges driverekkel, felismeri a telefont, írja g600 csatlakoztatva, de a telefonról semmit nem olvas be, a következő üzenetet írja : " Egy másik Pc-suite program időigényes műveletet hajt végre. Próbálja újra, ha ez a művelet már lezajlott."
Máskor egyszerűen azt írja ki, hogy időtúllépés miatt nem sikerült, húzza ki és csatlakoztassa újra a telefont. Persze hiába. A neten egy helyen találtam hasonló problémát de megoldás nem volt rá.Ha vki tud nekem segíteni azt megköszönném.
-
Hali!
Én is csatlakozom a g600-asok táborába
Ma vettem a telót és gyorsan meg is néztem a firmware-t de ilyen számsorral még nem láttam.
G600XWHH1
Meg tudnátok mondani nekem, hogy ez most mikori?
-
Csataló
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ilyet nem illik csinálni de a kérésem egy másik G600-as fórumba is bekerült véletlenül, eredetileg ide szántam. Bocs.
Nem vagyok mai gyerek, a segítségeteket szeretném kérni. A G600-as BT-je csak 30 másodpercig képes kapcsolódni egy Pioneer DEH-P85BT fejegységgel utána bontja a kapcsolatot. A telefon megjárta a garanciális fórumokat, van egy szép emilem a Samutól, hogy a teló jó, de sajnos ilyen van. A vicc az, hogy a régi E900-asommal működik. Munkámból adódóan sokat telefonálok vezetés közben, nekem ez a legfontosabb funkció. Esetleg 5let mit lehetne tenni? -
YouDo8
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az nekem elég ha az elkészített diákat meg tudom jeleníteni, és tudok benne lapozni.
Elvileg pénteken már meg lesz a teló. Akkor már csak egy Tv-out kábelt kell beszereznem hozzá. Régebbi hozzászólásokban olvastam, hogy ez nem volt egyszerű. Gondolom azért mostmár sok helyen lehet kapni.
Eszembe jutott még valami. A SE telókon van olyan funkció a feljegyzéseknél, hogy készenlétben látszik Esetleg itt is van ilyen vagy valami hasonló?
Előre is köszi.
Szép napot mindenkinek. -
hardline
senior tag
a ppt fájlokat kezeli,de nem úgy mint a szgép
megnyitod a ppt-t és a diákat látod,és lapozhatsz,nagyíthatod,de lejátszás opció nincsen,tehát áttűnés és hasonló dolgok így érthető okokból hiányoznak
igazából így nem látom értelmét,de én nem tudtam lejátszani a diavetítést
ugyan az,mintha pdf-et lapozgatnék -
WB
csendes tag
Most vettem a telóhoz egy Samsung SBH 500 -as sztereó bluetooth headsetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nagyon jól szól. A basszusok erőteljesek a mélyek meg tiszták.
-
YouDo8
csendes tag
Sziasztok.
Most szeretnék egy ilyen telefont venni, és 2 dolog is érdekelne. Az egyik, hogy szoftver nélkül tényleg nem látja a windows sem a telefont, sem a memóriakártyát? A másik, hogy Word, és PDF fájlok mellett tudja-e olvasni a PowerPoint-ot, ha igen ezt ki tudom-e vetíteni a TV-outon keresztül.
Előre is köszönöm. -
Vernon
csendes tag
Hi
Nemreg vettem 1 ilyen telot es az a problemam hogy neha(hozzateswzem eleg ritkan)fogja magat es kikapcsol.valaki talakozott mar ilyennl?megoldas esetleg
thx
-
ludsimon
veterán
Mitől van az, hogy mára már feltöltöttem az akkut vagy 12x, és valahogy azt vettem észre, mintha lassabban merülne le a szokásosnál, vagyis később?
Legelső töltésnél, este 12-től, reggel 7-ig volt fent a töltőn, azóta minden este feltettem a töltőre, ha le volt merülve, ha nem.
2 nappal ezelőtt, volt este még 1 csík rajta, már akkor csodálkoztam rajta, aztán tegnap meg 2 csík maradt rajta, pedig nem kevesebbet használom, mint azelőtt.
Vajon mitől van ez?
Rosszul formáztam meg első töltéskor?
Vagy ez minden esetben így kell, hogy legyen?Üdv
-
ates84
tag
Sziasztok!
A telefon mely részei vannak fémből?
-
ludsimon
veterán
válasz
mrlujoak #1614 üzenetére
Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Hát ez sajnos a baj, ha a mini commander kezelné az 5 mp-eles képeket akkor nem lenne gond.
Sajnos kevés az időm, néha rá szoktam itt a fórumon kulcsszavakra keresgélni, és ha jól értelmeztem valaki azt írta, ha lefrissítjük a firmwaret akkor tudni fogja kitenni full screen-re a képeket memóriakártyáról is.
Meg nekem az nagyon hiányzik, hogy csak 15fps-el vesz fel videót.Ma kérdeztem meg a Samsung szakszervízt...
Az e-mail-jükre várok, és beviszem a telót, és írok majd róla, hogy milyen változások fedeztem fel ha kész lesz. -
ludsimon
veterán
Lenne egy fontos kérdésem!
Van valami olyan progi a telóra, Java, ami teljes képernyőre kiteszi nekem a fotókat, és lapozni is tudjam, ne kelljen mindig kilépnem, hanem folyamatosan léptetni tudjam?
Eddig én a mini commanderről hallottam de nem valami csudajó, feltettem a telóra és kiakad a mini commander az 5mp-eles fotóknál, az ilyen 128x képpixeleseket meg ki teszi full screenre.
Tudtok valami jó megoldást?
Üdv
-
ludsimon
veterán
válasz
macika9 #1610 üzenetére
Köszi!
Annyit gondolkodtam milyen mobilt vegyek, elolvastam már vagy 30 tesztet mobilokról, az összes 5Mp-eseket is.
Nekem nagyon tetszik, jó képeket csínál, ez egy tökéletes mobil, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig bírja az akkuja, 1 órát videóztam rajta, csínáltam 20 képet, 5-6 órát rádióztam, és nem merült le, mikor feltettem este a töltőre még volt rajta 1 csík, símán kibír 1 napot. Majd még egy bőr tokot szerzek hozzá meg védőfóliát a kijelzőre és rendben is van.Nem tudja valaki, hol lehet ehhez bőrtokot kapni Magyarországon?
-
ludsimon
veterán
válasz
ludsimon #1608 üzenetére
ÁÁÁ.
Még nagyon reggel volt, alig aludtam pár órát.Persze, hogy a védőfólia szúrta el a képeket.
Na itt van egypár kezdő kép.
ISO100, Mátrix, AutoWB
ISO100, Mátrix, AutoWB
ISO100, Mátrix, AutoWB, Makró, tudom béna lett, ez az első makróm.
ISO100, Mátrix, AutoWB, Makró -
ludsimon
veterán
válasz
hardline #1607 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm!
Ezt hiányoltam belőle, de ez is megvan.
Majd később lövök vele egypár képet a szabadban.
Az lenne a kérdésem még, hogy az normális, hogy a szobában fényképeztem vele, és borzasztó lett az eredmény mondhatni elkeserítő?
Véleményeteket szeretném kérni.
Lámpa WB, Auto ISO, MátrixLehet, hogy csak én vagyok a béna
Lehet, hogy a védőfólia csínálta ezt?
Dev.version:
G600XDGK1 -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Ma sikerült nagynehezen megvásárolni, ezt a remek készüléket!Első benyomásra nagyon tetszik, ennél jobbat nem is választhattam volna.
1 kérdés:
Videót ki lehet tenni teljes képernyőre??
Örülnék neki, de még nem sikerült.Még el vagyon nagyon varázsolva vele
Sajnos a boltban kipróbáltuk, nem viszi a 4GB-os memóriakártyát, csak a 2GB-ot.
Üdv
-
Kickass
őstag
elhagytam a klubbot pár napon belül az n95-ös tábort erősitem, néha benézek ide is
meg segitek ha kell
-
macika9
csendes tag
sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a zenelejátszoban hogy teszem a számhoz az album képét.. koszonom
-
macika9
csendes tag
szia, én a telefonhoz kaptam bluetooth headsetet amikor vettem wep210 es típus volt és probáltam használni a barátommal nagyon jol ment minden de aztán eladtam mert nekem jobban bejon a normális telefonállás mint ilyen bluetooth headseten keresztul.. de ha akarsz valamilyet venni wep210-eset ajánlok neked...
-
WB
csendes tag
Van valakinek valamilyen tapasztalata sztereó bluetooth headsettel kapcsolatban ?
Használta már valaki a telóval ? Van valakinek valamilyen tapasztalata? Csak azért kérdezem mert én is szeretnék egyet, és nem szeretnék valami vackot megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest