- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekka93
csendes tag
Köszi akk beruházok 1 ienre 38 ért
-
Radioactive
tag
válasz szkorhetz #1847 üzenetére
Beállítások menüben (a lejátszón belül) van ilyen opció, továbbá ha csak simán kilépsz utána mondjuk a piros gombbal (nem az önmegsemmisítő! ) akkor mennie kéne tovább...
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Akinek ilyen telója van ,kérhetnék egy rövid értékelést.
Kamera téma külön érdekelne. -
MixY
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy LG KP500at egy ilyenre?
Kamerája nagyon bejön, csak hát Samsung nem tudom milyen, nem volt még Samsungom, meg nem kicsi a kijelzője, vagy átlagos? -
Cyberb0b
tag
Kicsit megkésve bár, de törve nem.. Beszerzek én is egy ilyen készüléket a nokiám megadta magát
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Farstaff
csendes tag
Egy éve nagyon félve vettem meg ezt a telefont. De nem bántam meg. AJánlom mindenkinek. Az N73-am cseréltem erre, és nem bántam meg. Amíg bírja ezt a telót fogom nyúzni. Naggyon jó készülék.
-
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz,de ha teszek a telefonra egy filmet és azt tv kimeneten keresztül rákötöm a tv-re akkor ott a tv-n mekkora lesz a képe???
Akkora amekkorára csinálja a konverter?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
TV -Out kábelt hol lehet kapni hozzá sehol nem látok ahol árulnának ?
Next PC Upgrade: 2022
-
hedhed
csendes tag
Sziasztok!
1 évig voltam tulaja eme készüléknek. Nekem sajnos eléggé megoszlóak voltak már az elejétől fogva a véleményeim a készülékről! A teló kamerájával volt vmi gikszer, 10 képből ha 3 igazán jó minőségű lett akkor lehet sokat mondtam. 2x volt szervizbe emiatt kb 1,5 hónapot összesen, bemérték, bevizsgálták és visszajött úgy ahogy vittem. Beállításokat, hozzászólásokat kutattam mindenfelé, de semmit nem tudtam változtatni rajta...:S Garanciálisan sem tudtam kicseréltetni, megjavíttatni, vagy nem tudták vagy nem akarták...Beletörődtem, ilyen marad és kész, kb 11 hónapon át minden jól is működött, a kamerát leszámítva. Nagyon szerettem még így is a készüléket, mert tényleg igényesen és jól össze volt rakva...Szóval azonban 11 hónap után jött a következő probléma. Elkezdett magától, leállni, újraindulni, valamint melegedett a hátulja, nem tulajdonítottam neki nagy problémát, egy nap megcsinálta 1-2x és kész. Ám egyre sűrűbben, óránkénti többszörire sűrűsödött az ügy, valamint szinte mindig tiszta forró volt az egész hátsó aksi alatti része. Ekkor már muszáj volt elvinnem hogy nézzék meg, de ekkor jöttem rá hogy cumi mert kb 2-3 hete ment le róla az 1 éves gari. (nesze neked nagy pech). Szóval irány egy GSM bolt, ahol megnézték és közölték, nincs ennek semmi baja, szinte tuti egy szoftverfrissítés megoldja a bajt. Oké, egy hét múlva kész lett, és érte mentem. Közölték hogy sajnos nem szoftveres baja volt (ezért is tartott ennyi ideig) hanem zárlatos a G600, vizet kaphatott és hogy ennek annyi, mehet a kukába. Pedig vigyáztam rá, soha nem kaphatott vizet, esetleg a nyári melegben munka közben a zsebembe talán a pára végzett vele, másra nem tudtam gondolni...Végszóval igazából ezt annak írtam aki talán egy ilyen telót készül venni, hogy igazán jó szeretni való készülék a G600, kamerája ami igazán nagyot üt, valamint nagyon jól össze van rakva. Sajnos úgy néz ki nekem egy gyári selejt jutott de azért így is szerettem, akkor 43e Ft volt az ára, most 38e körül, szóval megéri, persze ha jó lesz... Most valami Nokián gondolkodom... üdv
[ Szerkesztve ]
Kevés vagy, mint dobostortában az ütemérzék! :)
-
ludsimon
veterán
Hát nem semmi a történeted.
Sajnálom, hogy így megjártad ezzel.Én nagyon szerettem ezt a telefont, és meg mondom őszintén, hogy 2. telefonnak még mindig gondolkodok, hogy G600 lesz, mert egy iszonyatosan jól sikerült darab.
Azóta se sikerült ennyire jó telefont összedobni a Samsungnak, mint a G600.
Verhetetlen kamerája van.
Én imádom!!!
Csak pozitívumokat tudok róla mondani.Ezért is, ha ismerős, vagy én vagy bárki keres 40k alatt telefont, csakis G600!!!!!!
Saját lustaságomból nem vittem el a szervizbe szoftverfrissítésre, kicsit lassúnak találtam visszagondolva, de nem zavart annyira, biztos megoldotta volna egy szoftverfrissítés.
undefined
-
Jerry19
csendes tag
válasz coyote55 #1826 üzenetére
Nekem is ez a probléma, román a teló. Firmware verzió:G600XFHF1. Ezenkívül nem tudom számít-e ez, de kártyafüggetlenül vettem és pannonos vagyok. Ha tudnál valami megoldást arra, h a wapom működjön, szívesen venném. + leszedtem egy BOLT nevezetű web browsert, és az szintén azt mondja, h Internet not available. Check network services. Nem tudom összefügg-e a 2 dolog, kb lövésem sincs a témáról, pls segíts!
-
artoscsaba
csendes tag
sziasztok
tegnap óta boldog tulaj vagyok. ami fura, hogy a navigációs gomb, gyűrű picit ilyen (hogy is mondjam) picit lötyög. nem úgy hogy hallható vagy nagyon zavaró, csak szokatlan, nagyon érzékeny nyomásra, nem annyira atom stabil, kicsit billeg vagy mi.
ez gond? volt vele valakinek para?másik
ha pl. témát, profilt váltok van egy nyugtázó (elvégezve) hang. azt hogy kell kikapcsolni?
nagyon köszi. -
instru
csendes tag
üdv
beállítottam egy mp3-at (r2d2 prüntyögés) üzenet hangnak és ha jön üzenetet megismétli 2-3-szor. be lehet állítani, hogy csak egyszer játsza le? -
vittman
csendes tag
Helló Mindenki! Valaki tud segíteni, hogy ha lehet, hogyan lehet a G600-on azt beállítani, hogy ne mentse el a küldött üzit mindig illetve, hogy ne legyen a mentés/törlés/kilépés-nek hangja?
-
LGSyrus
csendes tag
Hali!
Nah hol is kezdjem...Szóval megdöglött a Sony Ericsson k800i telóm
amit még mai napig siratok!
Aztán hosszas keresgélés után vettem egy Samsung G600-at ... Haza vittem és próbálgatás képen tele fotóztam a memóriát de van egy nagy bökkenő! Hogy a manóba szedjem le róla a sok s***t ? Telepítettem a PC stúdiót is az XP-hez valót ami a 3.1.2-es verzió és mindent ami ehhez kell, de nem mükszik!!! Mikor belépek a Fájlok Kezelése menübe és csatlakoztatni próbálom a telefont, azt írja ki hogy a "Egy másik pc studio program időigényes műveletet hajt végre. Próbálja meg újra, ha ez a művelet már lezajlott." DE KÖNYÖRGÖM MÁR EGY FÉL HETE MINDIG EZT ÍRJA KI AKÁRHÁNYSZOR MEGPRÓBÁLOM!!! Máraz összes hajam kitéptem...
Könyörgöm segítsen valaki kérem szépen !!!Akárhányszor pofont kapsz az élettől, kejl fel és menny tovább!
-
LGSyrus
csendes tag
Már nem kell válaszolni mert meg találtam a választ...Csak arra nem jöttem még rá hogy lehet kikapcsolni a tárolva,törölve,mentve történések hangját...
Akárhányszor pofont kapsz az élettől, kejl fel és menny tovább!
-
LGSyrus
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem hogy hogyan lehet új firmware-t tenii a telefonra?
Köszi!Akárhányszor pofont kapsz az élettől, kejl fel és menny tovább!
-
Tompeka
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék kérni 1 linket ahonnan win 7 re tudnék driver-t letölteni. köszönöm
-
félisten
Sziasztok!
A tesztben olvastam, hogy nem tudja az RDS-t, és nem műxik pendrive-ként a teló, ha a gépre kötöm USB kábellel.
Ez Vista, és win7 alatt is így van?
Esetleg a két hiányosságot javították azóta újabb szoftverrel? Mármint, ha ez lehetséges...Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
udi
őstag
egy keresztkérdésem lenne a tulajokhoz.nekem volt g600 és g800-am is.ennél a telónál is vannak gondok az ékezetes SMS-el?vagy keverem a nagytestvérrel?
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz WonderCSabo #1882 üzenetére
köszike a tied sem rossz
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Most néztem a G600-használt árakat és esküszöm felment megint az ára....
-
csendes tag
Sziasztok!!!!!!
Szeretnék egy nagy segítséget kérni tőletek samsung G600 tulajok!
Megoldható e az hogy a meglévő G600 as telóról leszedjem vmi jó kis programmal a tel számokat és egy Samsung s5230 ra rátegyem?
Minden segítséget előre is Köszönök!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv sssssan[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
válasz sssssan #1885 üzenetére
sim-karira másolva és ugy áttenni.vagy több van mint ami ráférne??
-
-
zulu6666
csendes tag
Sziasztok !
A következő problémám volna a telefonnal, nem tudom -e hogy direk ilyen vagy csak valamit állítani kellene rajta -->
amikor fotókat csinálok (és ha azokat a telefon memóriára menti ) akkor lehet a képekre nagyítani, de amikor már a memória kártyára menti a képeket illetve ha új képet töltök fel a telefonra, akkor nem enged zoom-olni rá.Mi lehet a probléma ??? vagy mit állítsak rajta hogy müködjön ??
Válaszotokat is előre köszönöm.
-
ktomek
aktív tag
Hi!
Működik ebben a telefonban valakinek a VPM Budapest JAVA alkalmazás?
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Korábban már írta valaki, és úgy tűnik, hogy nekem is mindig visszaáll a vaku "kikapcsolva" állapotba, azaz minden alkalommal be kell kapcsolni, ha használni akarom...
PC Studio-val az istennek sem akar működni (Win7Ultimatex64)...csak háttértár üzemmódban. Kipróbáltam már a kódot a szervizmenühöz (serial dload), meg kb. 6 különböző verziót a programból, de semmi.
S/W: MTG600.03
H/W: 0.1
FW: G600XDHF2Tud-e valaki valaki segíteni esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saab, Volvo topik
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Weblap készítés