Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz
Radioactive #396 üzenetére
Bruttó
Kül.adó.szer. ár:* 79.900
Ezt kell nézni!! Tehát enyi. -
legiaap
félisten
válasz
Radioactive #392 üzenetére
Amit az előbb linkeltem boltot,az a tuti
-
Radioactive
tag
http://www.jokergsm.hu/?p=productsMore&iProduct=389
Szerintetek ehhez nincs gari mi?Nem netről akarom rendelni, szal ez a webáruház elég ratyi, bemék majd hozzájuk, csak nem tom hogy ezért a 84k-ért mit reméljek.
-
student
őstag
válasz
Radioactive #387 üzenetére
With Samsung G600 you now have VGA resolution (640 x 480 pixels) at your disposal - alas at only 15 fps
[Gsmarena] -
legiaap
félisten
Elég sok online boltban lehet már kapni olyan 80 000 Ft-körül.,valahol az alatt.
Az ára februárra tuti lemegy 70 alá.
Ha 15 fps,akkor azzal kell beérni,ezen a szoftverfrissítés nem fog segíteni,de ha segítene is akkor is csak otthon lehetne "meghekkelni" és ide kéne azért egy hozzáértő emberke is. -
student
őstag
Nem tudjátok lehet már venni valahol 1 év magyar garival?
Februárba leesik már az ára 70K környékre?
Várható az vajon hogy szoftverfrissités tudni fogja a kamerája a 30fpstl? most 15-t tud nem?
-
Produkció
senior tag
válasz
Radioactive #381 üzenetére
ez kb olyan mint az előző telom joya(t610) amit mindenki szidott, nálam 2évig volt, most anyámnál van 2éve és HIBÁTLAN
....van olyan haverom akinek a k750 joya hibátlan, én 2éve szopok vele
de itt a vége....G600ra beruházok karira
-
-
Hanz
tag
Kb. 1 hónapja hogy megvettem a g600-at és máris lötyög a slider.Pedig vigyázok rá,nem ejtettem le,igaz használom is rendessen.Fényképezésnél van hogy többször is lekell kapnom ugyanazt a dolgot,mert beremeg a kezem.De amik jól sikerülnek azok ténleg nagyon jók.Az image editornak pedig kifelyezetten nagy hasznát veszem(a tesztben pedig az áll hogy felesleges).Pl. a barátnőm telefonja csak 1,3 M képeket tud megjeleníteni,igy én bármikor seperc alatt átalakitom a nagyobb felbontású képeket és bluetoothon átküldöm neki.Az image stamp ténleg baromság.A hangszóró lehetne hangosabb,de a fülessel elégedett vagyok.A kézi hangszínszabályzót hiányolom.Rádió ok.Sms-re csak 4 gyári csörgés lehet
A sok nyúzás mellett az aksi 2 napig birja.Összegezve az egésszet elégedett vagyok a telóval,csak az a fránya csuszka aggaszt
-
Produkció
senior tag
írtam a vodának mikor lesz már végre g600uk
-
Radioactive
tag
válasz
Viktor0610 #371 üzenetére
Való igaz, de azért köszy
-
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #367 üzenetére
Nyílt most nálunk Westendben egy Samsung szak bolt. Ha jól tudom szervíz is....
-
Produkció
senior tag
válasz
így van, biztos van szeged környékén is
-
Radioactive
tag
válasz
köszy
-
válasz
Radioactive #366 üzenetére
Attól függ, milyen garanciával vennéd.
Amennyiben gyártói garanciával, nem biztos, h. csak pesten van szervize a Samsungnak. Van egy 40-es telefonszámuk, azon érdeklődhetsz a szervizek elhelyezkedéséről.
-
Produkció
senior tag
válasz
Radioactive #364 üzenetére
pesten gsm boltba 80k, bár láttam már 77ért is
-
Radioactive
tag
84k függetlenül Szegeden (nem tom milyen gari vagy nincs gari vagy mi van vele) vodánál kb. mennyi lesz? Gondolom ennél olcsóbb...
-
AMD Power
titán
Ez pontosan így van. Jövőre is komoly telcsi lesz a G600. Jelenleg meg nagyon komoly.
-
AS
félisten
válasz
Radioactive #357 üzenetére
Nem .
Biztos hogy nem fog elavulvi hiszen még csak g600 ban található az uj testre szabható menü ami még g800 ban sincs benne.
Kijelzö is nagyon jo jövöre is qvga kijelzö lesz nagy arányban ( sajnos) -
Radioactive
tag
Szal ha én karira veszek egy G600-ast akkor az nagyon hamar elavul? Az ok hogy kamerában nem mert ugye 2008 vége, de kijelző terén? Mondjuk semmi bajom a 320x240es kijelzővel, most is olyan van, és szép, ráadásul ez már 16 milkó színes ami még a D600-amrol nem mondható el.
-
legiaap
félisten
AMD Power vérbeli SE fan nem lehet meggyőzni,mint ahogy Téges se AS,hogy hagyd ott a Samsungot
De maradjunk köztünk AS: A Samsung jobb
-
AS
félisten
válasz
Radioactive #349 üzenetére
2008 vége lehetséges, és nem hét hanem 8 lesz elvileg.!
Söt 2008 végén még vga kijelzönél is lesznek jobb kijelzök.
Szoval csak várni kell. -
AMD Power
titán
válasz
Radioactive #349 üzenetére
Minek neked 7MP telefon?
-
Radioactive
tag
Nem tudjátok hogy Samsungéknál kb mikorra van tervbe véve egy VGA kijelző vagy egy 7 megás teló? Csak azért kérdem, hogy meddig marad az 5 megás teló a csúcson kam tekintetében
-
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Viktor0610 #346 üzenetére
köszi ezt nagyon jól tudom
...én a netes oldalukkal vagyok elégedetlen....nincs 1 nyamvatt email cím ahova bármilyen kérdést ellehetne küldeni...
-
-
Rolcsi20
senior tag
karácsony előtt lesz már g600 a vodánál?
-
AS
félisten
Pedig pont menüje a legobb föleg a téma mod.
-
AMD Power
titán
Nagyon komoly. Sajnos sim kártya nem volt nálam így csak futólag néztem meg de nagyon eddig ez a telcsi.
-
legiaap
félisten
válasz
Radioactive #338 üzenetére
Csak addig van előrébb,amíg nem lehet nálunk már kapni a boltokban
Tuti javítják majd a hibákat -
Radioactive
tag
Jó cucc lesz ez a G800-as, adok neki még egy esélyt csak nagyon drága
De télleg jó képeket lehet vele lőni (belenéztem a G800 topicba) de sztem még a G600 előrébb van
-
AS
félisten
Egy kis érdekeség:
Amcsiknál Samunnál már ilyen menü van: -
AS
félisten
Topikjába már jobb képeket linkeltem, ez még a régi g800.
-
legiaap
félisten
válasz
Radioactive #333 üzenetére
Abba szerintem ne reménykedj
Sajnos -
AS
félisten
G800 at várd meg, az lesz fényképezö király ( uj szofveral)
-
legiaap
félisten
válasz
Radioactive #327 üzenetére
A hazaiaknak
Amit linkeltem azok nem igen értenek a teszteléshez véleményem szerint.Sose tudtak jó képeket lőni,csak gondoltam azért belinkelem
A hazai teszteknek nyugodtan hihetszDe ha ennél is jobb kamerás mobilt akarsz,akkor várd meg inkább az N82-őt.
Az jobb lesz ennél -
legiaap
félisten
-
student
őstag
a következő évi telóba mi lesz? 7mpixel vagy esetleg gps v wlan?
-
Hanz
tag
Tényleg csak 4 csengőhangot lehet sms-re beállitani??
-
m4ck11
tag
Egy GSM boltban vettem, ők meg nagykerböl rendelték, doboz, töltö, leírás,adatkábel,headset(agybadugos) és memoria kártya(512mb) asszem nem hagytam ki semmit..
-
m4ck11
tag
válasz
Radioactive #314 üzenetére
Én kaptam hozzá mem karit..
-
Radioactive
tag
válasz
South Velen #316 üzenetére
Köszy a választ
-
South Velen
addikt
válasz
Radioactive #314 üzenetére
Dukálna ugyan, de nem szokott lenni d900hoz, i-hez se, e950-hez sem volt anno és at present. Persze ez más kategória.
-
Radioactive
tag
válasz
South Velen #313 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert itt lejjebb vmi mem.karit meg kékfog fülest is irtatok, hogy lehet lesz hozzá. Még a D600-amhoz is volt TV-kábel bár tom hogy az ehhez nem lesz... a G600-hoz legalább egy memkari dukálna
-
South Velen
addikt
válasz
Radioactive #311 üzenetére
Általában Samsungokhoz töltő, Usb kábel, és füles (jelen esetben egy agybadugós) t szoktak adni.
-
tween
őstag
válasz
Radioactive #311 üzenetére
Innenmár rendelheted is.
-
Radioactive
tag
Lehet már tudni, hogy pontosan mik a hivatalos magyar telo alaptartozékai? Kapok hozzá mem.karit, vagy kékfog fülest? Egyáltalán kijött már a hivatalos magyar?
-
AS
félisten
válasz
South Velen #308 üzenetére
HM!
Mondjuk inkább a E900at oda adom a E950 ért -
South Velen
addikt
Hogy egy kicsit on is legyek ennél korrektebb teló SZVSZ nincs, bar személyes tapasztalatom nincs vele (sajnos) bar a design nem a legxebb
-
Hanz
tag
Megrendeltem a g600-at. 320 euró.És persze nem kapok memória kártyát vele.
-
AS
félisten
Hm akkor 15 dátum a hivatalos akkor jön több más samsung is.
A SPeedhop szerint a G800 is ami azért fura lenne. -
gorlin
őstag
Az electro worldben 95e függetlenül,nov15 től.ez azért érdekes mert ha már elkezdi formalmazni az EW,MM akkor előb utóbb(inkább utóbb
) jön mondjuk a Vodafone-hoz is
-
legiaap
félisten
Ezt nem itt kéne megbeszélni!
-
AS
félisten
Pedig nem az, ha ember figyel , és mindig szeme előtt van készülék , akkor nem tudják ellopni.
Nekem rengeteg telefonom van és még soha senki nem tudod semmit sem ellopni tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest